Goede aanschaf!

Vlot geleverd, netjes verpakt, makkelijk te gebruiken, temperatuur is een stuk lager in huis! Blij dat we het aangeschaft hebben!

Ziet er hartstikke mooi uit

We moesten een cadeau uitzoeken voor 25jarige jubileum collega,dus haar man de maten doorgegeven. Op de site was het zo gepiept,heel gemakkelijk de bestelling gedaan en heel netjes op tijd de levering gekregen. Mijn collega was er superblij mee,hangt en ziet er top uit. Bedankt hiervoor. Nu zijn wij in overweging, voor ons zelf, dit ook te gaan doen bij onze voordeur.

Direct frisser

Eenvoudige betaalbare oplossing. Vlot te plaatsen. Het verschil is direct merkbaar. De Kleur past goed bij de kleur van mijn ramen. Het visuele aspect kan nog iets beter. Bovenaan krullen de screens een beetje om. Maar mijn huisje wordt nu hopelijk wat frisser in de zomer. Waarvoor dank.

Voldoet goed

Zonwering is makkelijk te bevestigen. Schriftelijke instructie niet helemaal duidelijk mbt zwarte nopjes, maar het filmpje maakte dat helder. Nadeel is dat de zonwering opkrult boven en onder de aanhechtingspunten. Dat ziet er niet fraai uit. Ik had geen hoekversterkers erbij gekocht, want ik ging ervan uit dat dit sowieso niet zou gebeuren. Als dit altijd het geval is, en de hoekversterkers lossen dit probleem op, dan vind ik dat u dit standaard zou moeten aanbrengen of meeleveren.

Goede kwaliteit en klantenservice

Zonwering en bevestigingsmaterialen zijn keurig verpakt en zien er top uit. Ook zit er een duidelijke handleiding bij. Toen er onverhoopt toch iets mis was werd het keurig en snel opeglost. Een volgende bestelling zullen wij zeker weer bij Novalux plaatsen.

Zeer tevreden , makkelijk te plaatsen.

Tevreden en doet waar voor gemaakt is . Houd de warmte buiten.

Goed product

Product werd goed verpakt afgeleverd met een duidelijke handleiding. Wij hadden het gekocht voor de lichtstraten in de aanbouw. Met de bijgeleverde handleiding was het makkelijk te installeren. Blij dat we ook de hoekversteviging erbij hadden genomen. Nu hangt het mooier. Misschien een tip om ook versteviging erbij te doen als het artikel langer is als 2 meter en je tussenin een extra zuignap hebt. Maar verder een prima product

op één ding na goed product

bij de montage kwam één ring los , die zat niet helemaal lekker .Voor de rest goed product.

Zeer tevreden klant

De zonwering werd perfect op tijd geleverd, er was een duidelijke werktekening bij, het materiaal is stevig, de schermen waren gemakkelijk te bevestigen en ze bevallen prima! Aanbevolen aan zoon, die ze ook besteld heeft.

Mooie zonnewering. Kun je mooi strak plaatsen. Degelijk materiaal. Zeer tevreden met het resultaat.

niet zo gemakkelijk als ik dacht het moest boven ons hoofd gemonteerd

Wij hadden het nodig om de zon boven ons hoofd weg te houden, en dat was nog niet zo gemakkelijk je hebt eigenlijk een derde hand nodig om het schroefje aan te draaien. Maar na een paar uurtjes was de zon buiten , en de zonwering aan gebracht.

Ziet er uitstekend uit, en voldoet geheel aan de verwachting.

Redelijk eenvoudig te installeren, en eventueel enigszins te corrigeren. Kamers zijn merkbaar koeler geworden, top.

Voldoet aan verwachtingen.

Goed systeem, voldoet aan verwachtingen

Tot nu uitstekend

2 dagen geleden geïnstalleerd. Merken dat ondanks dat de zon nog niet volop op de ramen heeft gebrand, het aangenaam koeler is op de kamer. Nu afwachten hoe de schermen zich houden na flinke zomerse regenbuien en zware windstoten.

voldoet volledig aan de gestelde eisen

De op de buitenzijde geplaatste zonnewering voor een glazen achterdeur voldoet perfect aan de gestelde eisen. Dankzij de perfecte maatvoering verliep de montage probleemloos.

hele mooie oplossing als zonwering

het was even puzzelen ( a-technisch als we zijn ) maar het is het helemaal gelukt. heel blij mee

Alles is makkelijk te monteren en blijft door de speciale constructie van de zuignappen goed vast zitten.

Geweldig!!!

Wat een top bedrijf!!! Wij hadden een zonnescherm gekocht voor onze dakraam maar door de schuinte was deze niet mooi strak te trekken maar Novalux heeft ons hierbij fantastisch bij geholpen!!! Wat een service, dit kom je maar zeer weinig tegen. Ga zo door!!!

Goede kwaliteit maar wel aan de prijs.

Wij hebben buiten doek kleur boulder met goede doorkijk. Jammer dat de schroefdopjes zwart zijn. Wit zou dan minder opvallend en mooier zijn. Bij de montage hadden wij de stickers er al afgehaald, blijkbaar zit er een reflectie behandeling op, dat las ik achteraf. Dus STICKERS NIET VERWIJDEREN voor montage.

Goed product, snelle levering !!

Mooi product ziet er goed, doet wat het moet de zon weren. Voor ons een goed alternatief voor rolluiken!

Uitstekende Zonwering

Voor onze badkamer uiteindelijk toch gekozen voor zonwering van Novalux. Meerdere aanbieders maar Novalux scoorde in prijs/kwaliteit maar ook in de ondersteuning. Wij hebben type doek (goede doorkijk) met kleur Boulder. Afwerking hoeken met versteviging. Klein minpuntje zijn de opvallende zwarte schroefdopjes op een wat lichter doek.

plaatsen ging makkelijk, alleen de maten opgemeten zoals gevraagd, heb nu een klein kiertje van 1 ,5 cm.

Mooie zonwering, eenvoudig te bevestigen.

Bestellen ging gemakkelijk, keurig geleverd. Duidelijke handleiding en doet waar het voor bedoeld is!

Novalux voor de ruiten houdt de warmte buiten !

Beste Novalux, Vandaag 4 Novalux schermen gemonteerd. Meegestuurde handleiding en montagevideo maken de installatie tot een makkelijke klus. Maatvoering is prima, mede door goede instructie op de website. Resultaat ziet er prima uit, met van buitenaf veel bescherming tegen zon en van binnenuit nog steeds goede doorkijk naar buiten. Super oplossing !

Super, had ik veel eerder moeten doen!

Snelle levering, mooi product makkelijk te monteren. Heel blij

Veldweg 10 25

5061 KJ Oisterwijk

085 401 76 13

Over Novalux

Zodra de zonnestralen je huis beginnen op te warmen en de strijd tegen de felle zomerzon begint, maakt Novalux hét verschil: zonwering met zuignappen die je interieur een stuk aangenamer maakt. Onze zonwering is niet alleen een bron van verkoeling, maar blinkt ook uit in gebruiksgemak. Weg met boren of schroeven en geschikt voor elk raam. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken of kinderkamer, onze zonwering beschermt zonder het natuurlijke licht te verliezen.