Je krijgt wat er is beloofd,duidelijk en gemakkelijk

Zeer betrouwbaar,en goede service,een bedrijf om aan te bevelen.

Snel, perfect en top kwaliteit zonwering

Heel blij met onze zuignap zonwering! We kunnen de zonnestralen buiten houden. Het beviel zo goed dat we na 1 week nog 9 stuks hebben besteld. Staat super mooi de antraciet kleur bij de antraciet kozijnen. We krijgen zoveel complimenten dus Novalux er komen vast nog meer bestellingen aan . Een zeer tevreden klant

Een woord SUPER

Onze ervaring is super. Snelle levering zoals vermeld op de website. Komen alles echt na. Echt ik kan niets anders zeggen dan, GEWOON BESTELLEN

Snel en passend opgehangen

Besteld snelle bezorging past perfect

Netjes verpakt

Snelle levering keurig op de hoogte gehouden voor de levering

Snelle en eenvoudige montage ! Top.

Alleen pakketje was bij bezorging beschadigd, had ergens klem tussen gezeten , probleempje postn denk ikl? verder ...........2 zuignappen waren beschadigd maar heb ze weer kunnen repareren....... verder ontbreekt het novalux labeltje op het grote doek ! Verder dik tevreden over dit product. Een hartelijke groet, Albert van Urk

Mooi product en netjes en snel geleverd.

Het product voldoet aan mijn verwachtingen, ik had alleen zelf te krap ingemeten en als er dan aan alle kanten nog een mm vanaf gaat dan zie je dat. Een goede les voor mij voor een volgende keer. Verder over het geleverde screenden alleen maar enthousiast.

Prima zonnewering

Goede omschrijving en dan gemakkelijk te monteren

Precies zoals beloofd

Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke uitleg en past perfect. In 1 woord tevreden met de aankoop voor zowel achterdeur als dakkapelramen.

Materiaal goed verpakt en een duidelijke uitleg erbij...eventueel kun je het filmpje bekijken. Zonwering voor in de badkamer zonder te hoeven boren en echt heel erg mooi,heel blij mee.

Klant krijgt veel informatie

Jammer dat we een witte screen met zwarte doppen hebben gekregen.

Snelle levering, en duidelijke instructies. De screens maken waar wat er beloofd wordt.Het is duidelijk veel koeler in huis

Werkt super!

Voor de tweede keer een Novalux zonwering besteld. Dit keer voor een groter, hoger raam. Installatie was weer een makkie ( ramen echt goed ontvetten!!) Na installatie merk je gelijk wat het doet met de temperatuur in de ruimte! Houdt zonlicht en warmte buiten, maar zorgt evengoed voor fijn gefilterd licht.

Netjes geleverd, vantevoren duidelijk dat het wat langer zou duren.

Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Super makkelijk te installeren, op mijn 77 jaar . Goede beschrijving en had een mooie handleiding. Ze hangen mooi strak !

Prima zonwering voor een "coole" prijs☺

Wij hebben gekozen voor de lichte kleur, deze vonden wij qua uitstraling beter bij ons huis passen. De lichte kleur doet echter zijn werk ook zeer goed. Het scheelt graden in de kamer waar wij ze hebben geplaatst☺. De kamer blijft lekker licht van binnen en dat is prettig. Tevens is de installatie van de zonwering een fluitje van een cent, zelfs voor iemand die 2 linkerhanden heeft. Deze vorm van zonwering is perfect voor ons omdat wij kunststof kozijnen hebben laten plaatsen en zijn ook kostentechnisch erg aantrekkelijk!

Mooi materiaal, houd zonlicht goed tegen. Duidelijke beschrijving. Blijft perfect tegen het raam zitten.

Mooi afgewerkte screens, snel geleverd met een duidelijke instructie om de zonwering aan te brengen.

Raam opmeten en de maten invullen op de website. Kleur kiezen en de bestelling afronden. Snelle levering en keurig verpakt. Met de montage-instructie is het eenvoudig om de screens op het raam aan te brengen. Resultaat ziet er keurig uit. Zeker aan te raden.

Zeer tevreden, wij zijn niet super handig maar toch goed met de beschrijving erbij.goed

Makkelijk te bestellen, vlotte bezorging daarna en goede handleiding.

Geweldig product, zeer gemakkelijk te monteren!

Wij hebben 1 zeer warme kamer met balkondeuren op het oosten. Wanneer de zon opkomt is het binnen no time zeer warm binnen en een hoge luchtvochtigheid. Deze screens zijn echt perfect, het is aanmerkelijk koeler en aangenaam in de kamer. Montage was een fluitje van een cent. Ik raad Novalux zeker aan wanneer je net als wij geen traditionele screens wilt / kan plaatsen. Ook vanaf buiten ziet het er strak uit!

Mooi, past goed en makkelijk te monteren.

Gordijnen besteld voor naast de voordeur, hoog en smal. Het staat mooi en het ophangen ging heel gemakkelijk. De instructies zijn heel duidelijk. Het neemt voldoende licht weg en laat hopelijk de temperatuur in de gang dalen!

montage ingewikkelder dan het lijkt

Het juist plaatsen van de zuignappen is lastiger dan het uit de handleiding lijkt. De schroefdraad waaraan de plastic moertjes bevestigd worden zijn dunner dan het gat in de ringoogjes die in de zonwering zijn gemaakt. Het is zaak deze precies in het midden te plaatsen, omdat de zonwering anders onder spanning komt te staan en minder goed blijft zitten. Uiteindelijk heb ik maar per zuidnap geïnstalleerd in plaats van eerst de 4 zuignappen goed plaatsen, maar dat kostte wel enige tijd. het zou eigenlijk beter zijn als de ring-oogjes in het doek precies de dikte hadden van de schroefdraad van de zuignap. Verder krult het doek wat op en zijn de optionele hoekstukjes waarschijnlijk onmisbaar. Het doek neemt veel licht weg en waarschijnlijk ook warmte (hoewel er nog geen hittegolf is geweest nadat ik ze gemonteerd heb. Het is nu afwachten of het doek ook blijft zitten als er een zomerstorm over het land raast.

Goede klantenservice

Mijn bestelling was beschadigd aangekomen, er ging iets fout bij PostNL. Een berichtje via het WhatsApp nummer was voldoende en een week later stond de bestelling opnieuw op de stoep. Super service! Het product zelf ziet er goed uit, al lijkt het nog even lastig om de doeken echt mooi strak te hangen. Dit lijkt vooral te komen doordat de schroefjes een stuk dunner zijn dan de gaten in het doek, waardoor het moeilijk is om de zuignappen precies in het midden te plakken. Misschien zou een extra hulpstukje om de zuignap te centreren wel helpen. Of het de hitte tegenhoud kan ik nog niet beoordelen, maar ik neem aan van wel.

Geheel volgens de verwachting

Twee stukken zonwering gekocht voor de dakramen in de veranda, even wat werk om het netjes op te hangen, maar het resultaat is er naar…

Topper

Geweldige zonwering makkelijk tevplastsen

Veldweg 10 25

5061 KJ Oisterwijk

085 401 76 13

Over Novalux

Zodra de zonnestralen je huis beginnen op te warmen en de strijd tegen de felle zomerzon begint, maakt Novalux hét verschil: zonwering met zuignappen die je interieur een stuk aangenamer maakt. Onze zonwering is niet alleen een bron van verkoeling, maar blinkt ook uit in gebruiksgemak. Weg met boren of schroeven en geschikt voor elk raam. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken of kinderkamer, onze zonwering beschermt zonder het natuurlijke licht te verliezen.