Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf, heb hier een kast gekocht waarvan de kast deur (spiegel op de deur) kapot is geleverd. In eerste instantie werd er aangegeven dat het onderdeel werd geleverd binnen 2 - 5 werkdagen een dag later werd dit 2 - 6 weken. Nu zijn we inmiddels 15 weken verder een na heel veel telefoontjes en mailtjes kunnen ze nog steeds niet aangeven wanneer het onderdeel geleverd gaat worden omdat de fabriek niet weet wanneer ze het gaan maken volgens Meubella waarna ze vandaag met het onzin verhaal aankomen dat de fabriek in Oekraine zou moeten staan en het daarom langer duurt door de situatie daar (inmiddels een bekende smoes van bedrijven die hun zaken niet op orde hebben). Aangegeven dat ik een andere oplossing wil dan wachten op het onderdeel, na dat ze beloofd hadden mij er uiterlijk vorige week over terug te bellen heb ik vandaag maar contact opgenomen omdat dit bedrijf van alles beloofd en afspreek maar precies niks is na gekomen wat ze hebben gezegd. Nu werd een compensatie van 30 euro voorgesteld en het vervangende onderdeel. Dit is vanuit hun echt een belediging naar je klanten, ook als je de verkoop overeenkomst wilt ontbinden mag je zelf de kast uit elkaar halen. Terwijl hun een product leveren wat niet voldoet aan de verwachting (defect), daarnaast geven ze aan dat ze een eigen montage afdeling hebben wat helemaal niet zo blijkt te zijn. dat is een extern bedrijf de ze daar niet voor in gaan schakelen is mij gezegd. Het bedrijf liegt dus ook nog naar hun klanten. Voor mij was een oplossing geweest 75 - 50 procent van het aankoop bedrag terug zodat ik zelf voor nieuwe spiegels kan zorgen en deze op de kast kan monteren, maar daar wil meubella niet in mee denken.
Kort om het bedrijf verkoopt goedkope meubelen maar dat is met de klachten afhandeling zeker te merken. Je kunt overal zelf achter aan, gemaakte beloftes komen ze niet na, je word als klant aan het lijntje gehouden.