Hergebruikt oude gegevens op de factuur, die niet (meer) kloppen.

Al meerdere keren besteld en de artikelen zijn zeker hun prijs waard, maar deze keer bestel ik een artikel waarvan tijdens de bestelling zowel factuur als leveringsadres hetzelfde zijn (ik woon op een ander adres sinds eerdere bestellingen). 1 dag later ontvang ik een factuur met oude adres- en telefoongegevens en heb nu totaal geen idee waar ze mijn bestelde artikelen zullen leveren. Onbegrijpelijk dat men in de boekhouding blijkbaar prioriteit geeft aan een e-mailadres en dan zomaar alle (oude) gegevens opnieuw gebruikt (terwijl op mijn bestelling heel duidelijk de nieuwe gegevens staan (ook voor de factuur!)). Ik heb eigenlijk ook nooit toestemming gegeven om mijn gegevens te bewaren (zo zie je maar wat ervan komt als men (onterecht) gegevens bewaard)! Erg vervelend en zeker ook niet netjes (om zonder toestemming) informatie langer dan noodzakelijk te bewaren. Hopelijk komt het artikel op het juiste adres terecht (waarna ik de beoordeling zal aanpassen indien alles terechtkomt zoals aangegeven in mijn bestelling). Ordernummer 101066919 Klopt, dat we ondertussen reeds contact hadden en het correcte adres werd bevestigt. Top voor de rechtzetting, waarvoor dank!

Top! Op tijd en correct! Geen fouten en niet te laat! Een zeer goed service!

Kast gekocht. Geleverd conform afspraak. Bij montage bleek dat scharnier ontbrak. Klantenservice gebeld, wel enige minuten wachten, maar daarna perfect geholpen. Product is direct nagezonden en na 1 dag geleverd. Zo hoort het!

Zeker tevreden

Zeker tevreden , top kwaliteit

De bezorgers

De bezorgers Een tree van 8 treen Willen ze niet de stukken even boven in de gang zetten wat ik jammer vond wilde alleen al 20 euro tip geven maar dat norse gedrag nee dank je nooit meer iets bestellen

Fijne eerste aankoop op meubella

Allereerst wil ik graag mijn complimenten uitspreken naar de fantastische klantenservice van meubella. Wij hadden kast blake besteld en de deur zat flink beschadigd in de verpakking. Het contact met lindsy van de klantenservice verliep soepel en snel. Een week nadien werd de nieuwe deur van kast blake bezorgd. Mijn vader is anderhalve dag bezig geweest om de kast te monteren. Goed werk heeft tijd nodig zullen we maar zeggen :). Blij met de kast!

Verry Nice product and fast delivery

Verry Nice product and fast delivery

Goede en snelle levering netjes binnen...

Goede en snelle levering netjes binnen bezorgd en goed ingepakt tegen beschadiging mooie bank daar besteld voor een mooie prijs heb nu ook een hocker besteld omdat ik super tevreden ben

boucle teddy hoekbank

Ik heb een hele mooie bank met super kwaliteit!

Snelle levering Keurige behulpzame vriendelijke bezorgers. Product voldoet volledig aan de verwachting

Goede service, snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden door de bezorgers. Miste helaas wel wat gaatjes die ik zelf moet boren

Goed produkt en heel snel geleverd

Goed produkt en heel snel geleverd

Laatste keer

Het is de laatste keer dat wij hier iets hebben aangeschaft. Tijdens het monteren van het TV meubel zijn er verschillende gebreken geconstateerd: 1. Sommige gaten waren te groot voorgeboord, waardoor de schroeven niet pasten. We hebben zelf andere schroeven moeten gebruiken. 2. De bodems van sommige laden waren te groot, waardoor we een stuk van de breedte moesten afzagen. Al met al is het meubel niet wat we ervan verwacht hadden en is de kwaliteit onder de maat voor het bedrag dat wij hebben betaald. Meubella kwam met een oplossing om de beschadigde laden te vervangen. Op de rest van de klachten zijn ze in het geheel niet ingegaan. Blijkbaar is het bovenstaande normaal voor Meubella. Meubella schrijft hieronder dat ik de situatie zo ervaar. Ik ervaar dat de kwaliteit van het meubel (feitelijk) zwaar onder de maat is. Het is normaal dat gaten te groot zijn voorgeboord en dat ladebodems te groot zijn voor de kastjes. Om nog niet te spreken over de beschadigingen. Volgens Meubella is het omruilen van de laden voldoende. Ik reageer niet meer omdat ik niks te maken wil hebben met dit soort praktijken. Zoals eerder geschreven is dit de laatste keer dat ik iets heb aangeschaft via dit bedrijf. Zo te lezen ben ik niet de enige met dit soort (kwaliteits)problemen.

houd zijn afspraken na.

houd zijn afspraken na.

Goeie kwaliteit prijs verhouding.

Goeie kwaliteit prijs verhouding.

Prima winkel

Prima, goede kwaliteit, snel geleverd en vriendelijke bezorgers

Ik ben over het algemeen wel tevreden

Ik ben over het algemeen wel tevreden. Maar deze keer heb ik geen mail gehad over in welk tijd vak mijn bestelling zou worden geleverd. Ook niet dat de bestelling niet compleet was en er een nalevering zou komen, .De chauffeur wist niet de bestelling niet compleet was sprak geen Nederlands of Engels.Ik moest er zelf achteraan bellen .Toen bleek dat het bij jullie bekend was dat er een nalevering kwam.

Incompleet schroeven aantal meegeleverd...

Incompleet schroeven aantal meegeleverd en er staan fouten in de meegeleverde werkbeschrijving.

Very bad instructions and average product but good looking

The package has very bad and poor instruction manual. It took us almost 2 days to complete the assembly. I read in other reviews that the instructions are really bad and I experienced it as a first time buy purchaser. The dressoir is good looking; no doubt in that. But the price we pay and the effort to assembly the product along with poor instructions, poor quality drawer railings, planks without holes to assembly is not a match. I would say Ikea and Jysk has much better and easy assembly and the quality of the spare parts. You literally need minimum 2 persons to insert the drawer on the rails. Literally for 2 of us it took atleast 2 hours to insert 1 drawer on the railing.

Stevige mooie kleding kast

Mooie kasten met een vriendelijke bezorging

Snelle levering en een mooi product

Snelle levering en een mooi product. Er was bij 1 plank helaas een hoekje �zwart eraf. Dit hebben we opgelost met een marker en is nu niet meer opvallend.

Goede service en volgens afspraak was...

Goede service en volgens afspraak was de levering

Prijs ook naar kwaliteit

Prijs ook naar kwaliteit

De levering van de kast is exact zoals...

De levering van de kast is exact zoals beloofd geleverd en binnen gezet, ze ziet er helemaal hetzelfde uit als op internet en het in elkaar zetten is prima gelukt.

Mooie meubels van goede kwaliteit

Mooie meubels van goede kwaliteit! Fijn contact en netjes geleverd!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot