Eettafel is gewoon mooi alleen in...

Eettafel is gewoon mooi alleen in elkaar zetten is een dingetje..Willen jullie misschien een tip...planken ook nummers weergeven ...was beetje lastig welk plank is ..is wel genummerd op de tekening maar alle planken zien er zelfde uit. Maar voor derest is levering top je krijg 1 dag vtv voor bezorgen een SMS op deze tijdstip...gewoon top.

Een goede klanten service

Een goede klanten service

Vriendelijk aan telefoon

Vriendelijk aan telefoon, snelle levering en goed product!

Voor herhaling vatbaar!

Duidelijke, informatieve en gebruiksvriendelijke website. Vlotte service. Vriendelijke en behulpzame bezorgers.

Mooie kast en prima levering

Mooie kast en prima levering. Ik zou zelf de optie montage service erg fijn vinden, al was het in elkaar zetten wel te doen. Het stellen van de kast is nog niet goed gelukt.

Supertop meubel snelle levering op afspraak en...

Super snelle levering op afspraak en snel en jammer genoeg maar tot drempel. Super leuke tv kast. Super blij mee.

Super mooie meubel van de meubella site...

Super mooie meubel van de meubella site gekocht, geen beschadigingen alles was oke alleen na het maken van het kast zie ik nog steeds vettig op de kast terwijl ik goed schoon had gemaakt lijkt wel alsof de handafdruk blijft. Dat is alleen minder voor de rest toppie.

Super fijn bankstel

Super fijn bankstel, en de bezorgers waren super vriendelijk. Perfect bedrijf die ingehuurd wordt om de bestellingen te leveren aan klanten! Ga zo door :)

kledingkast Marmer 3

wij hebben een kledingkast Marmer 3 gekocht, de kwaliteit is het geld niet waard en de handleiding en accessoires zijn verkeerd en de accessoires zijn niet georganiseerd. de klantenservice is behulpzaam en stuurt ons de ontbrekende stukken. Voor ons is de euro800 de kledingkast niet waard, we wilden hem terugsturen maar we hebben geen geduld meer om hem een voor een te verwijderen.Het is al kapot aan de achterkant omdat het hout erg dun is. Als we het uit elkaar halen, kan het meer schade aanrichten Waarom een ??product maken dat gevoelig is en gemakkelijk beschadigd kan raken. Een bedrijf als dit en dat dure prijzen verkoopt, moet een goede service leveren, mensen hebben dat geld hard verdiend om hun huizen mooi en mooi te kopen en te maken die niet snel beschadigd raken. Laat je niet misleiden door hun mooie fotos, want je krijgt een slechte kwaliteit. Denk er eens over na, klanten.

Snel geleverd , goede kwaliteit en makkelijk zelf te doen door handleiding te volgen !

Goede, snelle levering en prachtig meubel

Nette, snelle levering. Je krijgt ook een melding wanneer de chauffeur er bijna is en je wordt netjes gebeld. Het meubel zelf is super mooi. Goed ingepakt tegen beschadigingen. Wij zijn er superblij mee!

Ja alles is bezorgd en binnen gebracht

Ja alles is bezorgd en binnen gebracht En het is ook optijd gebracht

Prachtige kast

Prachtige kast alleen jammer dat er aan 1 plank n beetje schade zat is als de kastdeuren erin zitten niet te zie.

Super snel en top kwaliteit

Erg tevreden

Kledingkast gina eiken 270cm incompleet

Helaas werd mijn kledingkast Gina 270cm incompleet geleverd. Na telefonisch contact werd er aangegeven dat ik hier gemakkelijk een klacht over in kon dienen op de website waarna de niet geleverde onderdelen alsnog gestuurd zouden worden. Daarna werd er telefonisch toegezegd dat de onderdelen in kwestie op voorraad zouden zijn en dat er een paar werkdagen overheen zouden gaan omdat een bouwpakketje van de kast in het magazijn uit elkaar gehaald zou moeten worden zodat de onderdelen opgestuurd konden worden. Echter, vervolgens krijg ik een mail dat het geheel toch niet op voorraad is en dat ik 2 tot 6 weken moet wachten. Dat, terwijl de kast in kwestie nog gewoon uit voorraad leverbaar is, aldus de website.

Niet tevreden

Ik vond de tv kast helemaal niet mooi zoals die op de foto was. Letterlijk 2 kleine tv kast naast elkaar om een 200cm tv kast van te maken. Kwaliteit is ook niet goed. Omdat mijn man het all aan de muur had bevestigd voor ik van werk kwam is die noch daar maar ik ben totaal niet tevreden over.

Snelle levering voor de prijs goede...

Snelle levering voor de prijs goede kwaliteit ziet er goed uit

Kast intact

Update: de kast staat in elkaar, maar gebruiksaanwijzing had er wel bij mogen zitten. Online gekregen maar nog onduidelijk Heb al 2 maanden een kast. Die niet volledig geleverd is. Of er wordt iets geleverd, wat fout blijkt te zijn. Of er blijkt weer een onderdeel te missen. Het lijkt wel een raadsel. Leuk dat heen en weer ge-email, maar dat heeft ook niets opgeleverd. Dan zoetsappige beloftes.

Professioneel

Snel, professioneel, vriendelijk

Top service ben tevreden

Heb banken besteld bij meubella via de website heb zelf de dag aangegeven dat ze konden bezorgen alles verliep prima bezorgdienst heeft het prima afgeleverd geen beschadigingen alles is goed verpakt top service meubella

Duidelijke eerlijke afbeelding op de...

Duidelijke eerlijke afbeelding op de website die volledig voldeed aan onze verwachtingen. Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Bureau

Bureau besteld. Snel geleverd en op zich een mooi bureau. Wat echter niet in de handleiding stond, is dat je zelf een aantal gaten moet boren voor je hem volledig in elkaar kunt zetten.

Geweldig bed

Geweldig bed

Mooie bank voor een goede prijs

Mooie bank voor een goede prijs

Ik heb 2 nachtkastjes gekocht

Ik heb 2 nachtkastjes gekocht, toen ze waren niet bij me gemonteerd, ik heb pas achter gekomen, dat kwaliteit was super super arm!! Ik ga ze niet gebruiken :( Helaas kan ik ze volgens de voorwaarden niet meer terugsturen. Voor die prijs had ik veel betere kwaliteit verwacht! Dus ik zal nooit meer iets bestellen bij deze winkel...

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot