prima zonwering, doet wat het moet doen, de warmte buiten houden!

Fijne service, duidelijke gebruiksaanwijzing, makkelijke montage voor onze zijdeur waar de hele dag de zon op schijnt. We merken direct dat de warmte door de zonwering, die we wel aan de buitenkant hebben gemonteerd, buiten de deur wordt gehouden. Kortom, zeer tevreden.

Goede en snelle levering

Goede gebruiksaanwijzing en informatie tijdens bestel proces

Prima producten

Nog wat kort, maar ervaring levering en service prima. Producten worden netjes en snel aangeleverd. Montage is even goed instructiea doornemen alvorens monteren. Tot nu toe lijkt het zijn werk te doen en blij mee.

Lang getwijfeld maar de screens overtreffen onze verwachting. Degelijk verpakt, degelijke kwaliteit. Mooi strak, heel eenvoudig te monteren/ bevestigen. Daar gaan we nog # zomers plezier van hebben. Chris & Claudine

Supergoed

Het helpt echt om de warmte buiten te houden. Is lichtdoorlatend zodat je toch niet in het donkere moet zitten. Een echte aanrader. Bevestigen zonder boren

Snelle levering en perfect product

Gemakkelijk te bestellen snelle levering en makkelijk zelf te plaatsen

voldoende warmtewerend, bevestiging niet heel fraai

Prima warmtewerend materiaal dat eenvoudig is te bevestigen. De wijze van bevestiging maakt het voor mij minder geschikt voor bijvoorbeeld een woonkamer. De enorme zuignappen zitten wel heel erg in het zicht.... en met de huidige temperaturen blijkt een enkele zuignap het toch wel heel klastig te hebben.

Netjes geleverd volgens afspraak. Keurig verpakt en duidelijke montage handleiding.

Houdt warmte echt goed tegen! Tuurlijk niet alles maar ben er heel blij mee.

Goede service en product doet wat men belooft.

Binnen de gestelde levertermijn ontving ik mijn twee Novalux zonweringen. Deze kwamen netjes met een handleiding en een link naar een instructievideo waardoor de (eenvoudige) installatie eigenlijk niet mis kan gaan. Alles past netjes en (mede daardoor) is het op de kamer waar de zonwering is geplaatst overdag nu zo'n 10 graden koeler. Onze konijnen zijn er ook erg blij mee :)

Goed artikel en makkelijk te bevestigen!

Goed zonwerend en makkelijk te bevestigen!

doet wat het moet doen.

Blijft goed vast zitten met de zuignappen. Makkelijk te installeren en houd serieus veel warmte tegen.

Goed materiaal en snel geleverd met duidelijke handleiding

Duidelijke omschrijving erbij en alles snel geleverd .

Snelle levering,goede beschrijving en het werkt zoals gezegd is

Snelle levering, vriendelijke gebruiksaanwijzing, en scheelt inderdaad een paar graden. Zijn heel blij met onze aankoop. Novalux bedankt!

Wat een uitkomst, zo happy.

Wij bezitten een stacaravan en zichten een oplossing voor zon bescherming. Een constructie aan de caravan maken was geen oplossing, maar jullie constructie is top. We konden het gelijk uitproberen met dezechete dagen. Het scheelt aanzienlijk aan warmte in de caravan zodat de airco niet zo snel aan hoeft. Dus ook nog energie besparend. Helemaal top.

Tijdige levering, snel en correct contact, eenvoudig te installeren.

Na bestelling en een prima telefonisch contact werd de bestelling netjes verpakt afgeleverd. Inclusief een makkelijk te volgen bevestigingsinstructie. Product ziet er stevig en goed afgewerkt uit. Tot nu toe zeer tevreden.

De doeken zijn goed

Helaas is jullie bereikbaarheid waardeloos. Bij het open maken van het pakket miste ik een zwart moertje. Oorzaak. In het zakje zat een scheur. Het nummer dat ik gebeld heb en wat ingesproken, is niet op gereageerd, vind ik jammer.

Prima product

Alleen bij wit doek witte schroefdoppen

Alles is perfect verlopen

Ik heb de zonwering met zuignappen op mijn velux ramen geplaatst, de installatie is zeer eenvoudig. Zowel de levering als plaatsing is perfect verlopen. Het is wel degelijk frisser in de kamers en de ramen worden niet meer zo warm.

Goed product

Goed passend product, stevige bevestiging, en geweldig snelle levering. Top!

Duidelijk en makkelijk

Duidelijke gebruiks aanwijzing en het werk top en het kijkt netjes

Novalux is top!

Wat zijn we blij met de zonwering van Novalux. Gelukkig zorgden jullie ook voor een snelle levering. Daardoor is het nu in huis een heel stuk koeler. Laat die hitte maar komen deze week! We hebben onze dochter en zoon verwezen naar jullie site. Wellicht gaan ook zij bestellen. Groetjes, Wim en Maria Adriaans.

Goed en snel te bevestigen

even goed opletten en dan is het makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen, resultaat is goed, zeker minder zon en warmte in huis

Uitstekende kwaliteit

De levering, kwaliteit en handleiding zijn uitstekend. We gaan meerdere ramen hiermee uitvoeren.

Makkelijk te monteren. Verschil in temperatuur snel voelbaar. Blij met de aankoop

Een zeer goede zonwering en makkelijk te plaatsen.

Snelle levering en goed verpakt alleen jammer dat de bezorger van Post Nl het voor de deur heeft gezet. De zonwering is met de goede uitleg heel makkelijk aan te brengen en was zeer goed op maat en daardoor ook zeer strak. Direct de eerste zeer warme dag was het effect perfect in de slaapkamer. Waardoor we blij waren met deze aankoop.

Veldweg 10 25

5061 KJ Oisterwijk

085 401 76 13

Over Novalux

Zodra de zonnestralen je huis beginnen op te warmen en de strijd tegen de felle zomerzon begint, maakt Novalux hét verschil: zonwering met zuignappen die je interieur een stuk aangenamer maakt. Onze zonwering is niet alleen een bron van verkoeling, maar blinkt ook uit in gebruiksgemak. Weg met boren of schroeven en geschikt voor elk raam. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken of kinderkamer, onze zonwering beschermt zonder het natuurlijke licht te verliezen.