Ik kreeg me bestelling zo als we hebben...

Ik kreeg me bestelling zo als we hebben af gestemd

Handleiding/ beschrijving.

Beschrijving om de kast in mekaar te krijgen is slecht, heb er een vakman bij moeten halen. De vakman had zelfs moeite om de kast in mekaar te krijgen. Onderdelen waren ook niet eens gestickerd.de hele Beschrijving was onduidelijk!! Het heeft mij extra geld gekost ivm vakman.

Goed product

Bestelling en levering verliep snel en correct. Contact met klantenservice was vriendelijk en snel goed antwoord. De kasten die we besteld hadden werden netjes binnen geleverd en goed verpakt. Montage verliep ook probleemloos, dus zeker aanrader voor volgende Bestelling.

Prachtig bankje

Prachtig bankje, goed ingepakt en netjes op tijd geleverd.

Goede service, kwetsbaar meubel

Bezorging was prima niks op aan te merken. Echter vind ik het materiaal heel kwetsbaar. Ik dacht dat alles mat zwart was zoals beschreven maar de voorkant van het meubel is hoogglans. Dat vind ik wel jammer. Al met al zo opzich een mooi meubel.

Een tevreden klant

Zeer tevreden over snelle levering. Handig het tijdschema wat je kunt aangeven en waar men zich ook aan houdt. Verzorging van de producten die beschermd moesten worden ; alles was goed verpakt. En de complete bed serie die ik besteld heb ziet er fantastisch uit. Blij mee.

Super blij met de Hoekbank Linda

Super blij met de Hoekbank Linda - Beige teddystof - Links. Hij zit echt prettig en ligt ook goed. Echter waren de bezorgers van TSN Groen gehaast en hebben de bank niet naar binnen gebracht over de drempel bij de voordeur. het zou niet door de deur passen. ze hebben nog gekeken of het via de achterdeur kon en ze zeiden dat dit makkelijker zou gaan maar dat ze daar geen tijd voor hadden en lieten ons achter met een deel voor de deur en het andere deel op de stoep. Wij zijn beide mindervalide en zaten dus met een probleem. Na het zelf opmeten komen we er achter dat de pootjes er al onder waren gemonteerd toen deze gedemonteerd zijn paste de bank met gemak door de deur. En staat hij nu in onze woonkamer. Met de bank zijn we dus heel blij lekker ruim en veel kussens zithoogte is ook heel prettig .

De werkblad van het bureau was stuk...

De werkblad van het bureau was stuk aangekomen, ze hebben onmiddellijk een vervangende stuk gestuurd. Was zeer snel geleverd en ze hebben mn mail ook snel beantwoord. Ben ook tevreden van de kwaliteit!

Alles nietjes en goed geleverd

Alles nietjes en goed geleverd

Prima ervaring

Makkelijk te bestellen, snelle en juiste levering. Pakketten keurig binnen gezet.

Het artikel is prima

Het artikel is prima. De aflevering was niet juist, waardoor er verschillende dagen -en mails -en telefonisten is beslag nam om alles recht te zetten. Wat toe leidde voor ongenoegen en frustraties.

tevreden!

Ten eerste heeft de klantenservice mij goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ook de bezorgdienst was hartstikke goed, van tevoren netjes gebeld dat ze onderweg zijn. Bed mooi en ligt lekker !

Leuke meubels

Leuke meubels voor een redelijke prijs. Sommige stappen in de instructies mogen iets duidelijker maar in het algemeen prima te volgen!

Meubella doet wat ie belooft

Meubella doet wat ie belooft. Snelle levering en top-notch kwaliteit!!!

Goed en netjes optijd bezorgt op...

Goed en netjes optijd bezorgt op afgesproken dag

Ik heb wandmeubels gekocht en...

Ik heb wandmeubels gekocht en geinstalleerd. Het paste niet in de woonkamer en we hebben het met gemak teruggestuurd. Ik raad dit duurzame meubilair en meubilair aan.

Wij hadden wat besteld op Meubella...

Wij hadden wat besteld op Meubella (ordernummer 101111024) En zou bezorgd worden afgelopen zaterdag. Hiervoor heb ik een halve dag vrij voor moeten nemen aangezien ik in de retail werk. Na heel wat wachten is er niet aangekomen zonder enig contact over vertraging of iets dergelijks. Dit kost mij gewoon geld. Daarna bellen wij met meubella en geven ze aan dat ze er niets aan kunnen doen omdat het de leveranciers schuld is. Ook claimen ze dat ze wel langs zijn gekomen, en dat wij niet thuis waren. Terwijl eigenlijk 15 min van te voren gebeld zouden worden, en wij hebben een camera voor de deur. Geen leverancier! Meubella schuift het af op de vervoerder en wilt geen schadevergoeding geven! Wij bestellen niet bij de vervoerder maar bij meubella! Super slechte klantenservice en wij bestellen hier nooit meer want het is van de kastje naar de muur, lekker doorschuiven naar andere. Heb je zaak op orde meubella! Update: Meubella blijft het afschuiven dat zij niet verantwoordelijk zijn voor het vervoeren en geven de schuld aan de vervoerder. En willen niets horen over een compensatie of iets dergelijks. Wij bestellen bij meubella en niet bij een externe vervoerder. De volgende dag in huis belofte is niets van waar! Zelfs als zij zelfs een spoed ervan maken duurt het alsnog een aantal dagen. Valse beloftes slechte klantenservice Tijdens contact via whatsapp praten ze steeds over het feit heen dat ik een halve dag vrij hebben moeten vragen en geven daar geen gehoor aan. Elke keer het zelfde antwoord, komt door de vervoerder! Meubella, jullie kiezen de vervoerder. Als zij niet goed hun werk doen moeten jullie maar is gaan nadenken over een vervoerder die wel hun werk op tijd doen En ze doen waarschijnlijk na dit bericht ook alsof hun neus bloed. Want ik heb hier nog steeds geen antwoord. Na een bijna een week heb ik nog steeds niets binnen. Nogmaals mensen hier niet bestellen Als iets fout gaat is je eigen probleem Antwoord; De vervoerders zijn niet langs geweest wat jullie claimen, en het is een beetje jammer dat dit dan niet wordt geloofd, dit is dus een leugen van jullie vervoerders. Wij hebben een camera voor onze deur en daar is die dag niemand langs geweest.

De tafel ?s goede kwaliteit en snel...

De tafel ?s goede kwaliteit en snel bezorgd

Kast gekocht

Kast gekocht, is snel geleverd, en handleiding was duidelijk. Ziet er helemaal uit zoals ik verwacht had. Ik ben heel tevreden.

Omdat er onderdelen niet helemaal...

Omdat er onderdelen niet helemaal klopte. Tussen wandje waren verkeerd. We hebben een wandje moet omdraaien

De levering was prima

De levering was prima, de beschrijving duidelijk en alles zag er prima uit. zou zo weer bij Meubella bestellen

Waren op tijd ben alles werd goed...

Waren op tijd ben alles werd goed afgeleverd zonder schade

Jammer dat het bed niet in 1 keer geleverd kon

Jammer dat het bed niet in 1 keer geleverd werd , voor de rest hebben jullie ons uitstekend geholpen, en we zijn uitermate tevreden over het product dat is geleverd. Onze Dank voor de colante afhandeling. Met vriendelijke groet, Sandra en Jos

Nou duidelijke uitleg

Nou duidelijke uitleg, mooie kasten en supersnelle levering. Ook duidelijke uitleg hoe zelf in elkaar te zetten. Wij hebben tv kast zwevend gekocht en doort dressoir

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle en correcte levering kwestie tijd.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot