Perfect. Besteld - optijd geleverd - genieten :-)

Online besteld. Op de juiste dag zoals afgesproken geleverd. Een hoekbank Destiny en een Salontafel koya. Goed verpakt geleverd. Heel goed op de hoogte gehouden tot aan levering. Een zeer prettige 1e ervaring met Meubella.

snelle en goede service

De prijs is zo goedkoop, en de producten zijn mooi en uitgebreid. Ik word je vriendelijk geholpen als je een vraag hebt. Ik ga zeker vaker bestellen hier, een nieuw interieur voor weinig geld.

Erg goede service

Tijdens de levering was een plank beschadigd geraakt. Na een email sturen heeft Meubella hier adequaat op gereageerd, en meteen een vervanging gestuurd. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden!

Goede service en snelle levering!

Na veel negatieve reacties te hebben gelezen over deze website, toch besloten om de winkel een bezoekje te brengen. Vrijdag de bank Alvida wezen bezichtigen en de dinsdag daarna meteen bezorgd! Tot nu toe erg veel plezier van deze mooie bank. Bedankt voor de snelle en goede service Meubella!

netjes en snel

Zondag bestelling gedaan,en dinsdag al geleverd.Super mooie eetkamerstoelen gekocht voor weinig.Aanrader !!!

Lage prijzen, snelle levering, goede en leuke producten

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot