Top ervaring met Meubella

Top ervaring met Meubella. Bankstel besteld en keurg op afgesproken datum langsgeweest en schadeloos na 3 hoog getild. Ook erg vriendelijke bezorgers, die van te voren nog even belde dat zijn onderweg waren.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en zeer vriendelijke mensen zeker een koopje waard

Mooi op tijd

Mooi op tijd

Mijn ervaring was goed

Pakket werd op de afgesproken dag en tijdstip bezorgd. Ik werd vooraf gebeld door de bezorger om te melden dat hij binnen een halfuur bij mij zou zijn. Het pakket werd netjes in mijn hal gezet. Onbeschadigde verpakking. Top service!!

Leuke meubels

Leuke meubels, netjes geleverd, prima kwaliteit. Wel veel werk om het in elkaar te zetten, maar dat was de moeite waard!

Looks terribly cheap

Looks terribly cheap. Do not buy the lisbon closet.

Alle afspraken nagekomen en een goede...

Alle afspraken nagekomen en een goede prijs kwaliteit verhouding

Fantastisch mooi bankstel vandaag...

Fantastisch mooi bankstel vandaag binnen gekregen. Super mooi zijn er erg blij mee. Werd bezorgd door zeer vriendelijke bezorgers. Normaal moet je maanden wachten. Gisteren besteld de volgende dag in huis ?? Meubella bedankt

Super snelle levering

Super snelle levering

Goede service en snelle reactie.

Goede service en snelle reactie.

Op tijd geleverd keurig verpakt

Op tijd geleverd keurig verpakt

zeer goed

Alles is perfect verlopen

Mooie meubels en goeie Service aardige...

Mooie meubels en goeie Service aardige mensen die het snappen wat ze doen

Het meubel start practicing in mijn...

Het meubel start practicing in mijn woonkamer! De levering was snel en zeer vriendelijk!

Tevreden ;)

Netjes en op tijd bezorgd! Wij zijn blij ;)

Beautiful product

Beautiful product, fast delivery, good price.

Ik ben helemaal blij mee

Ik ben helemaal blij mee. Was goeie kwaliteit.

Vlotte levering

Vlotte levering, prachtige kast. Net als op de site. Goede en stevige kwaliteit. We werden ook goed op de hoogte gehouden via sms en mail wanneer pakje juist kwam zodat we zeker thuis konden zijn.

Tevreden klanten

Vlotte bestelling, salon komt perfect overeen met fotos. Stipt geleverd. Tevreden klanten!

Gewoon vriendelijk website

Gewoon vriendelijk website, goede bestelmogelijkheden en een correcte levering

Vriendelijk

Vriendelijk , netjes op tijd met de bestelling . De bestelde items dressoir en tv kastje waren gemakkelijk in elkaar te zetten ,en de kwaliteit is prima. Topbedrijf!

Snelle levering , goede producten , prijs qualiteit top! Heb 5 jaar geleden hier ook een set gekocht en was ook tevreden. Nu ook weer , bedankt!

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit. Zeer tevreden

TOP!

Levering goed verlopen, keurige jongens die kwamen afleveren. Produkt goed verpakt tegen beschadiging en ziet er uit als op de website of misschien zelfs wel iets beter in werjkelijkheid. Vrij duidelijke handleiding om het product in elkaar te zetten. Product van circa euro400 met een uitstraling van ruim euro1.000 , dus niks te klagen.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot