Tv meubel Bonzo besteld
Update 03-10-2024 BOL heeft het overgenomen. Meubella laat het afweten. @bol.com complimenten voor de afhandeling!
--------------????????
@team meubella: ik verwacht een fatsoenlijke oplossing van jullie. En niet een compensatie die respectievelijk van 20 naar 35 naar 30 word aangeboden. Met of zonder deuren. Het lijkt wel een Bazaar met de bedragen die jullie aanbieden. Het is gewoon een verkeerde kast. Niet alleen de deuren. En ik ben er nu de dupe van. U heeft mijn mailadres. Neem ook uw verantwoordelijkheid als u achter uw product staat!
?-------?---------------------
Update: Meubella vraagt nu om meer informatie: ik heb casenummer doorgestuurd. Het meubel had ik bij BOL besteld, vanaf hele mooie fotos. Maar het blijkt dus dat Meubella met hele andere fotos hun meubels aanprijzen bij deze partner. Nadat ze hun fout hadden toegegeven, kreeg ik OF compensatie van 20 - 35 - en daarna weer 30 euro, of ik mocht het meubel zelf demonteren en naar postkantoor brengen om retour te sturen. Maar nadat ik een week van en BOL en Meubella te horen heb gekregen dat het wel het juiste meubel was, hebben wij hem opgehangen, uiteindelijk moeten verstevigen. Meubelpanelen op maat gezaagd om meubel rechtop tegen de muur te houden, en dagen erna werd gezegd dat het toch het verkeerde meubel was. Ik zit nu met meubelpanelen van 210,70 euro op maat gemaakt voor dit bagger meubel, en niemand wil daarvan de kosten dragen als ik besluit het meubel terug te sturen. Dus ik heb de keuze: Meubel terug en 210 euro aan panelen weggooien. Of ik krijg voor dit meubel een compensatie van 20-35 of 30 euro (bedrag wisselt iedere mailwisseling) en zit met een meubel wat nog geen paar tientjes waard is aan de muur, maar die nu inmiddels met allerlei verstevigingen van onze kant wel hangt. Tja, en dan is het mijn eigen schuld dat die panelen inmiddels hangen zeggen zowel BOL als Meubella.
-----------------------------------------------------------
Tv meubel Bonzo besteld. Na een week bellen en mailen van mijn kant dat er een verkeerd meubel geleverd was, kreeg ik telkens te horen, dat dit niet het geval was. 180 euro voor een spaanplaat model, waarvan fineer losknapt als je er al naar kijkt. Uiteindelijk toch meubel opgehangen, en paar dagen later (nadat een korting van 35 euro was aangeboden en levering van nieuwe deuren) blijkt dat het toch een verkeerd meubel is. Inmiddels ruim een week verder, AKU panelen op maat gemaakt voor dit meubel, zegt Meubella: Stuur maar terug! En dat die panelen op maat gemaakt zijn voor dit meubel, jammer dan. Eigen schuld!. Korting is inmiddels al gezakt naar 20 euro als compensatie als ik dit meubel van deze kwaliteit houd (was 35 euro, ik weet ook niet waar ze het bedrag ineens van 20 euro vandaan halen) Maar dan nog: Ik moet dus met een compensatie van max. 35 euro tevreden zijn, met een meubel waar ze bij LeenBakker nog geen 40 euro voor durven te vragen. Meubella vind het normaal dat ik dus voor deze kwaliteit 145 euro betaal. OF ik mag hem terugsturen, wel zelf pakketje van maken en zelf naar postkantoor rijden. En de panelen die ik nu hiervoor op maat heb gemaakt, tja.. Dat is dan jammer. Had ik de eerste week maar niet moeten luisteren dat het WEL het goede meubel was. Nee, ik raad iedereen aan om deze firma voorbij te lopen. Oplossingsgericht bij een foute levering is niet denkbaar bij deze firma. Als consument heb je dan gewoon pech.