Beste meneer/mevrouw

Beste meneer/mevrouw Goedemiddag Ik heb ongeveer 10 stuks beschadigd gekregen. Met vriendelijke groeten S.Bkka

Perfect purchase

Everything was well delivered in Belgium at my place at the right date. Nothing was missing, and the dressing is perfectly was we were expecting. Thank you Meubella

Levering was op afgesproken tijd.

Levering was op afgesproken tijd. Kast voldoet geheel aan wens.

Leuke bezorgers

Leuke bezorgers, vriendelijk en behulpzaam en respectvol.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit Tv kast besteld zit precies zelfde uit als op de foto. Alles dik in orde zekker in de toekomst weer bestellen.

Vlotte levering en product zoals beschreven online

Vlotte levering en product is precies zoals ze online werd beschreven. Wel lichte beschadigingen aan een van de dozen, maar zonder schade aan de inhoud.

Alles is goed verlopen netjes gebeld...

Alles is goed verlopen netjes gebeld dat ze onderweg waren je krijg ook een smsje En als je iets retour is dat ook gemakkelijk zeker een aanrader

We hadden meer verwacht van de...

We hadden meer verwacht van de kwaliteit van het product.

Netjes en op tijd geleverd goede...

Netjes en op tijd geleverd goede kwaliteit

Kleerkast, tevreden maar niet helemaal

Probleem met de levering. Voor niets een dag verlof genomen... Best jammer. De planken staan ook hol en de plannetjes zijn verouderd. Het was niet altijd duidelijk welke vijs er gebruikt werd. Jammer dat alles door elkaar zat in een zak in plaats van verschillende kleine zakjes. De zwarte kastdeuren vangen veel vuil. Zowel stof als vettige vingers. Het was wel handig dat de meeste gaten voorgeboord zijn. De kast oog ook mooi en er zijn reserve vijzen.

Snelle levering. Het produkt is goed en stevig verpakt. Gemakkelijk in elkaar te steken. Goede prijs/kwaliteit. Ben blij met het resultaat. Kleine tip. De stukken even voorzien van nummer.

Snelle levering.

Problemen met levering...

Ik had 2 producten besteld een hoekbank Monet en een Salontafel Styler Old Wood. Alleen de bank geleverd gekregen geen salontafel. Niks bekend bij de bezorgdienst.

Alles was goed,

Alles was goed,

Bed besteld word er een veel te klein...

Bed besteld word er een veel te klein matras bijgeleverd. Wat op de verpakking met benzinestift is doorstreept van 160 naar 180. Update: Keurig opgelost

Goede kwaliteit van materiaal en...

Goede kwaliteit van materiaal en toebehoren, met duidelijke montage instructies.

Top service!

Top service!! En snel leverbaar raad het aan iedereen aan !! Dankjewel

Best tevreden levering was wel laat...

Best tevreden levering was wel laat door omstandigheden maar na contact klantendienst was het op 3 dagen geleverd

Ik had en en bureau besteld en de...

Ik had en en bureau besteld en de hoofdblad was beschadigd en appje gestuurd met de foto erbij van de beschadiging binnen een dag was alles geregeld kreeg een nieuwe hoofdblad! Helemaal top dus dikke duimpie voor de top service en een snelle levering!

Acceptabele kwaliteit voor de prijs

3 kasten besteld waarvan 2 uit dezelfde serie. Beide zijn kwalitatief matig maar gezien de betrekkelijk lage prijs wel acceptabel. Helaas wel wat beschadigingen maar die heb ik geaccepteerd omdat het buiten het zicht was. Montage redelijk eenvoudig maar de deuren goed afstellen is nagenoeg onmogelijk. De schoenenkast is van veel betere kwaliteit maar was ook behoorlijk duurder. Naar mijn idee was de montage instructie niet juist: heb dus wat moeten improviseren met de deursnappers.

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, heb hier een kast gekocht waarvan de kast deur (spiegel op de deur) kapot is geleverd. In eerste instantie werd er aangegeven dat het onderdeel werd geleverd binnen 2 - 5 werkdagen een dag later werd dit 2 - 6 weken. Nu zijn we inmiddels 15 weken verder een na heel veel telefoontjes en mailtjes kunnen ze nog steeds niet aangeven wanneer het onderdeel geleverd gaat worden omdat de fabriek niet weet wanneer ze het gaan maken volgens Meubella waarna ze vandaag met het onzin verhaal aankomen dat de fabriek in Oekraine zou moeten staan en het daarom langer duurt door de situatie daar (inmiddels een bekende smoes van bedrijven die hun zaken niet op orde hebben). Aangegeven dat ik een andere oplossing wil dan wachten op het onderdeel, na dat ze beloofd hadden mij er uiterlijk vorige week over terug te bellen heb ik vandaag maar contact opgenomen omdat dit bedrijf van alles beloofd en afspreek maar precies niks is na gekomen wat ze hebben gezegd. Nu werd een compensatie van 30 euro voorgesteld en het vervangende onderdeel. Dit is vanuit hun echt een belediging naar je klanten, ook als je de verkoop overeenkomst wilt ontbinden mag je zelf de kast uit elkaar halen. Terwijl hun een product leveren wat niet voldoet aan de verwachting (defect), daarnaast geven ze aan dat ze een eigen montage afdeling hebben wat helemaal niet zo blijkt te zijn. dat is een extern bedrijf de ze daar niet voor in gaan schakelen is mij gezegd. Het bedrijf liegt dus ook nog naar hun klanten. Voor mij was een oplossing geweest 75 - 50 procent van het aankoop bedrag terug zodat ik zelf voor nieuwe spiegels kan zorgen en deze op de kast kan monteren, maar daar wil meubella niet in mee denken. Kort om het bedrijf verkoopt goedkope meubelen maar dat is met de klachten afhandeling zeker te merken. Je kunt overal zelf achter aan, gemaakte beloftes komen ze niet na, je word als klant aan het lijntje gehouden.

Mooie meubelen.

Tevreden, mooie spullen.

Veel ste laat binnen de bezorg tijden...

Veel ste laat binnen de bezorg tijden kloppen niet

alles nagekomen wat het beloofde

alles nagekomen wat het beloofde, snelle levering, conform fotos op de site. transportbedrijf top!

Ze leveren op tijd en bellen 15 minuten...

Ze leveren op tijd en bellen 15 minuten van te voren dat ze eraan komen. Super!!!!.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot