Goede service en snelle levering

Ik ben terugkerende klant, service is altijd goed en levering erg snel. Katten zitten gelukkig nooit zonder eten van de brokkensuper!

Vlotte & degelijke service

De bestellingen verlopen telkens vlot en correct, snelle behandeling bij vragen en ook de levering wordt frequent up to date gehouden.

Dik tevreden

Bestelling èn levering van het product verliepen helemaal conform afspraak. Super. De hondenbrokken gaan er goed in bij alle 3 onze hondjes en de ontlasting is vast en mooi van kleur. Kortom: wij èn onze hondjes zijn tevreden!!!

Goed product en top service

Na van alles geprobeerd te hebben blijkt dit voer echt een match voor mijn katten, en de service is ook top.

Super kattenbrokken

Sinds een paar maanden eten mijn katten de katten brokken van Brokkensuper. Mijn katten zien er super goed uit,ver haren veel minder en zijn dol op de zalm brokken.

Brokkensuper is geweldig

het is zo goed bestellen betalen en de volgende dag leveren wat wil je nog meer. Ik ben erg tevreden

super, snel

altijd goed en snel

Altijd goed te woord gestaan heeft verstand van zaken en komt afspraken na.

Goed voer en snelle levering

De brokken zijn goed en de levering is volgens afspraak.

Brokkensuper altijd super!

Snelle en correcte manier van zaken doen! Odin is blij en gezond en dat komt uit de ForzaBrokken van (SUPER)Brokken Poot van Odin.

Brokkensuper is super.

Snelle levering en goede producten. Wij zijn helemaal tevreden. Onze hond gaat heel goed op deze voeding.

Het voer voor de meiden(poezen) is weer netjes geleverd

Het voer voor de meiden(poezen) is weer netjes geleverd, ze vinden het lekker

Keurig geleverd

Vind alleen de site nog al verwarrend met bestellen. Maar kan heel goed aan mij l8ggen

Fijne ervaring! Ik ben weer terug gekomen na het proberen van anderen. Het blijft het beste.

Fijne ervaring, mijn 2 katten vinden dit het beste en dat is mijn ervaring als verzorgster van mij n 2 lieverds.

Altijd goed

Klantvriendelijk, goede kwaliteit

Jarenlang vaste klant, goede brokken, snelle levering

Ondanks de inmiddels toch hoger geworden prijzen nog altijd een favoriet. De enige brokken soort die al mijn vaste (7 stuks) en pleegkatten (2-6) lusten en blijven lusten.

Goed en snel

Duidelijke site, supersnelle levering

Al jaren klant en altijd snelle levering

Geweldig!

Mijn kleine boefjes willen geen ander eten meer. Het bestaat uit natuurlijke ingrediënten dus dat snap ik wel. Snelle levering en zoals altijd prima.

Prima. Snelle levering en goede service.

Prima.a kwaliteit

Fantastisch spul Makkelijk schoon te maken

altijd goed, snelle afhandeling, snelle levering

Super tevreden, vooral omdat er snel geleverd wordt. Ook fijn dat er kleine zakjes voor zijn als je wat anders voor de poes wil proberen.

Correcte snelle levering

Zeer tevreden een correcte en snelle levering

Al aantal keer prima gegaan.

Ik zou niet weten wat er verbeterd moet worden, alles prima geregeld.

Erg tevreden

Erg tevreden over de brokken en de verzending

Euromarkt 123

2408BE Alphen aan den Rijn