Goede prijs-kwaliteit

Goede prijs-kwaliteit, makkelijk in elkaar te plaatsen

Op tijd alles geleverd.

Op tijd alles geleverd en netjes van te voren een belletje dat ze in aantocht zijn. Top!

Omdat wat ze zeggen ook zo is voor...

Omdat wat ze zeggen ook zo is voor 23.59 besteld volgende dag bezorgd

Zeer goede aftersale service.

Bij levering van het door ons besteld bureau was er een hoekje van het decor beschadigd. Hierdoor was het hout zichtbaar. Dit gemeld bij Meubella met een foto van de schade. En 3 dagen later is het nieuwe blad bezorgd.

Top service en goed kwaliteit

Top service en goed kwaliteit

Super levering,mooie kast

Super levering,mooie kast

Mooi meubels en snelle service zeer...

Mooi meubels en snelle service zeer tevreden

Zeer goede service.

Zeer goede service. Klantenservice alsook de bezorgers waren naar tevredenheid. Bedankt??

Kwaliteit prijs is ver te zoeken.

Kwaliteit prijs is ver te zoeken. Op site staat soft close maar zit er niet op en is niet na te leveren. Dit is pas na montage hele pakket helder. Diverse kleine blijvend zichtbare beschadigingen.

T.V meubel en salontafel heel mooi.Blij...

T.V meubel en salontafel heel mooi.Blij mee.

Twee tv kasten gekocht

Twee tv kasten gekocht, materiaal beschadigt snel.

Scharnieren van alle deuren slecht

De kasten van maar liefst 1200 euro waarvan de deuren niet af te stellen zijn met de bijgeleverde scharnieren. Vind dat zeer slecht!! Deuren sluiten niet of hangen scheef!!

Snelle levering, wel stukjes van de hoeken af.

Hergebruikt oude gegevens op de factuur, die niet (meer) kloppen.

Al meerdere keren besteld en de artikelen zijn zeker hun prijs waard, maar deze keer bestel ik een artikel waarvan tijdens de bestelling zowel factuur als leveringsadres hetzelfde zijn (ik woon op een ander adres sinds eerdere bestellingen). 1 dag later ontvang ik een factuur met oude adres- en telefoongegevens en heb nu totaal geen idee waar ze mijn bestelde artikelen zullen leveren. Onbegrijpelijk dat men in de boekhouding blijkbaar prioriteit geeft aan een e-mailadres en dan zomaar alle (oude) gegevens opnieuw gebruikt (terwijl op mijn bestelling heel duidelijk de nieuwe gegevens staan (ook voor de factuur!)). Ik heb eigenlijk ook nooit toestemming gegeven om mijn gegevens te bewaren (zo zie je maar wat ervan komt als men (onterecht) gegevens bewaard)! Erg vervelend en zeker ook niet netjes (om zonder toestemming) informatie langer dan noodzakelijk te bewaren. Hopelijk komt het artikel op het juiste adres terecht (waarna ik de beoordeling zal aanpassen indien alles terechtkomt zoals aangegeven in mijn bestelling). Ordernummer 101066919 Klopt, dat we ondertussen reeds contact hadden en het correcte adres werd bevestigt. Top voor de rechtzetting, waarvoor dank!

Top! Op tijd en correct! Geen fouten en niet te laat! Een zeer goed service!

Kast gekocht. Geleverd conform afspraak. Bij montage bleek dat scharnier ontbrak. Klantenservice gebeld, wel enige minuten wachten, maar daarna perfect geholpen. Product is direct nagezonden en na 1 dag geleverd. Zo hoort het!

Zeker tevreden

Zeker tevreden , top kwaliteit

De bezorgers

De bezorgers Een tree van 8 treen Willen ze niet de stukken even boven in de gang zetten wat ik jammer vond wilde alleen al 20 euro tip geven maar dat norse gedrag nee dank je nooit meer iets bestellen

Fijne eerste aankoop op meubella

Allereerst wil ik graag mijn complimenten uitspreken naar de fantastische klantenservice van meubella. Wij hadden kast blake besteld en de deur zat flink beschadigd in de verpakking. Het contact met lindsy van de klantenservice verliep soepel en snel. Een week nadien werd de nieuwe deur van kast blake bezorgd. Mijn vader is anderhalve dag bezig geweest om de kast te monteren. Goed werk heeft tijd nodig zullen we maar zeggen :). Blij met de kast!

Verry Nice product and fast delivery

Verry Nice product and fast delivery

Goede en snelle levering netjes binnen...

Goede en snelle levering netjes binnen bezorgd en goed ingepakt tegen beschadiging mooie bank daar besteld voor een mooie prijs heb nu ook een hocker besteld omdat ik super tevreden ben

boucle teddy hoekbank

Ik heb een hele mooie bank met super kwaliteit!

Snelle levering Keurige behulpzame vriendelijke bezorgers. Product voldoet volledig aan de verwachting

Goede service, snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden door de bezorgers. Miste helaas wel wat gaatjes die ik zelf moet boren

Goed produkt en heel snel geleverd

Goed produkt en heel snel geleverd