Erg simpel kastje

Erg simpel kastje, maar ok! Frontjes zijn bij levering al niet helemaal gaaf! Geen reactie op mailtjes daarover.

Everything perfect thx a lot !!!

Everything perfect thx a lot !!!

Goede kwaliteit en mooie meubelen

Goede kwaliteit en mooie meubelen, heel snel leveren en goede communicatie met afleveren.

Heel mooie kleerkast.Goede kwaliteit.

Heel mooie kleerkast.Goede kwaliteit. Snel levering,comunicatie super . Dankuwel Meubella

de bezorging was perfect

de bezorging was perfect. de mensen waren netjes

Scheve kledingkast

Met bloed zweet en tranen de Kledingkast Brody - Groen - 201 cm - Met spiegel gemonteerd. Scheve afwerkingen, achterwand die scheef en te groot is. Na meerdere malen de deurtjes opnieuw te proberen te monteren omdat ze scheef hangen of niet dicht kunnen. Geen oplossing voor kunnen vinden. Zeer teleurgesteld in het product. Aanzicht is gewoon scheef, 1 kant van de kast is mooi andere kant is scheef

Goede producten, en snelle levering.

Zoals eerder snelle levering. Goede communicatie over de bestelling en levertijd. Kwaliteit prijs verhouding is goed.

Wachten, wachten en steeds geen artikel thuis geleverd

Ik heb een online bestelling geplaatst via Bol.com. Met de levering gaat het mis... Kon de datum niet zelf kiezen en dus met info van aankoop dag vrij genomen om het pakket (groot) af te wachten. Nog geen mail of contact gekregen van dit bedrijf of bezorger.

Top bedrijf

Is er iets niet goed of zo Zo wordt meteen opgelost. Top

Betrouwbare webshop

Jullie klantenservice is echt uitstekend! Ik waardeer hoe snel jullie mijn vragen beantwoorden en problemen oplossen. Kapotte onderdeel was binnen een dag verstuurd.

Geen levering

Geen levering, geen bericht ontvangen. Wel factuur gekregen. Geen info hierover gevonden op de webpagina. Dan maar een mail gestuurd. Hopelijk komt het goed

Geweldig service

Geweldig service. Klantvriendelijkheid

Top service en goede kwaliteit!!!

Ik heb online zaken gedaan en ben erg verrast met de goede en vlotte service van dit bedrijf. Mijn product heb ik ook al heel gauw thuis ontvangen. Top, heb er geen spijt van!!! Dit is pas KLANTVRIENDELIJK!!! Dankjulliewel! Ik raad alle andere klanten echt MEUBELLA.NL aan.

Geweldig.

Mooie meubels van goede kwaliteit. Snelle verzending en eigenlijk geen problemen. Gewoon wat het moet doen.

Really good quality

Really good quality, and proffesional support!

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede prijs kwaliteit verhouding.. duidelijke communicatie. Goede en nette levering voor de 3x keer wat besteld en altijd goed verlopen

Zeer tevreden snelle levering

Zeer tevreden snelle levering

Meubel kwam op tijd en was mbv de...

Meubel kwam op tijd en was mbv de tekeningen prima in elkaar te zetten Had wel iets langer werk dan op de beschrijving stond maar lag ws aan mezelf. Alles zit perfect in elkaar

Niet geheel op tijd bezorgd helaas

Niet geheel op tijd bezorgd helaas. Hier over gecontact via de mail, die overigens snel beantwoord werd. Levering zelf was netjes en kast was goed ingepakt.

Snelle levering en product is van goede kwaliteit. Ook de handleiding voor het opbouwen is zeer duidelijk.

Goeie en snelle levering

Goeie en snelle levering

Hoekbank Monet licht grijze stof...

Hoekbank Monet licht grijze stof gekocht en vandaag geleverd ,super mooie stevige bank ,super blij mee.pracht bank zeker een aanrader.

Goed product

Goed product, snelle levering en een goede klantenservice

Vlotte levering kwaliteit

Vlotte levering kwaliteit

Super mooie meubels en goede kwaliteit

Super mooie meubels en goede kwaliteit, de service is ook super. Zou het aan iedereen aanraden om te bestellen

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot