I ordered a sofa and it came as it is...

I ordered a sofa and it came as it is in the picture or website, delivered well on the day agreed on with good delivery services too. I would definitely recommend meubella.nl ??

Uitstekende service

Uitstekende service, goed product alles prima voor elkaar!!! We zijn er zeer tevreden over!!

Beautiful chest

Really happy with my shoechest, even better looking in real life than on the website! Correct and quick delivery. I am very satisfied about everything.

Zeer mooie bank en de levering was zeer...

Zeer mooie bank en de levering was zeer snel. Bedankt

Super service

Super service En heel correct Een aanrader

* Encore plus beau en vrai *

Je suis pleinement satisfaite de ma toute premiere experience avec Meubella :) ! Une livraison rapide et gratuite, avec un tres bon suivi en ligne + appel des livreurs etc.. Des colis deposes delicatement et respectueusement par les livreurs ! Tout etait bien emballe et parfaitement bien protege ! Sans oublier la beaute de mon meuble :) jen suis fan ! Encore plus beau en vrai ! Un meuble dune belle et grande qualite ! Merci pour cette belle experience Meubella :)

Aanrader

Vandaag besteld, morgen geleverd. Goed verpakt, duidelijke montage instructies (voor zover mogelijk bij dit soort bouwpakketten). Een paneel paste niet lekker en raakte wat beschadigd, daar werd zonder discussie (fotootje en onderdeelnummer mailen) een vervangend exemplaat voor gestuurd. Prima dus!

Goed degelijk materiaal

Goed degelijk materiaal, snel geleverd en mooie spullen. Flexibel met betalingsmogelijlheden waardoor eerder overgegaan wordt tot aankoop van grotere meubels.

Jai commande une armoire

Jai commande une armoire. Une fois montee, elle nest pas du tout fixe, tres penchee, pas droite du tout. Le meubel est defectueux. Jai contacte le service client qui me dit de faire differentes choses alors que nous avons tout essaye, rien ne fonctionne. Le service client repond 1x sur la journee. Cest parti pour des mois...

Honteux !!!

Honteux !!! Jai re�u mon meuble avec des coups partout ! La couleur nest pas comme celle decrite attendez vous a recevoir au moins deux tons plus claires De plus cest une tres mauvaise qualite Les trous pour mettre les poignees aux portes ne sont m�me pas perfores Vous devez le faire vous-m�me Un coup de travers et tout peux partir a la poubelle Les planches sont posees lune au dessus de lautre sans protection dans le carton Tout est ab�me ! Si javais su mettre des photos ici de letat du meuble pour que vous puissiez vous rendre compte de la catastrophe, je laurais fait sans hesiter !!! Cest scandaleux de vendrent vos articles dans cet etat aux clients !!! Premier achat et le dernier chez VOUS !! PLUS JAMAIS !

Verkeerde spullen geleverd

Verkeerde spullen geleverd. Helaas kom je hier pas achter nadat je het meubel in elkaar hebt gezet. 3 dagen bezig geweest met de klantenservice om tot een oplossing te komen. Helaas 3 dagen inspanning en geld kwijt!!! Meubella raad ik zeker NIET aan!!!!! ******* Helaas klopt het niet helemaal wat jullie beweren. Er is nergens aangegeven dat het meubel hardhandig/niet netjes gedemonteerd mocht worden. Maar goed, dit bedoel ik, weer het heen en weer gedoe waar je dgn mee bezig bent. De klanten zullen het zelf ervaren!!!!

Satisfaite dans lensemble

Dans lensemble, je suis satisfaite de mon achat, mais assez de�ue par laspect du meuble. Je mattendais a ce quil soit entierement en laque noir mat, comme les portes, ce qui semble �tre le cas sur la photo du site. Jai achete le buffet et le meuble TV de la gamme Blanes, mais je suis egalement un peu de�ue par le passage des c�bles sur le meuble TV, dont le trou est trop etroit.

Prachtige slaapkamer

Prachtige slaapkamer, helaas wel een heel onduidelijke beschrijving voor het in elkaar zetten, niet alles wat bij elkaar hoort in een doos, misschien een optie om de onderdelen te nummeren, anders waren het zeker 5 sterren geweest

Heel goede ervaring

Wij hebben een Buffetkast Vince 4 gekocht. De led driver was stuk bij levering (beide pinnen afgebroken). Wij hebben hier een foto van getrokken en doorgestuurd naar Meubella. Zonder discussie hebben ze de dag erna al een nieuwe opgestuurd. Wij zijn heel tevreden over dit bedrijf.

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering. Bezorging via ingehuurd bedrijf ook prima.

Perfect!

Everything is perfect quality vs price 10/10

Perfect. Beautiful peace

Maak geen ruzie en neem de tijd

Goede kwaliteit voor weinig geld. En ook snel geleverd

Fantastische winkel

Fantastische winkel

Snelle levering prijs kwaliteit super goed

Snelle levering 3 meter kast precies zoals afgebeeld in het echt

Ik ben tevreden over me nieuwe bankstel...

Ik ben tevreden over me nieuwe bankstel zeer groot precies wat Ik wouwde

Perfect. Goede levering, top product

Good quality and service .

Good quality and service . Well done ,i recomend .

Netjes bezorgd komen afspraken na

Netjes bezorgd komen afspraken na