Goede ervaring!

Levering was snel, zoals op de website stond beschreven. Bank is naar boven getild door de bezorgers van Meubella, super service! Wij zijn tevreden!

Meubella is the best company!!!

Meubella is the best company!!!

Snelle levering, makkelijk in elkaar zetten en top bank!

Onduidelijk

Mooie kasten maar een zeer onduidelijke handleiding. Wat mij betreft was dit eenmalig.

Goede service en goede bank!

Goede service en goede bank!

Tevreden klant

het werd op tijd geleverd, netjes verpakt en van goede kwaliteit. Ik ben heel blij mee

Snelle levering en op de afgesproken...

Snelle levering en op de afgesproken tijd. Goede kwaliteit kast. Goede waarde voor het geld

Prima op tijd geleverd mooie kast

Prima op tijd geleverd mooie kast. Alleen het inelkaar zetten kosten geen 90 minuten zo als er stond,2 personen allen uit de bouw goed tekening kunnen lezen,zijn er een volle dag me bezig geweest.

de mensen die de levering deden...hun werk niet

de mensen die de levering deden weigerde om het naar 1 ver te brengen

Levering was goed

Levering was goed, kwaliteit meubel valt tegen, beschadigd snel en de scharnieren bij de kastjes zijn helemaal flut en kun je niet goed afstellen.

Buitengewoon tevreden.

Op tijd geleverd door een prettige bezorger. Makkelijk te monteren, degelijk en fantastische prijs/kwaliteitvergouding

Snelle levering en mooie meubels

Snelle levering en mooie meubels

Erg mooie kast

Erg mooie kast Snelle levering Goede verzending Plank met uitpakken gebroken, meteen een nieuwe gekregen

Idiaal

Goed contact Antwoord op amail Perfecte levering

Verry good service top service!!!

Verry good service top service!!!! Nice people Nice shop

Beautiful furniture and good quality...

I bought most of my furniture at Meubella and all looks beautiful and good quality. Would super recommend

In september heb ik een kast besteld

In september heb ik een kast besteld. Ik he geklaagd dat ik de deuren niet goed krijg. Na een app gesprek heb ik nieuwe scharnieren schroeven gehad. Er is een professionele klusman geweest, mijn vriend en ik hebben uren gesleuteld en mijn oom is vorige week geweest om te kijken of het hem lukt. Mijn oom zei; Als het mij niet lukt, dan os het echt niet mogelijk! Na 2 uur sleutelen aan 1 deur, had hij het opgegeven en zei sorry, ook mij lukt het niet. Geen service, zoveel geld betaald voor een nieuwe TV meubel, mijn oude meteen bij het grofvuil gezet en zit nu hier mee opgescheept. Alsof ik geld in de lucht heb gegooid en dan ben ik ook nog alleenstaande moeder. Ik ben gewoon opgelicht.

nette snelle levering

nette snelle levering, goed en mooi kastje

heel slecht voor meubbella producten...

heel slecht voor meubbella producten echt niet vppr die prijs

Geweldige kwaliteit bank geleverd...

Geweldige kwaliteit bank geleverd gekregen. Vrienden hebben hem ook staan en hij was na 2 jaar nog heel mooi dus ik heb besloten hem ook te kopen. Snel bezorgd, goede prijs, blij mee!

Top service alles wat je zoekt hebben...

Top service alles wat je zoekt hebben ze op voorraad.

Mooie prijzen en goede service alles...

Mooie prijzen en goede service alles netjes naar de 1e verdieping gebracht !!

Super goed geholpen!!

Super goed geholpen!! Ook bij oplossen van een probleem.

Top service!

In 2020 een dressoir (Nebraska) gekocht met witte hoogglanslaag. Toen deze laag los liet contact gezocht met Meubella met de vraag of ik frontjes na kon bestellen (want garantie verlopen). Uit coulance de frontjes echter kosteloos opgestuurd gekregen. Top service!

Snelle levering en top kwaliteit in de...

Snelle levering en top kwaliteit in de toekomst weer bij meubella bestellen

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot