Super tevreden, goede service!

Meubella biedt goede service, en is zeer vriendelijk. De producten die wij besteld hebben zijn goed en onbeschadigd aangekomen. Kwaliteit en prijzen zijn ook super, de bank is mooi dat we er niet eens op willen zitten :) zeer zeker aan te raden!!

snelle service en levering

snelle service en levering, ben zeer tevreden over Meubella en de bezorgdienst

Vriendelijk, snel en behulpzaam.

Bij het benaderen van Meubella kreeg ik snel antwoord en werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ik had mijn bestelling de volgende dag in huis en ook de bezorger was uitermate vriendelijk en behulpzaam.

alles was uitstekend

Van bestelling tot levering helemaal top. Bank bevalt prima. Geen enkel minpunt . Zeer aan te bevelen !!!

geweldig

Ik heb jullie via Internet gevonden Inderdaad vandaag bestellen morgen in huis!! Geen wacht tijd van weken en de tijdstip van de planning om te bezorgen klop precies! Ik kon gewoon mijn boodschappen doen en was op tijd voor de levering!! Ben zeer tevreden met mijn bank en iedereen die komt vind hem kom hij zit heerlijk!! Het enige wat ik mis is mijn garantie bewijs

Mooie hoekbank van prima kwaliteit

Hoekbank bij Meubella gekocht. Levering op de afgesproken datum en tijd. De bank is van goede kwaliteit en het zit heerlijk.Ik ben heel blij met deze aankoop en zal zeker weer een artikel bij hun kopen. Groetjes

Prima geregeld

We hebben een bankstel en barkrukken besteld en zijn hartstikke tevreden. Eerst via de mail contact gehad met prima en snelle antwoorden. Daarna besteld en ook daar een goede terugkoppeling en heel duidelijk wanneer we de bestelling konden verwachten.

Handig, goede prijs en fantastische bezorging

makkelijk te bestellen, was ook snel in huis en de bezorging was fantastisch daar kunnen anderen nog van leren. Vriendelijk!!

goed kwaliteit en zeer goede levering!

Goede service, netjes afgeleverd! Goede kwaliteit en de loungebank is makkelijk aan elkaar vast te maken!

goede service en prima prijs en bestelling mooi op tijd

Fantastische bank, voor een hele nette prijs.

De bank is net zoals op de foto, kwaliteit is fantastisch, ik ben er heel blij mee.

service was super

Service was super

tevreden

tevreden met de artikelen volgende dag in huis

Heel erg tevreden

Heb mijn bedombouw in perfecte staat ontvangen, duidelijke gebruiksaanwijzing goede levering... Mooi stevig bed en een hele mooie vormgeving.. Ben er erg blij mee... Zou zeker niet schromen om nog eens iets te kopen bij Meubella...

Zeer tevreden over mijn compleet nieuwe inrichting aangeschaft bij Meubella!!

Via de overzichtelijke website van Meubella mijn keuze gemaakt. De winkel in Moergestel bezocht om kwaliteit te beoordelen. Hierna een complete inrichting voor mijn woonkamer aangeschaft. Alles wordt met duidelijke tekeningen geleverd zodat de montage relatief makkelijk is. Al met al een zeer tevreden klant van Meubella.

Topzaak

Heel blij met de bank en stoelen ziten erg goed service was ook top paar dingen moesten op laatste moment nog verwisselt worden en dat was geen enkel probleem voor jullie wij waaren er erg blij mee top hartelijk bedankt

mooie winkel en supper mooie meubels

wij hebben een bankstel ge kocht en ik ben er supper blij mee

prachtige meubels

Veel keuze in meubels, snel geleverd en zeer makkelijk in elkaar te zetten. Helemaal top dus!

Topbank

Heb een ruime hoekbank en een tvmeubel besteld, en het is mij niet tegengevallen. Precies hoe het ongeschreven werd!

hoekbank

Heerlijke bank, supersnelle levering

Bezorg service vind ik slecht

Bij meubella hebben ze erg leuke en mooie spullen voor weinig geld. Ik heb hier mijn prachtige u bank besteld. Hierbij werd er 100 euro gerekend voor het bezorgen. Omdat ik niet zeker wist of ze het ook zouden uitpakken heb ik even gebeld en dit deden ze niet. Op de dag van de bezorging (geen specifiek tijdsbestek werd vermeld) werd ik drie kwartier van te voren gebeld om te zeggen dat ze eraan kwamen. Heb dat telefoontje helaas gemist maar ik was wel thuis. Eenmaal aan huis kwam ik er achter dat ze niet over de drempel bezorgen, dus ik stond daar in mn eentje met twee enorme pakketten voor de deur en ze weigerde deze in de gang te zetten. Het begon ook nog te regenen. Dit vind ik erg slecht, ik verwachtte wel meer service voor die 100 euro. Voor de rest vind ik het een leuke winkel en ga binnenkort daar even kijken voor een eet tafel. Het personeel dat er rond loopt is ook erg vriendelijk en behulpzaam.

afleveren

K vond hoe mijn product werd afgeleverd voor de deur en niet ff naar binnen gebracht werd vint ik jammer. Verder de bank sit perfect

Hoekbank!

Heel tevreden!!!

hoekbank en dressoir

Bestelling is goed verlopen. Bank was beschadigd. Dressoir was goed. Na contact met hun te hebben gehad is de bank ook prima opgelost. Wat een super site. Ze hebben super spullen en de communucatie met klaten is echt super. Je hebt binnen 1 dag antwoord op je mail. Super site. Zal hem iedereen aanraden!. En heb al weer nieuwe dingen besteld!. Top site!.

Slecht

Ik heb een showmodelbank besteld op de site stond aangegeven dat er lichte schade op zat maar eenmaal bij mij thuis bezorgd was het absoluut geen lichte schade. Heel de bank was ernstig beschadigd. Ook ontbrak er een kussen ik heb toen gebeld en werd me verteld dat het maandag 16-02 geleverd zou worden. Niet gebeurd weer gebeld en toen pas is het geleverd. Dus ik en abusoluut niet tevreden

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot