Snelle goede service

Snelle service, kwaliteit van product voldoet aan verwachtingen. Vriendelijke en behulpzame afleveraars.

Slechte bezorging en lichte beschadigingen

De meubelen werden door PostNL voor de portier gezet aan de begane grond terwijl ik woon op de derde verdieping. In de mail werd aangegeven dat de meubelen tot aan de VOORDEUR gebracht zou worden en niet tot aan de deur van het complex. TSG groen brengt wel netjes tot aan de voordeur. Ik heb een tv meubel en een salontafel besteld. De klapdeur van de tv meubel komt tegen de andere deur aan, waardoor ze samen open gaan. Dat hoort niet. Gelukkig heb ik dit zelf kunnen aanpassen. En het blad van de salontafel heeft lichte beschadigingen aan de zijkanten. Deze zijn helaas zichtbaar en niets aan te doen. Ik weet niet of ik nog een bij meubella ga bestellen en zal het niet aanraden bij een ander.

Wat ik had besteld is in uitstdeekende...

Wat ik had besteld is in uitstekende kwaliteit en er was een duidelijke handleiding bij voor het monteren. En het product was zeer goed verpakt. TOP.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. prima verpakt en geheel compleet.

Perfecte levering en onderdelen waren...

Perfecte levering en onderdelen waren tip top in orde icm schroeven,pluggen etc.

Flexibel communicatie top service,

Snelle levering en ophaal van je retour bestelling. Goede kwaliteit Vriendelijk en begrip volle werkers

Top service! Kleine beschadiging aan achterzijde bank en werd direct opgelost/korting! Banken zitten prima

Over Meubella zelf heel tevreden

Over Meubella zelf heel tevreden. Zijn makkelijk te bereiken en behulpzaam. Een plank van de kast was beschadigd aangekomen en er is gelijk een nieuwe geregeld. Over de handleiding van het meubel, heel erg ontevreden. We kwamen er met zijn vijven niet uit! Uiteindelijk maar wat dingen op youtube opgezocht en toen gelukt.

Heel mooi meubel snel geleverd goede...

Heel mooi meubel snel geleverd goede service. Raad het zeker aan

Snelle levering. Mooie tv meubel met duidelijke omschrijving erbij.heel blij mee

Mooi meubel

Mooi meubel, snel geleverd, onmogelijk om in elkaar te zetten zonder ingrepen en life hacks.

Snelle levering helemaal volgens afspraak

Snelle levering helemaal volgens afspraak: van te voren duidelijk gecommuniceerd hoe de levering gaat zijn en de transporteur belde vooraf netjes om te melden dat hij onderweg was. De tafel was ook geheel naar wens, nadat we deze zelf in elkaar hadden gezet met behulp van de beschrijving. PS. Alleen de schroeven aan de binnenkant van de tafelpoot/-kolom gingen moeilijk, omdat deze niet van metaal waren en daardoor m.b.v. de schroefboor lastig te bevestigen, want ze waren niet magnetisch; je kan met korte armen daardoor moeilijk bij de schroefgaten komen.

Goede ervaring,

Goede ervaring,

Service was goed

Service was goed. De. Oui onderdelen mochten genummerd zijn, nu was het heel moeilijk om de kast ineen te zetten. Nergens waren er nummers vermeld op de onderdelen noch op het bouwplan

Belachelijk

Belachelijk. Wij hebben een kast gekocht die aan alle kanten scheef staat. Enorm lastig te installeren en een hele slechte gebruiksaanwijzing. Ook valt de kast totaal niet goed in de rails waardoor de kast deur niet stevig vast zit.

Fast delivery good qaulity

Fast delivery good qaulity

Bureau wel goed

Bureau wel goed

koop mij dingen altijd bij meubella zal...

koop mij dingen altijd bij meubella zal haast ,eggen ben vaste klant bij meubella als het om meubels gaat

Goed product

Netjes ingepakt,correcte aflevering.

Aanrader

Zeer vlugge en vlotte bestelling , op zelf gewenste datum geleverd. Chauffeur en bijzitter vriendelijk en beleefd. Goed in elkaar gestoken constructieboekje, Gemakkelijk stap per stap te volgen. Meubella is zeker een aanrader, goede prijs ook.

Als vrouw van 73 schandalig behandeld. Zal daar nooit meer kopen.

Slechte service.

Lekkere bank

Lekkere bank. Snelle levering tot aan in huis.

Slechte ervaring.

Zetel ging geleverd worden op zaterdag, dit is dan toch niet doorgegaan. Dan ging de zetel op maandag geleverd worden, dan dinsdag, dan woensdag. Op woensdag kwam uiteindelijk een verkeerde zetel toe. De vervoerders konden hier niet aandoen, de fout lag bij meubella. Er ging een commerciele tegemoetkoming gebeuren, nog altijd niks van gehoord! Enorm teleurgesteld.

Slechte kwaliteit van meubels

Slechte kwaliteit van meubels

Super bezorgservice,mooie meubelen...

Super bezorgservice,mooie meubelen alleen jammer dat 2 van de 5 bestelde meubelen licht beschadigd waren.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot