Prachtige kwaliteit

Wel even gewacht, maar zeer mooie boxspring met een heerlijk ligcomfort. Ga zo door!

Goede kwaliteit

Vorig jaar hier een boxspring besteld. Kwaliteit is goed en het allerbelangrijkste, eindelijk van mijn rugklachten af.

Professionele service bij ErkendMatras, waarbij Bart mij uitstekend heeft geholpen met het uitzoeken

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij ErkendMatras. Het team is professioneel en neemt echt de tijd voor je. Bart heeft mij vooral heel goed geholpen bij het uitzoeken van het bed; hij luisterde naar mijn wensen, gaf deskundig advies en dacht actief mee. Daardoor heb ik een bed gevonden dat perfect bij mij past. Zeker een aanrader!

Goed product, eindelijk van m'n rugklachten af.

Oog wil ook wat, boxspring ziet er ook perfect uit!

Zeer tevreden!

Zag de advertentie voorbij komen op Facebook, ondanks de afstand blij dat we toch die kant op gereden zijn. Fijne service en een mooie prijs gekregen. De bedden liggen heerlijk! Kan iedereen de pro+ aanbevelen.

Super kwaliteit voor een topprijs

Vriendelijk ontvangen door twee heten in de showroom in Breda. We zijn erg goed geholpen met het uitkiezen van onze boxspring en zijn ook kundig geadviseerd over twijfels die we hadden met de rugklachten van mijn vrouw. Er waren ook veel verschillende type hoofdborden en kleuren. Een aanrader voor iedereen! Dik tevreden

Topkwaliteit boxspring voor een eerlijke prijs, zeer tevreden.

Zeer tevreden over mijn boxspring van Merkmatrassen.com. Vanaf het bestellen tot de levering liep alles netjes en soepel. De boxspring voelt stevig aan, is mooi afgewerkt en slaapt echt heerlijk. Wat vooral opvalt is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, je krijgt duidelijk meer kwaliteit dan je voor deze prijs zou verwachten. De levering was op tijd en zorgvuldig, alles werd netjes geplaatst. Ik zou Merkmatrassen.com zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede boxspring voor een eerlijke prijs.

Zeer aangename verrast, konden helaas niks online kopen dus zij op advies naar de winkel gegaan, hier zijn we top geholpen en hebben we uiteindelijk een mooi bed samengesteld precies naar onze wens! Ze denken ook echt met je mee, aanrader.

Goede kwaliteit fijn ligcomfort

Zeer tevreden met onze nieuwe boxspring. Goede kwaliteit, scherpe prijs en een fijn slaapcomfort met zeer goede ondersteuning. Geen 5 sterren, want de communicatie kan beter, en de levertijd was 2 weken verlaat

Goede service met deskundig advies!

Heel vriendelijk personeel dat goed advies geeft. Ik mocht veel matrassen proberen en heb er eindelijk één gevonden waar ik momenteel heerlijk op slaap. Snelle levering en mijn oude matras werd meegenomen. Echt aanrader!

Goed geholpen en een prachtige boxspring gekocht in Breda

Heel blij met onze nieuwe boxspring en we slapen heerlijk. Echt een aanrader!

Heel goed geholpen bij Merkmatrassen in Breda

Een lage aanbiedingsprijs betaald voor echt een dure boxspring, dat zag ik direct aan de afwerking.

Snel besteld snel geleverd slaapt heerlijk

Mooie ruime winkel waar je vakkundig geholpen wordt bij het maken van de juiste keus. Diverse topmerken om uit te kiezen.

Zeer goede service

Mooie Auping boxspring voor een middenklasse prijs. Top zaak!

Alles was goed!

Ik ben tevreden met de aankoop en had een goede ervaring met Merkmatrassen.com. De matras is comfortabel en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

Blij

Goede service! Makkelijk te kopen en kwam op tijd. Voelt fijn en comfortabel. Ziet er sterk en goed gemaakt uit.

Sterk

Bestellen was makkelijk en verzending gratis, heel goed! Singel Royal 500 is sterk en ziet er mooi uit. Zwaar, maar dat betekent goede kwaliteit. Prijs beetje hoog, maar het waard. Blij met de aankoop.

