Wat een goede oplossing

De transparantie naar buiten. De mooie afwerking. De goede instructie.

uitstekende investering

Zonweringen met alles benodigdheden in een pakket aangeleverd. Installatie zelfs voor iemand met twee linkerhanden (ik) makkelijk te doen. Resultaat is verbluffend: strak, goede zonwering. scheelt veel warmte die tegengehouden wordt. Absolute aanrader!

Even goed lezen maar dan gaat het prima

Mijn doeken zijn erg groot dus even goed spannen maar uiteindelijk Prima resultaat.

Echt een aanrader

Super makkelijk te bevestigen. Mooie doeken, goeie kwaliteit Goede service voor als je nog hulp nodig hebt. Het scheelt enorm in warmte op de slaapkamer Echt een aanrader!

Snelle levering en goede materialen

Bestelling via duidelijke website met aanwijzingen voor het opnemen van de benodigde maten van de zonwering. Vlotte levering van goede materialen. Goede montage instructies. Bij het goed volgen daarvan ook een keurig resultaat. Bij de recente zeer warme periode ook merkbaar verschil in kamertemperatuur ten opzichte van vroeger.

De zuignap zonneschermen doen precies wat ze horen te doen!

Eenvoudig te installeren, houdt de warmte buiten en de slaapkamer blijft koel. Onze keuze voor transparante schermen was de juiste; prettig om toch naar buiten te kunnen blijven kijken!

Mooie zonwering met zuignappen

Keurig op maat gemaakte zonwering met zuignappen. Had ik dat maar eerder geweten. De volgende bestelling komt er aan

Snel gelevert

Easy zelf aan te brengen… past perfect en het werkt

Mooie zonwering werkt super!

Het is een mooie zonwering van goede kwaliteit, die super zijn werk doet. We hebben gekozen voor beetje lichtdoorlatend zodat het binnen niet te donker wordt, en dat werkt prima! Met duidelijk te volgen handleiding, stap voor stap. Netjes verpakt en snel geleverd. Kortom, aanrader om met dit warme weer de zon van je raam af te houden!

Helemaal blij mee

Goed te installeren houd de zon goed buiten en je kunt er toch goed doorheen kijken.

Perfect!

De screens zijn aangebracht in onze slaapkamer (gelegen op het oosten) en werken boven verwachting goed. Zelfs bij 3 dagen achtereen meer dan 35° per dag steeg de temperatuur in onze slaapkamer met maar 2 graden per dag. Service is ook prima: we kregen zwarte moertjes (16x) geleverd maar na een whatsappje kregen we meteen witte moertjes toegestuurd, helemaal gratis.

Novalux doet wat ze zeggen

Volgens planning geleverd. Communicatie via whats app vlot, helder en prettig. Resultaat naar wens dus nieuwe maten al weer aan het inmeten.

prima zonwering, doet wat het moet doen, de warmte buiten houden!

Fijne service, duidelijke gebruiksaanwijzing, makkelijke montage voor onze zijdeur waar de hele dag de zon op schijnt. We merken direct dat de warmte door de zonwering, die we wel aan de buitenkant hebben gemonteerd, buiten de deur wordt gehouden. Kortom, zeer tevreden.

Goede en snelle levering

Goede gebruiksaanwijzing en informatie tijdens bestel proces

Prima producten

Nog wat kort, maar ervaring levering en service prima. Producten worden netjes en snel aangeleverd. Montage is even goed instructiea doornemen alvorens monteren. Tot nu toe lijkt het zijn werk te doen en blij mee.

Lang getwijfeld maar de screens overtreffen onze verwachting. Degelijk verpakt, degelijke kwaliteit. Mooi strak, heel eenvoudig te monteren/ bevestigen. Daar gaan we nog # zomers plezier van hebben. Chris & Claudine

Supergoed

Het helpt echt om de warmte buiten te houden. Is lichtdoorlatend zodat je toch niet in het donkere moet zitten. Een echte aanrader. Bevestigen zonder boren

Snelle levering en perfect product

Gemakkelijk te bestellen snelle levering en makkelijk zelf te plaatsen

voldoende warmtewerend, bevestiging niet heel fraai

Prima warmtewerend materiaal dat eenvoudig is te bevestigen. De wijze van bevestiging maakt het voor mij minder geschikt voor bijvoorbeeld een woonkamer. De enorme zuignappen zitten wel heel erg in het zicht.... en met de huidige temperaturen blijkt een enkele zuignap het toch wel heel klastig te hebben.

Netjes geleverd volgens afspraak. Keurig verpakt en duidelijke montage handleiding.

Houdt warmte echt goed tegen! Tuurlijk niet alles maar ben er heel blij mee.

Goede service en product doet wat men belooft.

Binnen de gestelde levertermijn ontving ik mijn twee Novalux zonweringen. Deze kwamen netjes met een handleiding en een link naar een instructievideo waardoor de (eenvoudige) installatie eigenlijk niet mis kan gaan. Alles past netjes en (mede daardoor) is het op de kamer waar de zonwering is geplaatst overdag nu zo'n 10 graden koeler. Onze konijnen zijn er ook erg blij mee :)

Goed artikel en makkelijk te bevestigen!

Goed zonwerend en makkelijk te bevestigen!

doet wat het moet doen.

Blijft goed vast zitten met de zuignappen. Makkelijk te installeren en houd serieus veel warmte tegen.

Goed materiaal en snel geleverd met duidelijke handleiding

Duidelijke omschrijving erbij en alles snel geleverd .

Snelle levering,goede beschrijving en het werkt zoals gezegd is

Snelle levering, vriendelijke gebruiksaanwijzing, en scheelt inderdaad een paar graden. Zijn heel blij met onze aankoop. Novalux bedankt!

Veldweg 10 25

5061 KJ Oisterwijk

085 401 76 13

Over Novalux

Zodra de zonnestralen je huis beginnen op te warmen en de strijd tegen de felle zomerzon begint, maakt Novalux hét verschil: zonwering met zuignappen die je interieur een stuk aangenamer maakt. Onze zonwering is niet alleen een bron van verkoeling, maar blinkt ook uit in gebruiksgemak. Weg met boren of schroeven en geschikt voor elk raam. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken of kinderkamer, onze zonwering beschermt zonder het natuurlijke licht te verliezen.