Prima product!

Prima product, goede snelle levering.

Snelle levering en mooi product

Snelle levering en mooi product

Mooie meubels / goede kwaliteit / supersnelle service

Meubels zien er mooi uit. Klein probleem gehad met 1 deurtje maar dit was binnen een half uur opgelost via de app. Zeer vriendelijk geholpen. Super blij met onze tv meubel en kastje??

Snelle levering, zondag besteld en dinsdag al geleverd. Pakket zat netjes ingepakt. Goede montage beschrijving en alle bevestigingsmaterialen compleet. Het kost wel wat tijd om in elkaar te zetten maar dat zal de onervarenheid zijn.

Simpel en snel te bestellen en geleverd

Erg fijn ervaren ook als er iets ontbreekt.

mooie kast voor de slaapkamer

We hebben een mooie kast besteld voor in de slaapkamer Alles zag er prima uit alleen wel even een klusje om in elkaar te zetten omdat de beschrijving soms niet helemaal klopte. Vooral het gedeelte van de glasplaat, had wat aandacht nodig. Maar verder blij mee en staat prima! Ook super snelle en duidelijke bezorging

Snelle levering. Alles keurig verpakt en onbeschadigd aangekomen. Dit is een bedrijf waar ik nog eens zou bestellen!

een kast gekocht de 2de mail niks meer gehoord

ik heb contact gehad met het bedrijf maar het komt erop neer dat wij het fout doen ook de foto op de site is komt niet overeen met de kast die we gezet hebben. je kunt hem niet goed verstellen de lades staan links en rechts maar niet onder elkaar. de deuren scheuren over de bodem. eerste keer kreeg ik contact via de telefoon. toen moest ik fotos sturen van de gebreken dat werd gecontroleerd of ik geen fout had gemaakt. daarna kreeg ik een mail dat ik het zelf kon herstellen wat niet klopt want ik heb alles uit geprobeerd om het te herstellen maar dat gaat niet dus een mail terug gedaan en tot heden nog steeds niks meer van ze gehoord. Dit is niet netjes van hun. ik heb er geen woorden voor hoe dit als is gegaan nu. ik wil iets goeds hebben voor die 650 euro wat ik er voor moet betalen. dat is heel veel geld voor iets wat niet klopt. ik geef ook mensen aan om niet te kopen. want de service is echt noppe.

Snel geleverd en mooie kwaliteit kast.

Snel geleverd en mooie kwaliteit kast.

Een echte aanrader Meubella, zeer tevreden

Wij hebben onze hoekbank binnen de 2 dagen na bestelling ontvangen. Er was echter een probleem bij de levering, 2 ontbrekende elementen, dit werd meteen doorgegeven door de transporteur en de verdere opvolging hiervan was uitmuntend! Alleen maar lof voor de medewerkers van Meubella die ons dossier heel goed hebben opgevolgd, alsook voor de chauffeurs van de externe transportfirma, ook zij deden hun uiterste best. Fijn om op die manier samen te werken. Nu kunnen we volop genieten van onze prachtige hoeksalon Caesar , die in het echt nog mooier is dan online :)

Snelle service goede spullen ben blij...

Snelle service goede spullen ben blij met me tv kast.

Je weet nooit bij een internet aankoop...

Je weet nooit bij een internet aankoop hoe het artikel er in het echt uitziet. Maar de kast die ik heb gekocht is van heel degelijk en stevig materiaal en de gebruiksaanwijzing is weliswaar niet in het Nederlands, maar de tekeningen waren heel duidelijk

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Ik heb een bed besteld bij de...

Ik heb een bed besteld bij de meubella.nl bestelling heel snel gekomen en de kwaliteit is perfect

Gave spullen, snelle levering, goede kwaliteit

Sowieso gewoon hele gave spullen en daarnaast ook nog snelle levering, goede kwaliteit meubels en meteen reactie van klantenservice bij vragen.

Zeer tevreden, aanrader!

Mooi uitgebreid assortiment, goede service, levering in het weekend + in Belgie zonder extra kosten!

Snelle levering en mooie meubelstukken van Winq

Het meest prettig is de snelle levering. Wij hebben een aantal meubelstukken aangeschaft van de serie Winq. Ze zijn prachtig en hebben een sjeike uitstraling. Om de meubels in elkaar te zetten is zeker technisch inzicht nodig en een nadeel is dat de tekeningen erg klein zijn, maar dat is dan ook het enige. Van 1 kast ontbraken een aantal deeltjes maar deze werden snel opgestuurd door Meubella. Goede service dus! Kortom, wij zijn zeer tevreden.

My order was cancelled without...

My order was cancelled without informing me about it. Notice only because invoice was reduced. Check on the website and See table which I ordered is out of stock . Super non- professional. Just before the delivery cancellation.

Voor ons beste meubelzaak.

Op voorraad, je krijgt wat je ziet. Vandaag besteld volgende dag in huis, en ja ook bankstellen mits op voorraad.

Mooi product

Mooi product. Snelle levering. Makkelijk in elkaar te zetten. Zeer blij mee.

Meubella Fan

Eerst tvkast besteld op voorraad dus voor 12 uur smorgens besteld volgende dag smorgens ontvangen. De volgende dag na ontvangst van de tvkast meteen een hoekbank kristina besteld daar was ook de regel voor 12uur besteld en morgen in huis dat hebben wij gedaan en ja hoor volgende dag was het netjes bezorgd en de bankstel was super goed en dik ingepakt om schades te voorkomen. Ik raad Meubella ook aan iedereen aan prive maar ook op werk, want niemand kan het geloven dat meubella snelle levering heeft als ze op voorraad hebben en er staat er netjes bij als ze het op voorraad hebben. Klantenservice was een 10 waar 2 keer toe heeft mevrouw Nancy mij te woord gestaan en mij duidelijke info gegeven(de reden dat ik de klantenservice heb gebeld was om zeker van te zijn of mijn bestellingen goed binnen waren gekomen en of het echt is dat ze hem volgende dag komen bezorgen). Dankjewel Meubella dankjewel Nancy.

Heel mooi

2e keer hier besteld, tv meubel en nu dressoir, kleur wijkt iets af slhoewel beide licht eiken is maar valt niet op omdat het ver uit elkaar staat. Snelle levering, heel snel en makkelijk in elkaar te zetten, tenminste....mn man zegt dat. Ziet er mooi uit. Blij mee

Niet kopen!

De bezorging ging prima maar de kasten zelf zijn super slecht. Ik heb twee kasten bij Meubella gekocht omdat er in de omschrijving staat dat het stevige kast is. En dat is zeker niet waar. De kwaliteit is slecht, de kasten zijn wankelend en zwak, er zit open ruimte tussen de deuren en de kast zelf. Weggegooid geld voor mij.

Aanrader!

Mooi aanbod aan meubels, snelle levering en goede informatie. Bezorger belt vantevoren wanneer hij er is. Kwaliteit van de bestelde kast is ook echt top. Zou er zo nog wat meubels bijbestellen. Wat een aanrader!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot