Slechte kwaliteit al na 1 week

Tv-meubel gekocht die nu 1 week staat. Zou 35kg aan gewicht aan moeten kunnen. Staat een tv op die minder dan dat weegt en de tv kast is alsnog na 1 week bol geworden aan de onderkant en lijkt de tv niet te kunnen dragen. Absoluut geen aanrader.

Duidelijke beschrijving en goed verpakt

Duidelijke beschrijving en goed verpakt

Vitrinekast gekocht

In het verleden vaker meubels gekocht bij Meubella. Website is goed en overzichtelijk. Meubels zien er goed, degelijk, makkelijk in elkaar te zetten. Ervaring met Meubella is gewoon goed.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service. Bestel al jaren hier en nog nooit iets slechts mee gemaakt. Mooie spullen hebben ze en de kwaliteit is top voor die prijs.

Geweldige service

Geweldige service, de bezorger super netjes. Beste ingepakte pakket dat ik heb ooit ontvangen

Bestelling bezorging prima

Bestelling bezorging prima. Maar het in elkaar zetten ging niet zo eenvoudig. Beschrijving is niet duidelijk.

Uitstekende kwaliteit voor hetgeen je betaald.

Goede site waarbij je gerichte aankoop doet. Maten van de te leveren dozen zijn vermeld. Bezorging ging vlotjes en de bezorgers hebben de zwaarste en grootste delen op eerste etage gezet. De prefab onderdelen zijn zorgzaam verpakt met veel piepschuim en folies. De te volgen handleiding voor montage is goed, maar je moet vroeger wel veel LEGO dozen hebben gebouwd. Dat scheelt, want dan heb je ervaring ;-)

Veel succes.

Veel succes.. en blijf goed service, en ook kualiteit.. tof

Snelle service en goede kwaliteit...

Snelle service en goede kwaliteit topper. Ik had als reuma patient Altijd vreselijke rugpijn maar dat is nu gelukkig over dankzij deze topper. Ook is hij heerlijk dik en schuift niet weg van mijn bed

De bestelling was er super snel

De bestelling was er super snel. Wij kregen iets niet helemaal goed in elkaar. Gebeld naar het bedrijf, video gestuurd en we kregen binnen een kwartier het antwoord en daardoor heel snel de kast goed

Zeer tevreden!!!

Zeer tevreden!!! Heb al vaker bij jullie geweldige aankopen gedaan en ben NOOIT teleurgesteld. De levering en leveranciers ben ik ook zeer over te spreken, al met al een fijne ervaring.

Klantenservice ++

Ik heb hier een TV meubel besteld, hiervan was helaas de bovenste plank gebroken door de bezorging. Na het formulier invullen werd er snel contact opgenomen en meteen een nieuwe plank opgestuurd. Deze werd helaas weer kapot geleverd door DPD, gelukkig hebben ze een super service en kreeg ik meteen weer een nieuwe plank. Drie maal is scheepsrecht, hij is eindelijk compleet! Super service en mooi meubel.

komt beloften goed na en snelle levering

komt beloften goed na en snelle levering

In het verleden ook besteld de service...

In het verleden ook besteld de service is top, er was een probleem of eigenlijk niet deze werd direct opgelost Dus vandaar weer hier mijn meubel besteld. Top winkelen hier en goede kwaliteit. top ga zo door.

Snel levering

Snel levering

De manier toen we binnen kwamen.alle...

De manier toen we binnen kwamen.alle vragen dat wij hadden. Hadden we antwoord gekregen .in een woord prima

Het resultaat mag er zijn...

De service is super de levering uitmuntend. Het resultaat mag er zeker zijn. Alleen het opzetten van twee slaapkamers neemt heel, heel veel tijd in beslag. De beschrijving was goed alleen dubbel Goed lezen omdat de planken niet genummerd zijn. (Dit zou beter kunnen) elke misstap kost je veel onnodig tijd. Let op, De scharnieren van de deuren zijn niet genummerd maar hier zitten ook verschil in.Het resultaat mag er zeker zijn. Ik heb in ieder geval Twee trotse pubers in huis.

Goed kwaliteit

Goed kwaliteit, goede service, makkelijk en veel keuzes.. top bezorging

Prima bedrijf

Levering was snel, gratis en dan ook nog met een erg vriendelijke chauffeur. De kast was goed in elkaar te zetten door een duidelijke beschrijving

Snel

Snel , en op tijd bezorgd

Een bed besteld en afgerekend niet geleverd

Een bed besteld en afgerekend. Een paar dagen voor levering mail ontvangen dat het bed toch niet in voorraad is. Geld wordt teruggestort. Geen contact met mij opgenomen om een oplossing te zoeken of een alternatief te bieden. Voorraadadministratie is een rommeltje. Klant mag vervolgens zelf de situatie oplossen.

Tweede bankstel besteld

Tweede bankstel besteld en gekocht bij Meubella, ook eens een inrichting gekocht bij dit Bedrijf. De service was goed de kwaliteit/prijs verhouding was meer dan goed. Zeer tevreden over Meubella. Ook de jongens van het transportbedrijf van Eck die de bezorging en levering deed was prima. Ik koop zeker vaker bij dit bedrijf.

Felix matras

Felix matras , Zeer slecht kwaliteit. Je ligt in korte tijd in een kuil. Het geld totaal niet waard. Service van Meubellea zo waar nog slechter. Handen thuis van dit bedrijf!

Wat de bezorging van het pakket...

Wat de bezorging van het pakket betreft, werd het snel en professioneel afgeleverd. Helaas hebben wij onze pakket niet kompleet ontvangen.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot