Ziet er heel erg mooi uit

Het ziet er goed uit, de instructies zijn duidelijk. De post was te laat, maar ik werd hier netjes van op de hoogte gehouden door Novalux

Zeer tevreden!

Mooie zonwering van zeer hoogwaardige kwaliteit. Bezorgd binnen de gestelde tijd en ook de montage gaat heel eenvoudig! Al met al zijn wij zeer tevreden!

Product heel goed, klantenservice heel matig

We hebben een zonneweringgordijntje besteld voor een dakraam (dus heel klein formaat) voor 40 euro incl verzendkosten. Dus best aan de dure kant. Maar kwaliteit is echt goed, wat dat betreft een aanrader ondanks de prijs. Maar de klantenservice is redelijk waardeloos. Op de site staat dat het binnen 5 dagen wordt geleverd, maar reken op het dubbele. Omdat we het hebben besteld ruim vóór de hitteperiode van juli 2025 kwam het pas aan toen het weer 19 graden was. Ik heb hier per mail over geklaagd en kreeg een kort antwoord dat ik het maar terig moest sturen op eigen kosten. Tsja... Wat moet je daar mee.

Doet waar het voor is.

Prima manier om de warmte tegen te houden

Mooi product

Goede handleiding en mooi product.

geweldig product. Ik raad het iedereen aan

De beschrijving was duidelijk en eenvoudig. Het kon echt niet mis gaan. de zonwering hangt op het balkondeur. Het is daarbij een mooie kleur.

Fantatisch product. Snel en simpel te verwerken.

Mijn ervaring met Novalux is prima verlopen. Vanaf het plaatsen van bestelling tot de dag van aankomst weet je wanneer het aankomt. Door de drukte bij Postnl werd ik keurig op de hoogte gehouden. Na het bevestigen op de ramen merkte ik meteen de werking hiervan. Kan het iedereen aanbevelen, zeker voor mensen die 2 linker handen hebben.

Helemaal top!

Strak, netjes en vooral, doet wat het moet doen. Foutje bij de levering werd snel en vriendelijk opgelost. Intussen nog screens bijbesteld voor vrienden en familie.

Uitstekende service

Voordat ik bestelde een uitstekende communicatie gehad over de mogelijkheden. De levering ging prima en de screen paste perfect

Goed product.

Levering Post-nl liet te wensen over.

We zijn van begin tot eind dik tevredenheid met deze screens met zuignappen tegen warmte door de instraling van de zon. Alles was prima: Gemak van bestellen De vlotte levering Netjes verpakt Heldere handleiding Gemakkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen. Het nette eindresultaat De kamer is minder warm door de screens.

Top service...

Product is een kwalitatief hoogstaand product, wat zeer gemakkelijk te plaatsen is. Wat betreft service: hoewel er een vergissing was gemaakt, werd dit binnen 2 werkdagen perfect opgelost. Wellicht dat ik dit product voor meerdere ramen ga plaatsen!

Prima product

Makkelijk te installeren en mooie kwaliteit

Voldoet met twee opmerkingen

Het scherm voldoet zoals verwacht. Twee opmerkingen: 1) Ik heb hoekverstevigers meebesteld, maar die blijken niet te combineren met een scherm besteld voor een kozijndiepte van minder dan 1,3 mm. 2) De bovenrand van het scherm krult naar buiten, waardoor er toch een streep zonlicht naar binnen valt. Ik heb de bovenrand met dubbelzijdig kleefband vast moeten zetten om dit probleem te verhelpen.

Zonnewering is perfect

Maar omdat het bij ons een flinke hoogte was, zou een extra bevestiging wel beter geweest zijn. Zodat de wind er niet achter slaat

Er hing eerst een vitarge gordijn maar dit is beter

Minder warmte binnen.

Bestelling is op tijd geleverd met goede handleiding. Iedereen kan deze klus zelf doen. Je kunt wel naar buiten kijken.

Super product

Degelijk materiaal

Super eenvoudige oplossing

Duidelijke uitleg bij aanvragen. Prijs meteen berekend. Goede verzending met duidelijke uitleg. Makkelijk te monteren

Heel blij mee, snel en makkelijk

Duidelijk op de website, makkelijk te installeren en het hangt goed.

Prima zonwering

Ik was sceptisch over deze manier van zonwering maar nu niet meer. Drie ramen aan de buitenkant voorzien van Novalux zonneschermen en het stelt zeker niet teleur. Alleen wel goed opletten dat je de juiste zonblock kiest want anders kan het effect tegenvallen. Helaas verliep de levering niet helemaal vlekkeloos. Er ontbrak 1 kapje. Na contact met Novalux via whatsapp is dit echter snel corrigeert en kon ik verder met het aanbrengen van de schermen.

Heel makkelijk te monteren

Heel makkelijk te monteren zonnescherm, precies daar waar je hem nodig hebt. Materiaal is degelijk en mooi afgewerkt. Let wel op de maten, deze kunnen m.i. iets groter zijn dan precies de afmetingen van het raam. Ik heb wel reepjes aan alle kanten over.

Kwaliteit is prima. Montage is simpel. Resultaat is super.

Kwaliteit is prima. Montage is simpel. Resultaat is super.

Instructies op website voor bestellen zijn helder Opgestuurd pakket compleet en in orde Voorbereiden/ophangen van de verduistering is eenvoudig Over resultaat ook dik tevreden: het blijft veel koeler in huis

Perfect afgewerkte screens

Zeer vlotte levering Mooi afgewerkt Eenvoudig te plaatsen

Veldweg 10 25

5061 KJ Oisterwijk

085 401 76 13

Over Novalux

Zodra de zonnestralen je huis beginnen op te warmen en de strijd tegen de felle zomerzon begint, maakt Novalux hét verschil: zonwering met zuignappen die je interieur een stuk aangenamer maakt. Onze zonwering is niet alleen een bron van verkoeling, maar blinkt ook uit in gebruiksgemak. Weg met boren of schroeven en geschikt voor elk raam. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken of kinderkamer, onze zonwering beschermt zonder het natuurlijke licht te verliezen.