Snelle bezorging

Snelle bezorging. Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke tekening om het zelf in elkaar te zetten. Zeker een aanrader!

Solidne meble

Solidne meble. Polecam

Bardzo solidne

Bardzo solidne

Deze meubels hebben geen kwaliteit

300€ voor een kast van 140cm die niet recht kan staan. Perfect in elkaar gestoken. Klantenservice laatste e-mail was of mijn grond niet waterpas zou zijn. Dan heb ik niets meer van hun gehoord. Never ever . Ik raad jullie deze site niet aan.

Fantastische klantenservice

Dat is pas klantenservice! Had een tv-meubel gekocht. Bij het uitpakken bleek het meubel flink beschadigd met krassen. Na hier een review te hebben achtergelaten werd er de volgende dag al contact met me opgenomen. Nieuw onderdeel snel en onbeschadigd geleverd, zeer tevreden!

Bezorging 2 dagen te laat zonder...

Bezorging 2 dagen te laat zonder communicatie 2 dagen thuis gezeten voor niks eindstand 20 euro compensatie gekregen echt super slechte service voorheen altijd top maar nu echt dramaaaa

Eikentafel ontvangen

Eikentafel ontvangen. De tafel was hartstikke beschadigd, het leek net alsof de tafel uit de winkel was gehaald. De tafel was golvend en niet mooi.

Correct

Het pakket werd snel en correct thuisgebracht. De inhoud was zeer zorgvuldig verpakt. De instructie voor het samenstellen van het meubeltje was, na enige studie, begrijpelijk. Het is prima gelukt!

Nachtkastje

Nachtkastje besteld, onderdelen klopte niet nu kan ik 4-6 weken wachten totdat ik hem verder in elkaar kan zetten..

Dressoir kast Marbella

Dressoir kast Marbella besteld bij Meubella.nl. In eerste instantie werd er een kast bezorgd wat tijdens het transport beschadigd was geraakt. Deze uiteraard weer meegegeven met het bezorgbedrijf. Vrij snel een nieuwe opgestuurd gekregen via de klantenservice van Meubella. Goede service wat dat betreft. Helaas met het in elkaar zetten van de kast erachter gekomen dat de handleiding die erbij zat van geen kanten klopte. Volgens de handleiding moest het dezelfde kast zijn als die geleverd werd, maar er zaten hele andere onderdelen, bevestigingsmateriaal en schroefjes bij. Ook zitten er onderdelen bij die je nergens aan de kast kunt bevestigen. Na een dag puzzelen toch voor elkaar gekregen om de kast zelf in elkaar te zetten, terwijl op de handleiding staat dat je hier zon 60 minuten mee bezig bent. Helaas laat de kwaliteit van de kast zeker te wensen over. Lades en deurtjes van de kast hangen niet helemaal recht. Ook zijn er over de gehele kast al wat lichte beschadigen te vinden. Helaas toch een flink bedrag betaald voor deze kast (euro450,-), wat het echt niet waard is. Ik acht de kans zeer klein ooit nog wat te bestellen bij dit bedrijf. Zeker geen aanrader.

Toen we de doos open maakte zat er al...

Toen we de doos open maakte zat er al geen handleiding bij. Bedrijf was niet bereikbaar in het weekend en heeft de handleiding niet online staan. Toen bleek dat er andere scharnieren in zaten dan volgens de handleiding zou moeten. (Zullen wel goedkoper zijn of zo) Toen we de kast in elkaar gingen zetten bleek er een minimaal verschil in de scharnieren te zitten ( waarom zijn deze niet apart verpakt of gemerkt ? ) Dit is super onduidelijk want staat nergens in de beschrijving aangegeven. Hierdoor moesten we alles weer los schroeven en opnieuw beginnen. Al met al een enorme vertraging en frustratie. En er kon nog geen sorry vanaf bij Meubella. Ondanks dat het een mooie kast is ( die overigens snel beschadigd), ben ik ontevreden over dit bedrijf.

Er was een mooie kast had ook via...

Er was een mooie kast had ook via Meubella montage genomen , een scharnier was kapot die moest nageleverd worden en ik moest weer monteur nemen want kreeg hem zelf niet in de kast, de scharnier, 20 euro van kast afgekregen van Meubella en een scharnier nagestuurd, die bij de transporteur kwijt was geraakt en opnieuw verstuurd moest worden, lastige zaak dus geen 5 sterren, die ik eerst van plan was te geven, maar wel 4 dat is ook mooi

Geen informatie over bezorging of aflevering

Mail afhandeling ging netjes en duidelijk. Maar de bezorging en alle informatie daaromheen is nooit laten weten todat ik mijn pakket beneden in de hal zag zonder enige berichtgeving van jullie. Dus best gek!

Top bezorging

Top bezorging , goed kwaliteit

Erg tevreden!

Erg tevreden!! Super kwaliteit en gelijk volgende dag binnen. Ook too bezorgers! Omdat ik er zo tevreden mee was, heb ik ook hier een bed voor mn kind gekocht.

Snelle levering, super bezorgers...

In de nacht van zondag op.maandag besteld, en dinsdags al voor het middag uur geleverd. De bezorgers waren ook beide top. Levering op de 3de verdieping tot in huis. Kortom, super service, een echte aanrader.

Heel mooi en goede prijs

Heel mooi en goede prijs

zeer mooie bank en snelle levering

zeer mooie bank en snelle levering

Produckt goed verpakt,instructies in...

Produckt goed verpakt,instructies in elkaar zetten kastje matig.

Zeer fijn geholpen via watts app

Zeer fijn geholpen via watts app. Zelfs specifieke bezorgwensen hebben ze voor mij geregeld. Reageren snel en netjes. Zeer blij met de klantenservice.... En Natuurlijk een hele mooie kast uit de cillectienkunnen vinden......thnx

Snel en correct geleverd. Zeer tevreden

Snel en correct geleverd. Prijs en kwaliteit goed

Goede service, mooie meubels en vriendelijke behulpzame bezorgers.

Verkeerde meubel besteld

Verkeerde meubel besteld. Snel opgelost door Meubella opgelost.

Mooie producten en een fijn contact...

Mooie producten en een fijn contact klantenservice. Snelle oplossing geboden en alles top geregeld

Prijs kwaliteit van het zwevend...

Prijs kwaliteit van het zwevend dressoir is goed. Precies als omschreven. Levering was snel en goed. Enige minpunt en tip voor geinteresseerden en voornamelijk de producent is om de schroefjes van de grote scharnieren te vervangen voor metalen schroeven. Ik draaide 2 schroeven erg makkelijk stuk. Hier door kreeg ik de schroefdraad niet meer uit de deur. Gelukkig stond er een foutje in de tekening (linker deurtje) en kon ik met eigen schroefjes de scharnieren goed vastzetten. Hangsysteem is verder degelijk en stevig.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot