Duurste schimmelbed ooit gekocht
Helaas moet ik ster geven en is 0 niet mogelijk. 9 dagen geleden verkeerd artikel ontvangen. Gaat om een bed die meer dan de helft van mijn kamer in beslag neemt. In ontvangst genomen 9 dagen geleden, gelijk melding gemaakt. Ook aangegeven dat het kwaliteit niet als �nieuw is (zie fotos). Vervolgens wacht ik nu al 9 dagen, omdat de vervoerder �pech had om dit vreselijke, beschimmelde bed op te halen en de juiste te leveren.
- Het pakket kan niet opgehaald worden, omdat de vervoerder niet kan?
- het pakket mag niet verder opengemaakt worden...
- wat ik heb besteld moet ik maar op wachten, want ja zij kunnen ook niks betekenen.
- compensatie bestaat niet..... alsof het bedrijf amateurs zijn.
Schandalig. Ik heb al 10 dagen een beschimmeld bed in mijn huis en er wordt met me gesproken door de klantenservice alsof het bedrijf startend is en geen cent heeft. Bestel hier niet. Tenzij je hoofdpijn wilt en totaal geen interesse vanuit de klantenservice. Ze draaien er continu omheen.
Aangegeven dat ik niet dit product heb besteld en het dus ook niet mijn verantwoordelijkheid is wat ermee gebeurd.
Wat een bagger bedrijf. Dames van de klantenservice kennen vgm ook niet de regels van het bedrijf want ze spreken elkaar continu tegen.