Positieve ervaringen met Meubella
Al een paar maanden heb ik de meubels van de Monaco� lijn op het oog en onlangs heb ik dan eindelijk de eerste reeks meubelen besteld en binnengekregen. Het eerste dat mij opviel zijn de duidelijke instructies bij ieder meubelstuk. Dit is vele malen beter beschreven dan gelijkmatige meubels van de meeste andere merken. Geen enkele keer is voor gekomen dat het niet gelijk duidelijk was wat de bedoeling was. De meubels uit deze lijn vind ik vrij prijzig, maar de kwaliteit van de producten maakt veel goed en dit heeft mij overgehaald om meer te bestellen. Zijn er verbeterpunten? Ja die zijn er zeker: de meubels komen vrij stoffig uit de verpakking en je kunt direct beginnen met je huis schoonmaken na het in elkaar zetten van de meubels. De lade geleiders zijn van goedkope kwaliteit en bij de grotere laden heeft deze moeite om het eigen gewicht te houden. Laden die breder zijn dan 40cm zouden uitgerust moeten zijn met een stevigere geleider, anders kan je niets in deze lade leggen zonder dat deze doorzakt. De lade bodems moeten onder de laden gespijkerd worden volgens de handleiding. Dit zou betekenen dat je heel voorzichtig moet zijn met het volpakken van de laden. Ik heb er schroeven in gedaan in plaats van schroeven en dit zou standaard zo moeten zijn. De vitrinekast van deze lijn heeft geen voorgeboorde gaten in een paar onderdelen en het is hierdoor noodzakelijk om zelf wat gaten in het materiaal te boren.
Positive punten: De laden schuiven maximaal uit, wat het makkelijk maakt om dingen in de laden te leggen. Zelf ben ik geen schade tegengekomen bij de meubels en zelfs al het glaswerk is in goede staat aangekomen. De meubels zijn vrij stevig (van de Monaco� lijn) en ze zien er prachtig uit. De lijn bestaat uit vele verschillende meubelen en het is goed mogelijk om het complete interieur met deze meubels in te richten. De meubels uit deze lijn zijn allemaal vrij klein in formaat, dit maakt de meubels stevig en goed te verplaatsen. Na het monteren van ieder meubelstuk blijven er talloze schroeven en andere onderdelen over, zoveel zelfs dat het lijkt alsof ik 20 stappen ben overgeslagen. Ik ben positief verrast met Meubella en ik kijk er naar uit om opnieuw te bestellen.