Laden reviews...
498 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews keren terugkerend terug naar eenvoudige montage en duidelijke aanwijzingen. Klanten merken een duidelijke warmteafscheiding en aangenaam koel interieur op. Levering en service scoren positief, met aandacht voor details en afwerking. Over het geheel genomen biedt het product waar voor zijn geld.
Wij hadden best wel veel zon via ons hoekraam waar de hele dag de zon op stond. Nu heb ik alleen op de raam een zonnewering met zuignappen geplaatst. Hij is snel plaatsen en zit heel stevig. Wij zijn blij met dit product. Hij is ook in dezelfde kleur als onze kozijnen.
4 August 2026
Berry`
Nieuwerkerk aan den IJssel
Tevreden over de screen. Er zou misschien een extra zuignap in het midden, zowel boven als onder, van de screens geplaatst mogen worden, zodoende staat het doek strakker. We zijn wel tevreden met de screen.
2 August 2026
Ronald
Aalten
Prima verpakking-goede uitleg-prima zelf te monteren. Eerste indruk is positief. Geen verzengende hitte meer op onze slaapkamer. (Maar toen hitte opliep ruim boven 30 graden moesten we toch ook maar een parasol voor het raam plaatsen)
1 August 2026
Hub
Elsloo
Het scheelt echt qua warmte in huis. De zuignappen blijven goed zitten, goede afmetingen en simpel te monteren. Een echte aanrader!!
30 July 2026
Reny
Almere
Wat een enthousiaste review! Geweldig dat je zo’n duidelijk verschil merkt in huis en dat zowel de pasvorm, montage als bevestiging goed bevallen. Dank je wel voor je aanbeveling!
Tijdens de laatste zeer warme periode bleek het ontbreken van zonwering op onze achterdeur de oorzaak van een veel te hete keuken. Het scherm dat we besteld hebben was heel gemakkelijk aan te brengen en het voldoet prima. Het is een stuk aangenamer in de keuken.
29 July 2026
JACK
Zevenbergschen Hoek
Wat fijn dat de zonwering op de achterdeur zo’n merkbaar verschil maakt. Mooi dat het scherm eenvoudig te plaatsen was en de keuken tijdens warme dagen nu een stuk aangenamer blijft. Dank je wel voor je enthousiaste review!
Gemakkelijke montage met alle meegeleverde artikelen en handleiding. Warmtereductie is enorm.
A.C.M.
Deurne
Wat een krachtig compliment! Fijn dat de montage dankzij de meegeleverde onderdelen en duidelijke handleiding zo gemakkelijk ging. En vooral geweldig dat je zo’n groot verschil merkt in de warmte binnen.
Dit is mijn ervaring! Zeker twee kennissen overwegen om ook tot aanschaffing over te gaan!
Cuny
Scharnegoutum
Wat fijn dat je zo tevreden bent over de website, de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding. Binnen vijf dagen in huis is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Dank je wel voor je review!
Zeer goede site. De levering was binnen 5 dagen. Top. Prijs kwaliteit uitstekend
Cor
Macharen
Precies volgens verwachting werkt makelijk en super.
Remco
Leiderdorp
Wat fijn dat het product precies aan je verwachtingen voldoet en zo makkelijk in gebruik is. Dank je wel voor je enthousiaste review!
Eenvoudig te installeren en prima oplossing tegen de zon en warmte.
C
B-E
Fijn om te lezen dat de zonwering zo eenvoudig te installeren was en goed helpt tegen zowel de zon als de warmte. Dank je wel voor je review!
De montage was simpel en was ook goed beschreven. De kwaliteit is prima. We hebben gekozen voor de screen die wat meer licht doorlaat. Helemaal goed, want als het bewolkt is dan zou het veel te donker zijn binnen. Ik raad wel aan om altijd de hoek verstevigers erbij te kopen. Anders klapperen en wapperen de hoeken rond de zuignappen.
Jack
Venlo
Wat leuk dat je het strakke resultaat ook op de foto laat zien. Fijn dat de montage eenvoudig was, de kwaliteit goed bevalt en de gekozen uitvoering precies genoeg licht doorlaat. De hoekverstevigingen helpen inderdaad om de hoeken ook bij wind netjes op hun plek te houden. Dank je wel voor je tip en aanbeveling!
Past mooi en ziet er goed uit.
harold
's-Gravenhage
Wat fijn dat de zonwering mooi blijft zitten, goed past en er ook nog netjes uitziet. En natuurlijk het belangrijkste: de warmte blijft merkbaar beter buiten tijdens de zomermaanden. Dank je wel voor je review!
