Duidelijke beschrijving, goed materiaal

Wanneer je met 2 personen bent en de beschrijving volgt, is de zonwering snel opgehangen.

Daar ik goede reviews las van Novalux gekozen voor hun ondanks de iets duurdere prijs. Binnen 5 dagen mijn zonnedoek/screens op zuignappen thuis bezorgd. Goede handleiding en video hoe te plaatsen. Perfect op maat gemaakt. Het is koeler in huis. Ik ben er super blij mee, ik beveel Novalux dan ook van harte aan.

Vlotte bezorging, makkelijk monteren en : het werkt!!

Voldoet aan verwachting

Omschrijving is makkelijk te volgen stap voor stap. En daardoor makkelijk te plaatsen. Voldoet aan de verwachting. Ben er blij mee .

Prima product en super service

Product exact op maat geleverd. Wij hadden achteraf spijt de hoekverstevigingen niet besteld te hebben, maar die konden wij nog bij bestellen; zeer snel geleverd. Montage vergt aandacht, maar dan zeer goed te doen. Helemaal tevreden.

Goed geregeld en duidelijk.

Vanaf het bestellen tot aan het ontvangen was het helemaal compleet. Ook de montage instructies waren zeer duidelijk en daardoor goed te plaatsen. En het werkt echt goed tegen de zon, het blijft nu lekker koel binnen top.

Mooi product, snel geleverd en makkelijk te bevestigen.

Het is een mooi product. Wij hebben de antraciete kleur gekozen. Deze valt minder op dan een eerdere witte. Levering was binnen een paar dagen. Bevestiging was zo gedaan.

Levering is goed.

Opgegeven een glasmaat van 67 x 113 cm. Voor 2 draairamen. Geleverd 66,6 x 112,6 cm. Echter het profiel van het raam loopt schuin weg, en het scherm zit 1 cm voor het glas. Dit betekent dat er aan alle 4 de zijden van het scherm een opening van 1 cm zit. Jammer maar het zei zo. Is het mogelijk om een strip van 2,5 cm van hetzelfde materiaal te sturen, dan lijm ik dat aan alle zijden op het scherm, zodat het volledige raam bedekt wordt. Ik hoor het wel. Met vriendelijke groet, Willem Vedder Foto's zijn groter dan 5 mb, dus ik kan ze niet bijvoegen.

Superhandig en werkt uitstekend!

Makkelijk en eenvoudig aan te brengen. Wel even één tip / opmerking: Bij het linker raam kon ik er vanaf de buitenzijde niet bij om de zuignappen te bevestigen. Is het mogelijk dat jullie iets bedenken om met bijvoorbeeld elastiek of klitteband een soort hoes maken die je aan de binnen zijde van het raam kan doen zodat je het doek er als het ware aan de buitenzijde overheen kan schuiven. Zou het leuk vinden wanneer ik hier een reactie op kan krijgen op [email protected] Succes!

Door een heldere toelichting vooraf over de screens en een gestructureerde bestelwijze heb ik de juiste producten een accessoires kunnen bestellen. De bevestiging ging na elk raam sneller. De screens zitten prima en de bescherming tegen de hitte van de zon werkt goed.

Oplossing na klacht had beter gekund

Bestelling ontvangen volgens de aangegeven tijd. Echter, na het plaatsen bleek dat de doeken vanuit verschillende richtingen waren gesneden. Dit valt erg op en lijkt niet mooi. Na contact met de klantenservice werd verteld dat zij hier niets aan kunnen doen Ze boden een compensatie aan van 20%. Dit was niet de oplossing waarop wij hadden gehoopt. Het lelijk aangezicht blijft daarmee immers hetzelfde.

Zeer tevreden over zonwering van Novalux

We zijn zeer tevreden over de zonwering van Novalux , die we met weinig moeite snel geplaatst hadden. De handleiding even goed lezen en opvolgen . Daarna is het zo gepiept. Één minpuntje ; het doorzichtige plaklaagje en papierlaagje waren wel lastig van de hoekverstevigingen af te halen. Daar moet nog iets op uitgevonden worden bijvoorbeeld een beginpuntje ....

Bijna helemaal top.

Daar de screen 3 cm groter wordt geleverd kun je met de verstevigde plakboeken niets. Met veel moeite er weer afgehaald. Daarna opnieuw op raam geplakt. Dan werkt het wel goed. Jammer van sn de toch prijzige 4 hoeken.

uitstekende service

Na een gekreukt doek te hebben ontvangen, stuurde de klantenservice meteen een nieuw op zonder gedoe. Een foto van het gekreukte exemplaar gestuurd en zonder discussie in korte tijd een nieuw doek ontvangen. Zo hoort dat, geen problemen, maar oplossingen!

Het installeren van de Novalux zonwering ging supersnel; binnen één uur nadat het pakket met de zonwering was bezorgd, hing de zonwering helemaal naar onze zin. Wij hebben de zonwering aangebracht op onze balkonbeglazing. Op ons balkon was er tot nu toe te fel zonlicht. Nu de Novalux zonwering er hangt, kunnen we lekker zitten lezen. Bovendien houdt de zonwering de ergste warmte tegen. Om meerdere redenen dus de ideale oplossing. Kortom: Novalux zonwering is voor ons een topper!

Uitstekende zonweringen!

Je moet even rustig de tijd nemen om de zonwering goed op te hangen zodat er geen vouwen in komen. Het scheelt zeker een paar graden en het is koeler in huis. Kan het absoluut aambevelen!

Grote klasse

Goed lezen, Dan op de grond , alles passen , klopt alles? Dan het raam schoon gemaakt , en op de juiste plek definitief vast gemaakt. (Met hulp)

Geweldig.

We hebben op de voordeur de zonwering aan de binnenkant en achter de zonwering aan de buitenkant. Beide werkt voortreffelijk. Het blijft heerlijke fris binnen en je houdt ook goed zicht naar buiten. We zijn er heel blij mee.

Goed product, snelle levering.

Fijne zonwering en snelle levering. Via de website krijg je goede informatie over hoe je de ramen het beste in kan meten. Een kind kan de was doen, zo makkelijk. Eenmaal ontvangen was het bevestigen met de bijgeleverde handleiding zo gepiept. Gelukkig werd de zonwering precies geleverd voordat de hittegolf aanving :-)) Ik geniet..

Super mooie zonwering!

Een aanrader. Eenvoudige bestel procedure met duidelijke aanwijzingen net als de ophang instructies. De witte zonweringen werden geleverd met zwarte moeren wat ik niet esthetisch vond. Geen probleem! Op mijn mail was de reactie: dan sturen we u toch witte! Ik ben zeer tevreden.

Goed systeem zo met die zuignappen en het weert de zon super goed , wij hebben ook echt al gemerkt dat het met warme dagen echt koeler blijft in huis.

Keurig afgewerkt, duidelijke uitleg van monteren.

Wij hebben het goed kunnen testen ivm de hitte deze week en het is inderdaad koeler geworden de kamer waar buiten is geplaatst is wel wat meer effect dan plaatsing aan kamer binnenzijde maar is voldoende . Vr.groet Margreet

Mooie kwaliteit, snelle levering!

Binnen een week ontvingen wij onze screen met een duidelijke omschrijving. Mooie kwaliteit van het materiaal. Houd de warmte goed buiten!

Snelle service en prima product.

Veldweg 10 25

5061 KJ Oisterwijk

085 401 76 13

Over Novalux

Zodra de zonnestralen je huis beginnen op te warmen en de strijd tegen de felle zomerzon begint, maakt Novalux hét verschil: zonwering met zuignappen die je interieur een stuk aangenamer maakt. Onze zonwering is niet alleen een bron van verkoeling, maar blinkt ook uit in gebruiksgemak. Weg met boren of schroeven en geschikt voor elk raam. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken of kinderkamer, onze zonwering beschermt zonder het natuurlijke licht te verliezen.