Erg te spreken

Was een klein foutje gemaakt met onze bestelling maar dit hadden ze snel opgelost. Over het algemeen erg vriendelijke en vlotte service, bedankt.

Mooie opbergboxspring gekocht voor ons kleinere apartement, voor ons ideaal betreft de ruimte

mooie winkel

wij kwamen van ver voor de bedden kijken. opbergbox was voor ons beste optie. goed kwaliteit tegen oke prijzen.

Aangenaam geholpen per telefoon

Wij woonde ver weg maar ze hebben ons toch goed kunnen helpen betreft advies, uiteindelijk een goed matras en elektrische box per telefoon besteld.

Mooie zaak

Vriendelijk geholpen in Breda, we waren naar al veel zaken geweest maar uiteindelijk hier toch de beste prijs / kwaliteitsverhouding gevonden.

Goede ervaring

Grote winkel met veel keus, we kwamen voor een bed van de website maar zijn toch voor een betere gegaan. Deze was een stuk comfortabeler dan onze eerste keus.

Opbergruimte

Zeer blij met de boxspring met opbergruimte, we hebben zoveel meer ruimte over in onze slaapkamer nu. Ideaal voor mensen die wat kleiner wonen !

Goede ervaringen

We zijn goed geholpen en hebben een mooie boxspring voor een goede prijs kinnen kopen.

Wij hadden veel twijfels

Wij hadden veel twijfels bij het uitzoeken van het juiste matras, bij Merkmatrassen zijn we goed geïnformeerd betreft de verschillende matrassen en prijsklasse, uiteindelijk vonden wij de pro+ toch het lekkerste liggen en daar slapen wij nu bijna 2 maanden perfect op. Ik schrijf normaal niet zo snel een review maar ik vond het nu wel op zijn plaats.

Goede ervaring

Mooie producten tegen scherpe prijzen, je merkt dat het wel echt goed spul is. We zijn blij dat we hier ook 4 maanden bijna over kunnen nadenken.

Erg vakkundig geholpen in de winkel

Erg vakkundig geholpen in de winkel, we kwamen voor een boxspring en de adviseur wist ons alles te vertellen waar wij een vraag bij hadden.

Super geholpen

Super geholpen, we zochten een matras maar waren al enige tijd aan twijfelen wat we nu precies wouden qua comfort en materiaal. Door de hulp van merkmatrassen zijn mijn vrouw en ik uiteindelijk tot de perfecte match gekomen, we slapen nu erg goed en hebben geen klachten meer in de ochtend.

Catherinastraat 9 B

4811 XD Breda

Over Merkmatrassen.com

Merkmatrassen.com: Uw Premium Slaapwereld met Outlet-Voordelen Waarom zou u de hoofdprijs betalen voor een goede nachtrust? Bij Merkmatrassen.com zijn we ervan overtuigd dat topkwaliteit voor iedereen bereikbaar moet zijn. Wij zijn dé online specialist waar een gigantisch assortiment samenkomt met de scherpste aanbiedingen van de Benelux. Wij voeren uitsluitend gerenommeerde A-merken, maar dan met kortingen die u nergens anders vindt. Een Ongeëvenaard Assortiment Bij Merkmatrassen.com slaagt u altijd. Onze enorme voorraad biedt een oplossing voor elke slaapwens, elk interieur en elk budget. Wij onderscheiden ons door een zeer breed en diep assortiment, bestaande uit: Hoogwaardige Merkmatrassen: Of u nu zweert bij de ventilatie van pocketvering, de ondersteuning van koudschuim of de drukverlaging van traagschuim; wij hebben het op voorraad. Omdat wij grootschalig inkopen bij topfabrikanten, vindt u bij ons de nieuwste modellen en technologieën. Luxe Boxsprings: Creëer een hotelgevoel in uw eigen slaapkamer. Van strakke, moderne designs tot klassieke, gecapitonneerde hoofdborden; onze merk-boxsprings zijn de eyecatcher van uw interieur. Hoog-Laag Boxsprings: Comfort en zorg gaan bij ons hand in hand. Wij bieden een ruime selectie stijlvolle hoog-laag boxsprings aan. Deze bedden combineren de luxe uitstraling van een boxspring met de functionaliteit van een zorgbed (elektrisch in hoogte verstelbaar), ideaal voor wie wat extra hulp of comfort nodig heeft bij het in- en uitstappen of verzorging aan bed. Matrastoppers: Wilt u uw huidige bed een upgrade geven of de instaphoogte vergroten? Onze collectie topdekmatrassen van diverse A-merken zorgt voor dat extra laagje zachtheid en comfort. Compleet Slaapcomfort: Naast de grote slaapsystemen vindt u bij ons ook lattenbodems, kussens en bedtextiel om uw slaapervaring compleet te maken. A-Merken voor Bodemprijzen