We zijn er erg blij mee. Mooi aan de binnenkant van onze schuur waar de zon lang op staat. Het scheelt veel warmte en de inkijk is ook meteen verdwenen. Met verstevigde hoeken is het perfect.
Marian
Noord-Scharwoude
Wat fijn dat de zonwering in de schuur zo goed bevalt. Minder warmte én meteen meer privacy doordat de inkijk verdwijnt: een mooie combinatie. Dank je wel voor je review!
Omdat we de screens wilden plaatsen tussen ramen en horren was de totale hoogte van de zuignappen van belang. We kregen snel en duidelijk antwoord op de vraag. Er werd netjes aangegeven dat i.v.m. drukte de levertijd wat langer zou zijn. Het plaatsen van de screens op de draaikiepramen ging eenvoudig. Het plaatsen op het vaste raam van de dakkapel vergde wat lenigheid maar was op zich ook wel te doen. De warmte die binnenkomt via de ramen scheelt zeker!
Elma
Haarlem
Dank je wel voor je uitgebreide review. Fijn dat we je vooraf snel konden helpen met de afmetingen van de zuignappen en dat de levertijd duidelijk was. Mooi dat het plaatsen op de draaikiepramen zo eenvoudig ging en dat ook de dakkapel, met wat extra lenigheid, gelukt is. Het belangrijkste resultaat is er in ieder geval: duidelijk minder warmte via de ramen.
We hadden 4 screendoeken voor de slaapkamers op bovenverdieping besteld, want vaste screens konden niet worden geplaatst. Wat een mooi doek en volgens de montage beschrijving was het echt een fluitje van een cent om ze op onze draaikiepramen te plaatsen. Wij hadden overigens de kunststoffen versterkingshoekjes mee besteld zodat de hoeken van het doek niet gaan flapperen bij harde wind en raden we iedereen aan om die gelijk mee te bestellen. Nee, hier hebben we absoluut geen spijt van en kunnen we van harte aanbevelen, want de hitte en fel zonlicht, sluit je gelijk buiten. Top!
Harry en Jenny
Hoogezand
Wat een enthousiaste en uitgebreide review! Fijn dat onze zonwering een goede oplossing bood waar vaste screens niet mogelijk waren en dat het plaatsen op de draaikiepramen zo eenvoudig ging. De hoekverstevigingen helpen inderdaad om het doek ook bij wind mooi strak te houden. Geweldig dat jullie nu zowel de hitte als het felle zonlicht buiten houden. Dank je wel voor de aanbeveling!
Het kiezen van de juiste afmetingen was een beetje moeilijker dan verhoopt maar de mensen bij Novalux hebben een heel goed product waar ze achter staan. Ook bij eventuele problemen na verkoop (die enkel te maken hadden met de bouw van mijn appartement) waren ze heel snel om te reageren en oplossingen te bieden. Ik merk een enorm verschil qua temperatuur binnen sinds de screens aangebracht zijn dus ik kan dit product en deze firma enkel ten zeerste aanraden
Dirk
Asse
Wat een prachtige review, dank je wel! Fijn dat we ook na de aankoop snel met je konden meedenken over de uitdagingen van het appartement. Het belangrijkste is natuurlijk dat je nu zo’n groot verschil merkt in de temperatuur binnen. En extra leuk dat je het eindresultaat ook met een foto laat zien. Bedankt voor je warme aanbeveling!
Prima, geen klachten, zonwering keurig volgens instructie geïnstalleerd.
Wammes
Maastricht
Kort maar krachtig, dank je wel! Fijn dat de zonwering snel werd geleverd en het installeren met de instructie probleemloos is verlopen.
Na de eerste heatwave en de volgende opkomst zonnewering besteld Was binnen de afgesproken termijn bezorgd Montage is kinderlijk eenvoudig en het hangt nu reeds enige weken, ook de derde hittegolf overleefd Ofhet in de temperatuur uiteindelijk veel uitmaakt weet ik niet , maar het wordt langzamer warm en. De directe zonneinstraling isweg Uiteindelijk worden de stenen muren en het plat dak zo warm dat het huis toch opwarmt bij aanhoudende hittegolf Maar bij een kortstondige wint dit wel
Antoine
Velserbroek
Dank je wel voor je uitgebreide review. Fijn dat de zonwering snel geleverd was, eenvoudig te monteren bleek en ook tijdens meerdere hittegolven stevig is blijven hangen. Bij langdurige hitte warmen muren en een plat dak uiteindelijk natuurlijk ook op, maar het is prettig dat de directe zon wordt tegengehouden en de woning merkbaar langzamer opwarmt.
Gemakkelijk aan te brengen en maakt het chalet toch paar graden frisser.
