Goede levering

Een heel mooi kast met veel ruimte.

Een heel mooi kast, mooi kleuren combinatie. Bestelling had ik na een week binnen. Het in elkaar zetten was een puzzel. De schroeven liggen los verspreid in de doos, das minder leuk. Voor de rest beveel ik deze kast aan.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. Klantenservice makkelijk te contacteren. Ze schieten meteen in actie.

Goed product

Netjes verpakt...op tijd geleverd...goed product

De spullen kwamen goed aan en de...

De spullen kwamen goed aan en de verpakking was goed verzorgd plus de bezorger was vriendelijk kan niets anders zeggen ga zo door.

Snel en mooi product

Snel en mooi product

Prachtig hangend tv meubel voor een nette prijs

Duidelijke omschrijving, mooi product wat scherp geprijsd is . Ik kon zelf de afleverdag kiezen , kreeg een sms en een belletje voor levering. 2 nette bezorgers leverden het pakket af. Duidelijke montage handleiding en makkelijk te monteren.

Goede ervaring

Mooie tvmeubel besteld. Tv meubel werd snel geleverd. Van het verzendingsproces werd ik nauwkeurig op de hoogte gehouden. Levering was top. Bestelling was als afgebeeld dus absoluut geen klachten.

Alles was netjes geregeld

Alles was netjes geregeld, prima product, goede beschrijving voor montage.

Perfecte aflevering volgens afspraak en...

Perfecte aflevering volgens afspraak en achterafbetaal mogelijkheid

Het kwam snel aan en goed beschermd

Het kwam snel aan en goed beschermd en het resultaat mag er zijn mooi keuze die we hebben gemaakt

Snelle en correcte afhandeling.

Snelle en correcte afhandeling.

Snelle levering , product makkelijk in elkaar te zetten . Ziet eruit zoals afgebeeld.

Top ervaring met Meubella

Top ervaring met Meubella. Bankstel besteld en keurg op afgesproken datum langsgeweest en schadeloos na 3 hoog getild. Ook erg vriendelijke bezorgers, die van te voren nog even belde dat zijn onderweg waren.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en zeer vriendelijke mensen zeker een koopje waard

Mooi op tijd

Mooi op tijd

Mijn ervaring was goed

Pakket werd op de afgesproken dag en tijdstip bezorgd. Ik werd vooraf gebeld door de bezorger om te melden dat hij binnen een halfuur bij mij zou zijn. Het pakket werd netjes in mijn hal gezet. Onbeschadigde verpakking. Top service!!

Leuke meubels

Leuke meubels, netjes geleverd, prima kwaliteit. Wel veel werk om het in elkaar te zetten, maar dat was de moeite waard!

Looks terribly cheap

Looks terribly cheap. Do not buy the lisbon closet.

Alle afspraken nagekomen en een goede...

Alle afspraken nagekomen en een goede prijs kwaliteit verhouding

Fantastisch mooi bankstel vandaag...

Fantastisch mooi bankstel vandaag binnen gekregen. Super mooi zijn er erg blij mee. Werd bezorgd door zeer vriendelijke bezorgers. Normaal moet je maanden wachten. Gisteren besteld de volgende dag in huis ?? Meubella bedankt

Super snelle levering

Super snelle levering

Goede service en snelle reactie.

Goede service en snelle reactie.

Op tijd geleverd keurig verpakt

Op tijd geleverd keurig verpakt