Op tijd aflevereerd en makelijk...

Op tijd aflevereerd en makelijk istrutie om een goed opbouwen bed bedankt!

Toppie

Snel geleverd, goed verpakt en duidelijke beschrijving erbij.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Goede communicatie met vervoerder over lever tijdstip.

Heel snel en goed geleverd

Heel snel en goed geleverd. Het betreft de Timoteo TV kast. Ik ben er super blij mee. Goede kwaliteit en een stoer en modern uiterlijk.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering van kwalitatief goede banken. Ook bij retourneren van producten erg servicegericht en klantvriendelijk.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, betalen en kwam op afgesproken dag en tijd. mooie kast.

Foto is anders dan realiteit

Foto is anders dan realiteit! Ik wou een kast van 2 meter uiteindelijk 2 kasten los van elkaar van 1 meter. Niet stabiel genoeg om tv op te zetten omdat ze los van elkaar zijn makkelijk te verschuiven!

Goede service, kreeg wel verkeerde poten geleverd. Na contact te hebben gehad binnen 3 werkdagen de juiste poten binnen gekregen.

Goede ervaring met Meubella

Producten corresponderen met de wijze waarop ze getoond worden. Snelle levering. Ruim genoeg materiaal om de meubels in elkaar te zetten. Duidelijke tekeningen. Je moet wel een beetje handig zijn om t in elkaar te zetten. Wij hadden woonkamer Acacia.

Geweldige Service!

Na een klein probleempje ben ik geweldig lief en behulpzaam te woord gestaan door de dames van de klantenservice. En het is supersnel opgelost.. super veel dank.

Prijs kwaliteit verhouding goed....

Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed, zo ook de levering. Echter geen 5 sterren omdat er op de delen 3x het zelfde nummer zat en je zelf moet gaan ontdekken welke je juiste was. Verder Top kast

Geappt met Meubella goed advies en de...

Geappt met Meubella goed advies en de service was top

Erg mooie kast

Erg mooie kast. Tekening kan wat beter

Goede levering

Ik zou graag willen melden dat ik zeer te spreken was over de levering en het bezorgen van de kast... chauffeur was zeer behulpzaam

Snel levering

Snel levering. Dezelfde als photo.

All good!

All good! Easy to assemble, nice quality.

Alles ging precies zoals afgesproken...

Alles ging precies zoals afgesproken was. En wat niet goed was werd meteen actie op ondernomen en heel snel goed gemaakt

Goed leuk goed bedrijf

Goed leuk goed bedrijf

Uitstekende service!

Bij het uitladen vielen er twee pakketten uit de vrachtauto. Helaas bleken deze allebei volledig beschadigd te zijn. Zonder problemen kregen we een aantal dagen later nieuwe dozen. We werden door de dames van de klantenservice per email netjes geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Dit noemen we nu service, hulde!!

Prima zaak uitstekende service

Gewoon een aanrader Onlangs een hoekbank gekocht Echter op een kussen zit een weeffout Er wordt een nieuwe hoes besteld en de meubelmaker komt het repareten

Koeriersbedrijf brengt mijn...

Ik heb een hoekbank besteld bij meubella Mooie bank zit goed. Na een kleine probleempje met de vervoersbedrijf Heeft britt en loraine van meubella dat netjes opgelost voor mij en de kosten vergoed voor het huren van de verhuislift. Dank je wel britt en loraine.

De schroeven hoorde er niet bij de...

De schroeven hoorde er niet bij we hebben ergens anders schroeven moeten kopen de handleiding klopte niet

Niet tevreden

Ik kreeg de bank en de poten ontbraken Dus gebeld,Er werden 2 x 8 poten nagestuurd worden voor mijn Hoekbank 3 losse banken! 1 week later nog geen poten gebeld gemaild zou direct trg gebeld worden Poten werden nabesteld 8 poten pfff 2,5 week later eindelijk de poten (dopjes dus ) en een week later kreeg ik de schroeven die ontbraken ook.Wij zijn zelf maar naar een bouwmarkt gegaan en hebben 5 cm hoge poten gekocht Dat de bank wat vd grond afkomt en beter zit Op de site staat poten maar het zijn dopjes !!Had vorige week een klachten mail gestuurd… en nog steeds geen antwoord terug Echt heel erg slecht !!!!!

Prachtig

Mooi kleding kast