Rony
Westdorpe
Wat fijn dat de zonwering zo eenvoudig aan te brengen was en direct merkbaar verschil maakt in het chalet. Een paar graden koeler is op warme dagen echt een prettig resultaat. Dank je wel voor je review!
Best prijzig, al is de kwaliteit wel OK. Ik meet een temperatuurdaling van 2 graden bij het glas achter het scherm (bij een variant met goed doorkijk; bij een minder doorkijk variant is de daling soms ~ 3,5 graad). De schermen lijken aan de bovenkant door te hangen, zelfs als ze met zuignappen strak worden gehouden, waardoor ze het raam niet volledig bedekken. Het zou beter zijn geweest als er een extra zuignap (of twee) aan de bovenkant zat om het scherm beter en strakker op zijn plek te houden. De levering verliep slecht: de bezorgdienst heeft het pakket onbeheerd op straat achtergelaten waar niemand (zelfs ik niet) het kon vinden. Het werd wel als bezorgd gemeld. Als gevolg van dit, ontving ik een beschadigde pakket en vuile producten.
Beveelt niet aan
K
Haarlem Zuid
Dank je wel voor je uitgebreide review en het delen van je ervaringen. Fijn om te lezen dat je de kwaliteit van de zonwering als goed ervaart en dat je een meetbaar verschil in temperatuur ziet. Je opmerkingen over de ondersteuning aan de bovenzijde nemen we zeker mee als waardevolle feedback.
De bezorging is helaas niet helemaal verlopen zoals je mocht verwachten. Over de levering hebben we eerder contact gehad en we vinden het spijtig dat het zo is gelopen.
Duidelijke website. Snelle levering. Goede uitleg bij het product. Eenvoudige bevestiging.
Rens
Oud-Beijerland
Wat fijn om te lezen dat het hele proces zo goed is bevallen: van de duidelijke website en snelle levering tot de heldere uitleg en eenvoudige bevestiging. Dank je wel voor je mooie review!
Zonwering is oke zuignappen laten regellmatig los
Beveelt niet aan
Martin
Spijkenisse
Jammer om te lezen dat de zuignappen regelmatig loslaten. Dat hoort natuurlijk niet zo te zijn. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat er aan de hand is en zorgen we voor een passende oplossing.
De zon komt niet binnen, maar toch is er genoeg licht binnen. Houdt de warmte buiten. In een wordt geweldig. Raad het iedereen aan.
25 July 2026
Tia
Giesbeek
Wat een enthousiast compliment! Geweldig dat de zon en warmte buiten blijven, terwijl er binnen toch voldoende licht overblijft. En extra leuk dat je de zonwering ook aan anderen zou aanraden. Dank je wel!
Ik heb twee zonneweringen besteld: een kleine zonder versterkte hoeken en een grotere met verstrekte hoeken. Beide passen precies en waren makkelijk te bevestigen. Ik heb het bevestigen alleen gedaan en het ging zonder moeite. Wel zit de zonnewering met de versterkte hoeken strakker dan degene zonder versterkte hoeken. Ik ga voor binnen nog twee zonneweringen aanschaffen op andere ramen en dan zal ik zeker met versterkte hoeken aanschaffen.
25 July 2026
Agnes
Rheden
Wat leuk dat je het resultaat ook op de foto laat zien. Fijn dat beide zonweringen precies passen en dat het bevestigen zelfs alleen zonder moeite lukte. Je merkt inderdaad dat de hoekverstevigingen het doek extra strak houden. Mooi dat je voor de andere ramen inmiddels ook weet welke uitvoering het beste bij jouw voorkeur past!
Duidelijke uitleg en brengen wat ze beloven . Volgende bestelling is al onderweg . Van ons en mijn familie .
24 July 2026
Henk
Zwolle
Wat leuk om te lezen dat alles zo goed is bevallen. Duidelijke uitleg, doen wat we beloven én inmiddels al een nieuwe bestelling onderweg voor jullie en de familie: een mooier compliment kunnen we bijna niet krijgen. Dank je wel voor het vertrouwen!
Zodra de zonnestralen je huis beginnen op te warmen en de strijd tegen de felle zomerzon begint, maakt Novalux hét verschil: zonwering met zuignappen die je interieur een stuk aangenamer maakt. Onze zonwering is niet alleen een bron van verkoeling, maar blinkt ook uit in gebruiksgemak. Weg met boren of schroeven en geschikt voor elk raam. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken of kinderkamer, onze zonwering beschermt zonder het natuurlijke licht te verliezen.
Veldweg 10 25
5061 KJ Oisterwijk