Goed!

Bestellen ging soepel en de gratis verzending was top! De Basic Storage 41 is stevig, maar zwaarder dan verwacht. Kwaliteit is prima, maar voor de prijs had ik iets meer verwacht. Al met al een goede aankoop, maar niet perfect.

Geweldige Kwaliteit en Service

Ik heb het ORIGINAL TV+ 1196 bed met een tv-frame gekocht bij Merkmatrassen.com, en het was een geweldige ervaring! De bestelling plaatsen was eenvoudig en de betaling via iDEAL ging snel. Het bed arriveerde op tijd, goed verpakt, en ziet er geweldig uit met het tv-frame. Het is echt comfortabel en werkt perfect om te ontspannen en tv te kijken. De gratis verzending was ook een leuke extra. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou het aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische bed!

Stevige bedframe, maar erg zwaar

Bedframe ziet er mooi uit en goed voor TV-plek, maar erg zwaar (130kg) en lastig te verplaatsen. Bestellen makkelijk, verzending gratis, alles oké.

Zeer goede matras!

Makkelijk kopen, snelle verzending en super comfortabel. Ik vind het erg leuk!

Geweldig matras!

Zeer comfortabel en precies zoals beschreven. Topkwaliteit. Zeker een aanrader!

Erg mooi!

Goede kwaliteit matras, zeer comfortabel en de prijs waard. Snelle levering, bestelproces was eenvoudig.

Soepele ervaring

Het bestelproces was eenvoudig. Betalen met iDEAL ging gemakkelijk. Gratis verzending is een leuke toevoeging.

Zeer goed product!

ROYAL TV+ 8200 is zo comfortabel! Levering snel en gratis. Zwaar om te verplaatsen, maar de kwaliteit is het waard. Blij met de aankoop!

Catherinastraat 9 B

4811 XD Breda

Over Merkmatrassen.com

Merkmatrassen.com: Uw Premium Slaapwereld met Outlet-Voordelen Waarom zou u de hoofdprijs betalen voor een goede nachtrust? Bij Merkmatrassen.com zijn we ervan overtuigd dat topkwaliteit voor iedereen bereikbaar moet zijn. Wij zijn dé online specialist waar een gigantisch assortiment samenkomt met de scherpste aanbiedingen van de Benelux. Wij voeren uitsluitend gerenommeerde A-merken, maar dan met kortingen die u nergens anders vindt. Een Ongeëvenaard Assortiment Bij Merkmatrassen.com slaagt u altijd. Onze enorme voorraad biedt een oplossing voor elke slaapwens, elk interieur en elk budget. Wij onderscheiden ons door een zeer breed en diep assortiment, bestaande uit: Hoogwaardige Merkmatrassen: Of u nu zweert bij de ventilatie van pocketvering, de ondersteuning van koudschuim of de drukverlaging van traagschuim; wij hebben het op voorraad. Omdat wij grootschalig inkopen bij topfabrikanten, vindt u bij ons de nieuwste modellen en technologieën. Luxe Boxsprings: Creëer een hotelgevoel in uw eigen slaapkamer. Van strakke, moderne designs tot klassieke, gecapitonneerde hoofdborden; onze merk-boxsprings zijn de eyecatcher van uw interieur. Hoog-Laag Boxsprings: Comfort en zorg gaan bij ons hand in hand. Wij bieden een ruime selectie stijlvolle hoog-laag boxsprings aan. Deze bedden combineren de luxe uitstraling van een boxspring met de functionaliteit van een zorgbed (elektrisch in hoogte verstelbaar), ideaal voor wie wat extra hulp of comfort nodig heeft bij het in- en uitstappen of verzorging aan bed. Matrastoppers: Wilt u uw huidige bed een upgrade geven of de instaphoogte vergroten? Onze collectie topdekmatrassen van diverse A-merken zorgt voor dat extra laagje zachtheid en comfort. Compleet Slaapcomfort: Naast de grote slaapsystemen vindt u bij ons ook lattenbodems, kussens en bedtextiel om uw slaapervaring compleet te maken. A-Merken voor Bodemprijzen