Al meerdere keren besteld

Al meerdere keren besteld En het is weer super gegaan En de kwaliteit is ook weer top Gr Silvia

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service

De kast is heel mooi

De kast is heel mooi, en de service en levering was perfect. Hij is alleen heel lastig om in elkaar te zetten. Sommige onderdelen passen niet helemaal goed. Maar ondanks dat is hij wel nog steeds heel mooi

niet lang moeten wachten op bestelling

niet lang moeten wachten op bestelling

We hebben een 2 persoos bed en een...

We hebben een 2 persoos bed en een groot dressoir gekocht, ziet er leuk uit en is betaalbaar en netjes. De chauffeur was erg aardig en behulpzaam. De afhandeling van een teruggestuurd lattenbodem ging ook vlot en goed

Tout etait impeccable

Tout etait impeccable. Le meuble est tres beau et facile a monter. Le delai de livraison a ete respecte. Merci Meubella.

Ik ben super blij met mijn bankstel

Ik ben erg tevreden met mijn bankstel, het is van uitstekende kwaliteit en de bezorgers waren uiterst vriendelijk, punctueel en efficient.

Kleiner dan verwacht op de foto lijk ie...

Kleiner dan verwacht op de foto lijk ie grooter en kwaliteit is niet best je mag tog verwachten dat wat beter is voor dat geld

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen! Goede meubels, vriendelijke bezorgers. Zeer tevreden

Netjes geleverd

Netjes geleverd, klopt met de fotos. Maar schroeven en met name de mee geleverde inbussleutel zijn van zeer slechte kwaliteit. Met onze eigen inbussleutel lukte het uiteindelijk om de schroeven goed vast te draaien.

koop hier niet service is waardeloos

bij levering was de spiegel van de slaapkamer kast stuk contact gehad en zou een nieuwe krijgen. we zijn nu 3 maanden verder en nog steeds geen nieuwe deur. meerdere malen telefonisch contact gehad en krijg steeds het zelfde antwoord hij is besteld , kom op he 3 maanden verder en nog steeds het zelfde antwoord ik weet wel dat ik hier nooit meer iets koop

Top, goede kwaliteit

Top, en optijd bezorgd en goed kwaliteit En goed instructies en beschrijving er bij waardoor dit zo klaar was

Gelukkig geen VidaXL materiaal

Gelukkig geen VidaXL materiaal, daar was ik een beetje bang voor. Goede beschrijving, ging niet helemaal goed, maar dat was mijn eigen fout.

TV_meubel van prima kwaliteit...

Pakket werd volgens afspraak keurig bezorgd op de 2e-etage (zonder lift). TV-meubel is gemakkelijk in elkaar te zetten en is prima afgewerkt.

Zeer mooie kast, je wordt beloond na het bouwen!

De Buffetkast Acapulco is echt exact zoals op de foto, zonder veel te hoeven afstellen. De lades en deurtjes lopen soepel en alles is mooi afgewerkt, zonder naden of kartels bij de randen. Het in elkaar zetten van de onder- en bovenkast kost je ongeveer 5 uur, als je enigszins ervaring hebt dit werk. Het enige nadeel vind ik dat er geen extra planken voor te bestellen zijn, om de kast nog iets meer af te stemmen op je eigen behoefte. De kast is verdeeld over 4 pakketten van 40+ kilo per stuk. Dat is wel een flinke klus om de trap op te krijgen. Pak de doos dus beneden uit, tot het restant licht genoeg is.

Snel geleverd. Was precies wat we zochten ivm afmetingen. Monteren en klaar.

TV meubel

Na bestelling een super snelle levering. De installatie is vrij vlot gelopen ondanks dat ik niet zo handig ben.

Trustable

The products were delivered in perfect conditions and on the established day. They brought it inside my apartment on the second floor for free. The only thing that could be improved is that they should have optional assembling services.

Behulpzaam goeie service dit mn 2 de...

Behulpzaam goeie service dit mn 2 de bank bij Meubella en blijft goed

The screws kept falling inside the body...

The screws kept falling inside the body of the bed.

Mooie meubel

Optijd bezorgd

Snel geleverd.

Snelle levering goed product. Minpunt is de bouw beschrijving best onduidelijk.

Goed en netjes bezig

Goed en netjes bezig

Niet tevreden met kledingkast / Beschadigd

Ik ben echt niet tevreden met Meubella. Het bestellen ging makkelijk en ook was de bezorging snel. De kast werd geleverd zonder een handleiding, dus hier heb ik nog apart voor moeten bellen anders hadden wij de kast niet eens in elkaar kunnen zetten. Ook is de kast moeilijk in elkaar te zetten. We hebben hier uiteindelijk een klusjesman voor gebeld. Eenmaal toen de kast stond, zagen wij meerdere gebreken. Er zitten allemaal vlekjes op de spiegel (die er echt niet af te krijgen zijn). Het witte hout is beschadigd op meerdere plekken van de kast en ook is een deur scheef en niet dicht te krijgen! Ik wou dat ik hier fotos van bij kon voegen. Ik heb een week geleden naar Meubella gemaild dat ik echt ontevreden ben en een oplossing wil, maar helaas geen antwoord dus dan doe ik het op deze manier! Ik lees andere positieve reviews maar de kledingkast die wij hebben ontvangen is niet oke. Pas hier dus mee op. Mijn bestelnummer is : 101053445 Update: Het is goed opgelost door Meubella, een bedrag teruggekregen en ook is er een monteur langsgekomen. Die heeft het niet echt kunnen fixen, maar de deur ziet er wel al rechter uit. Al met al klantenservice is goed, maar de kwaliteit van de kasten is slecht; wat wil je ook voor dat geld.

Leveren snel en op tijd

Leveren snel en op tijd. Toppie

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot