Tevreden met mijn 1ste bestelling

Goed verpakt, snel geleverd, betaalbaar en de katten vinden het heerlijk! Katten blij - Ik ook blij.

Overzichtelijke website

Was al een tijd op zoek naar graanvrije brokken voor nierfalen. Kwam uit bij het Italiaanse product Forza. Gelukkig in Nederland verkrijgbaar bij Brokkensuper. Honden gaan er goed op. Hoef ook minder te voeren. Wordt ook snel geleverd. Vaak al de volgende dag.

Efficacité service rapide produit de qualité

Produit de qualité

Super!!

Beste kattenbakvulling ooit....

Uitstekend bedrijf

Prettig bedrijf, goede producten en supersnelle levering. Blije klant!

Super kattezand en belangrijk,snelle levering!!

Netjes

Altijd goede ervaringen, snel geleverd, netjes verpakt en prima producten. Zeer tervreden. Mvg J Boender

Natural Trainer kittenbrokjes

Op aanraden geven wij de kittens Natural Trainer kittenbrokjes. De kittens zijn er dol op en groeien als kool. De communicatie met de Brokkensuper is uitstekend en vandaag besteld is morgen in huis!

GOED

Goede produkten en snelle levering

Altijd goed

Heel betrouwbaar en goede producten

Een betrouwbaar en behulpzaam bedrijf

Ik bestel hondenvoer sinds anderhalf jaar bij deze bedrijf en het loopt altijd vlekkeloos af, tot de laatste keer: ik ontving kattenvoer in plaats van hondenvoer. Ik maakte het erger door de zak open te maken zonder de verpakking te controleren. Toch maakte zij geen probleem van; een zaak hondenvoer werd dezelfde dag op de post gezet, en ik mocht de kattenvoer aan de buren geven!

Prima prijs kwaliteit

Snelle levering en goed verpakt

Mijn kat kan alleen deze brokken verdragen. Als je dan zo snel weer je voorraad kan bijvullen. Deze brokjes kun je niet meer in de dierenwinkel kopen, ik ben super blij dat ik ze zo kan bestellen g

Eerste maal gekocht

Bestelling binnen no time binnen. Bovendien zorgvuldig verpakt.

Heel erg goed

Mijn katten zijn er dol op de brokken

Fijne ervaring met bestellen

Fijne ervaring met bestellen, snel en vooral goede produkten voor mijn 2 lieve katten.

Snel netjes

Snelle reactie op email duidelijk en snelle levering!

(altijd!) Super snelle levering

Levering altijd volgende dag huis!

Snel en correct

Snelle levering Stevige verpakking en kwaliteit is top

Brokkensuper Odin zegt SUPER

Gewoon goed en snelle bezorging dus!! BROKKENSUPER “””SUPER”””

kat lust de brokjes graag, zijn gezond. levering prima.

Zie hierboven.

Kwalitatief zeer goed product.

Top product, mijn hond heeft een voedsel allergie en met het hypoallergene voer van Forza gaat het heel goed met mijn hond. De kwaliteit is constant.

Euromarkt 123

2408BE Alphen aan den Rijn