Het klopt wat er gezegd wordt

Op tijd bezorgd makkelijk op te hangen en het oogt mooi

Blij mee, snel, goed systeem

Na bestellen snel thuis bezorgd. Goede duidelijke handleiding erbij. Aanbrengen en bevestigen is eenvoudig te doen zeker als je handleiding goed opvolgd. Onze volgende bestelling is al onderweg.

Eenvoudig te monteren en prima zonwering!

De schuur voelt een stuk comfortabeler nu die felle zon niet meer naar binnen schijnt!. Heb een beetje spijt dat we bezuinigd hebben op de hoekverstevigingen.

Eindelijk een goede zonnewering in onze keuken!! Die toch licht doorlaat maar de warmte buiten. Geen gedoe meer met de middag zo'n,die zomers zo fel is dat we de toetsen van de kook plaat amper zien. Door de zuignappen kunnen we de zonnewering er makkelijk afhalen bij somber weer. Blij mee

Snelle goede levering. Mooi op maat en duidelijke uitleg/handleifing. Voor mij de idrale oplosding i.p.v. zonnescherm met handmatige draaien of xo i.v.m. handicap.

Ik ben tevreden met dit goed en degelijk materiaal.

Ik heb 2 kleine zonwerende schermen besteld. Bij het ophangen dacht ik dat ze te groot waren. Ik werd echter meteen geholpen (op zondag!) met mijn vraag om assistentie via WhatsApp. Zo is het allemaal in orde gekomen! (ps. als WhattsApp nu nog vervangen kan worden door Signal krijgt Novalux 5 sterren van mij:)

Alles prima gegaan. Alleen jammer dat je zwarte schroefdopjes geleverd krijgt als je witte zonwering besteld. Heb zelf bij ander bedrijf blanco schroefdopjes moeten bestellen

Pas perfext, levering volgens afspraak.

Jammer dat er op kwaliteit wordt beknibbeld

Prima product, doet wat 't moet doen! Ik had al ervaring ermee. Echter het eerdere exemplaar is kwalitatief 10x beter. De moertjes en zuignappen zijn echt wel prutsiger deze keer.

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden

Makelijk en eenvoudig te plaatsen

Volg de bijgevoegde instructie op en de screens blijven keuring op z'n plaats zitten/hangen.

Er is geen betere keuze

We zijn ontzettend tevreden net onze zonwering..makkelijk via de site te bestellen en buitengewoon snel geleverd.

Mooi

Zonwering zoals we hadden gedacht. Duidelijk. goed advies, mooie uitstraling. Makkelijk te monteren. Zeer tevreden.

Erg fijn systeem, makkelijk te bevestigen

De zonwering van Novalux is gemakkelijk te bevestigen dankzij de bijgeleverde gebruiksaanwijzing en het filmpje via de qrcode. De zonwering werkt prima en de slaapkamer van onze zoon is een stuk minder warm!

Makkelijk en tot nu toe erg tevreden

Makkelijk en snel te plaatsen. Kwaliteit is goed (regen wind en zon gehad)hangt een week maar verwacht er lange tijd mee te doen

Snelle en goed verzorgde levering

Het is even een beetje uitvogelen hoe je de panelen het beste ophangt. In mijn geval ivm de schuine ramen. Maar het is prima gelukt. Ziet goed uit en houd de zon warmte goed tegen.

Zeer mooie en kwalitatieve screens

Mooie screens en al binnen een week geleverd. Compleet met duidelijk instructies en goede pasvorm. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Nette levering

Duidelijke instructies. Fijne oplossing.

tevreden

zoals omschreven op de site. correct

Zeer vlotte levering, goede uitleg bij de plaatsing, degelijke kwaliteit

Slimme constructie, Mooi afgewerkt

Voor een klein dakraam is dit een perfecte oplossing om teveel zonlicht tegen te houden. Geen ingewikkelde constructies, gewoon tegen het glas. Materiaal is mooi afgewerkt. Montage is even opletten, maar de video heel helder.

Zeer positief in de breedste zin van het woord!

Screens waren bestemd voor ramen in nieuwbouw appartement van mijn dochter! Vanmiddag opgehangen, gelijk resultaat! Op verzoek moet ik er nog 1 bestellen! -zeer goed verpakt! -keurig op maat -ophangen zeer eenvoudig -duidelijke beschrijving/handleiding Groet

Prima kwaliteit maar kan niet naar buiten kijken als de zon niet schijnt

De kwaliteit van het doek is uitstekend en goed op te hangen echter als het wat minder weer is en er geen zonneschijn dan is het één wit vlak en kan je niet goed naar buiten kijken. Ook zijn de dopjes zwart en zijn erg zichtbaar. Als het mogelijk zou zijn om ze retour te sturen zou ik dat zeker doen! Kortom het gebruik valt erg tegen (ordernummer. 8329)

Makkelijk en goede prijs

Onze dochter slaapt aan de zuidkant van ons huis en het was daar heel heet. Na het lezen gan goede reviews Novalux zonwering met de luxe afwerking gekozen. Het werkt echt! De ergste hitte blijft buiten. Aanrader!

Perfect boven mijn verwachting

Het werk perfect boven mijn verwachting. Temperatuur in de slaapkamer is nu acceptabel. Aangezicht aan de buitenzijde is ook nog mooi ook. Is een aanrader. Jan Werkman

Veldweg 10 25

5061 KJ Oisterwijk

085 401 76 13

info@novalux.nl

Over Novalux

Zodra de zonnestralen je huis beginnen op te warmen en de strijd tegen de felle zomerzon begint, maakt Novalux hét verschil: zonwering met zuignappen die je interieur een stuk aangenamer maakt. Onze zonwering is niet alleen een bron van verkoeling, maar blinkt ook uit in gebruiksgemak. Weg met boren of schroeven en geschikt voor elk raam. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken of kinderkamer, onze zonwering beschermt zonder het natuurlijke licht te verliezen.