Heel mooi tv kast en snel bezorgd

Heel mooi tv kast en snel bezorgd, super tevreden

Snel geleverd, vriendelijke bezorgdienst, betaalbare prijzen

2x op korte termijn iets besteld bij Meubella. Snel afgehandeld, snel geleverd via een professioneel bedrijf. Alles vlotjes verlopen!

Ik vind het een mooie kast en is met...

Ik vind het een mooie kast en is met wat geduld goed in elkaar te zetten

Snelle service, duidelijke bouwtekening, prijs kwaliteit is prima. Erg blij met het tv meubel.

Prachtige kast en prima service

Prachtige kast en prima service. We hadden een ongeluk met een van de latten. We kregen onmiddelijk een nieuwe lat toegestuurd

Geweldig!

Na een contact via de ap onze bank besteld. Kwam al 2 dagen later. Poten er onder gemaakt en kon zitten op me heerlijke troon.

Een perfecte gebruiksaanwijzing

Een perfecte gebruiksaanwijzing, soepel in elkaar te zetten een mooie aanwinst!!

Perfecte service!

Snelle levering en goede service m.b.t. aftersales. Reageren snel op mail en tevens snelle afhandeling van een nalevering (ivm een defect).

#ERROR!

#ERROR!

Is goed .. alles goed

Ik koop altijd bij deze winkel. Het is geweldig om mee om te gaan en zelfs de dingen die ik koop zijn goed

Dat ze op tijd bezorg

klantvriendelijke

Customer service

My experience was really good

Goeie service

Goeie service. Alles verliep prima

Goed en betrouwbaar

Meubelen waren zoals verwacht en snelle levertijd. Pakketen zijn goed in elkaar te zetten. Bij het eerste meubel was de handleiding even puzzelen, maar als je het onder de knie hebt, is het best makkelijk. Bij 1 pakket zat de handleiding er niet bij. Met een appje naar het bedrijf was het zo geregeld. Super snel antwoord ook. Zeer tevreden met dit bedrijf.

Bezorging was zeer snel

Bezorging was zeer snel, retour is ook heel snel opgehaald en verwerkt. Echt top.

Zeer degelijke service

Zeer degelijke service. Producten komen aan op de afgesproken dag. Degelijk verpakt en compleet. Heb al meerdere producten besteld. Super ervaring

Mooie kasten, wel ff werk om in elkaar te zetten

Bestellen ging makkelijk en levering was vlot. Van tevoren kreeg ik een belletje dat ze dichtbij waren. Pakketten werden binnen neergezet. In elkaar zetten van de kledingkast duurde wel veel langer dan de beoogde 3 uur. Dit kwam vooral door de onduidelijke handleiding. Maar alles staat en het ziet er top uit.

Keurig geleverd en op tijd

Keurig geleverd en op tijd. Goede prijs kwaliteit verhouding

Slechte kwaliteit eetkamerstoelen

Slechte kwaliteit eetkamerstoelen, na 3 jaar behoorlijk versleten afgebladderde� bekleding en geen enkele tegemoetkoming.

Goede kwaliteit en snelle levering!

Goede kwaliteit en snelle levering! Onderdelen zaten goed verpakt. Montage instructies niet altijd 100% duidelijk, maar ben er uiteindelijk wel uitgekomen.

Komen hun afspraken na en steeds op...

Komen hun afspraken na en steeds op tijd bedankt

Bureau (kaptafel) van goede kwaliteit! Echter mega slechte handleiding!

Mooi bureau (kaptafel). Alle onderdelen waren aanwezig. Kwaliteit hout en onderdelen is zeer degelijk. De handleiding was echter bedroevend slecht. Dat MOET veel beter!

Goede kwaliteit

De levering was perfect verlopen en zoals afgesproken. Het product is exact zoals omschreven en als op de website weer gegeven. Solide kast van goede kwaliteit.

Goed en snel geleverd!

Productbeschrijving klopt helemaal. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Helemaal tevreden!

Netjes en snel

Netjes en snel. Wij hadden een klein deukje in het bovenblad. Kon via WhatsApp een berichtje sturen met foto, de week erop hadden we kostenloos een nieuw bovenblad op onze salontafel. De communicatie was snel en correct het meubel zelf is ook qua prijs/kwaliteit helemaal prima.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot