Wij hebben gekozen voor de tv-meubel...

Wij hebben gekozen voor de tv-meubel William. Het is echt van enorm slechte kwaliteit. Het zijn 2 kastjes en hangen aan beide kanten door. M.a.w. het midden van beide kastjes hangt naar beneden waardoor het scheef is en deur niet mooi aansluit. We hebben die zelf verholpen door er een pootje onder te zetten aan beide kanten en een plakje los te halen en daar een stukje tussen gezet wat het meer recht laat lijken. Wegens de pootjes helaas niet echt zwevend dus. Beide deurtjes zit een deukje omdat de meegeleverde schroefjes iets te lang zijn en geen gaatjes zijn voorgeboord. Het gefineerde laag komt dus een stukje naar buiten. Qua service heb ik eerst gebeld. Zou een mail krijgen maar helaas niet gebeurd. Toen een mail gestuurd en daarna zou ik weer een formulier moeten invullen. Nu hadden wij zelf al veel opgelost zodanig dat we het er in ieder geval goed uit vinden zien en geen zin meer in hebben om een nieuwe tv-meubel op te hangen. Wij kopen hier never nooit meer iets.

Zeer snelle levering en vriendelijke...

Zeer snelle levering en vriendelijke bezorger! Wij hebben salontafels besteld bij jullie en wauw deze zijn mooi we zijn er heel blij mee. Wij gaan zeker nog bestellen bij meubella!

Tv meubel besteld prima product en...

Tv meubel besteld prima product en netjes op tijd geleverd.

De klantenservice is goed te bereiken...

De klantenservice is goed te bereiken en ook klantvriendelijk. Ik heb 2 kasten besteld maar de deuren zijn best scheef.

Duidelijkheid en kwaliteit welke gepaard gaan met een

Top bankstel

Goede kwaliteit

We hebben een bank online gekocht, het artikelen was goed geschreven en duidelijke foto’s. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd en de mannen die het leverde waren heel vriendelijk en heel behulpzaam.

Wat een geweldige mooie meubels en...

Wat een geweldige mooie meubels en makkelijk om in elkaar te zetten. De tekening is heel duidelijk.

De levering was prima

De levering was prima. De kwaliteit van de kast is onder de maat.

Tweepersoonsbed en kast top producten.

Bestellen gaat super makkelijk, producten zijn er zeer snel en alles is makkelijk in elkaar te zetten daar hoef je niet geleerd voor te hebben, de tekeningen zijn helder en duidelijk, alles ziet er keurig uit, zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Your delivery driver was extremely rude

Your delivery driver was extremely rude. He wanted me to sign off before the packages were actually delivered. He said he needed to get home quick! When I refused to sign-off until after I have inspected the packages for damage, he became very rude!

Ik had snel een goedkope kast nodig

Ik had snel een goedkope kast nodig. Die ook een beetje leuk uitziet. En heb eentje bij meubella gevonden. Het is geen a+ kwaliteit. Maar dat is voor de prijs ook niet te verwachten. De kast is redelijk makkelijk in elkaar te zetten, mits je met zn tweeen bent. De kast ziet er leuk uit, maar is niet super stevig. Voor nu ben ik blij mee en heb ik geen rommel rond liggen.

Goede meubels voor goede prijs!

Korte levertijd. Meubels zijn makkelijk in elkaar te zetten, ziet eruit zoals op de afbeelding van de website en is van goede kwaliteit. Bezorging verliep vlot. Al met al, zeer tevreden!

Snelle levering en komt afspraken na.

Snelle levering en komt afspraken na.

Net bedrijf

Nette bezorging mooi materiaal voor een kleine prijs

Geen kwaliteit, wel mooi om te zien

Product ziet er heel mooi uit, maar kwaliteit van de ladekast is bagger. Ik zeg niet kopen!

mooie stevige kast

mooie kast snelle bezorging en vriendelijke bezorgers .

Goed product en fijne levering

Goed product en fijne levering. Stevige bedframe met sier hoofdbord en lattenbodem, gemakkelijk te monteren. Duidelijke communicatie betreft de levering En snel geleverd.

Mooi tv meubel

Mooi tv meubel voor die prijs en heel makkelijk in elkaar te zetten zit hele duidelijke beschrijving bij

Vandaag de salontafel in elkaar gezet

Vandaag de salontafel in elkaar gezet. Zoals gewoonlijk is de beschrijving voor mensen zonder technische inzicht vrij onduidelijk. De salontafel lijkt op de fotos en is vrij stevig. Enige minpunt is dat de lades niet goed dichtgaan.

Bank besteld en betaald

Bank besteld en betaald, verkeerde kleur geleverd. WhatsApp gedaan en het antwoord krijgen hier kan ik je hellaas niet mee helpen. Gebeld. Zou de juiste bank geleverd worden als ik nog even een foto had van de pakbon verkeerd geleverde bank???? Die ze gelijk mee terug genomen hebben. Toen zou de juiste bank geleverd worden. Op dag van levering was die nietmeer leverbaar? Toen moest ik een andere bank uitkiezen. En het verschil betalen of terugkrijgen. Heel ingewikkeld en ontzettend vervelend allemaal. Niet als prettig ervaren. Wel blij met de uiteindelijk geleverde bank

We hadden een tv meubel besteld, waarvan 2 planken beschadigd waren. Na contact met de servicedesk werden direct 2 nieuwe planken nageleverd. Binnen een paar dagen nageleverd. Goede service.

We zijn echt niet tevreden.

We zijn echt niet tevreden. De meubels mag je schijnbaar niet in elkaar zetten, terwijl wij bij het in elkaar zetten ontdekten dat de schroeven te lang waren en dus het door het meubel aan de voorkant kwamen. Geen geld terug, geen retour. Weggegooid geld.

Ik heb niks ontvangen maar wel betaatd

Ik heb niks ontvangen maar wel betaald!!!!

Reactie Hoekbank...

Ik ben een bejaarde vrouw,en normaal wordt het net over de drempel gebracht maar de bezorgers hebben het netjes in mijn woon kamer gezet,shapoo voor deze service, de bank ziet er prachtig uit is echt het geld waard,dus vandaar de 5 sterren Vr gr mevr a hendriks

Heb een tv meubel en salontafel...

Heb een tv meubel en salontafel besteld. Binnen 2 dagen geleverd. Monteren was een beetje lastig omdat de beschrijving beetje onduidelijk was. Je moest soms zelf gaten borren. De tv meubel is niet stabiel, het wankel maar daar hebben ze tussen leggers voor gegeven zodat je dit onder de scheve kant zet voor stabiliteit. De afmetingen kloppen precies echter is de meubel wel heel laag. Denk goed na en meet goed voor je iets besteld. Salontafel heb ik nog niet in elkaar gezet. Mocht ik dit gedaan hebben dan zal ik een review plaatsen.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot