Novalux: Zon eruit, comfort erin!

Zeer tevreden over Novalux! De montage verliep snel en probleemloos. Het materiaal voelt stevig en van hoge kwaliteit aan. Sinds de installatie komt er geen zon meer naar binnen – precies wat we zochten. Absolute aanrader voor wie op zoek is naar effectieve zonwering met een strakke afwerking.

Makkelijk te installeren

Makkelijk te installeren, hangt boven iets door ivm groot raam . Extra ring en zuignap erin zou beter zijn

Voortreffelijk product die voldoet aan mijn verwachtingen!

Voor mij de beste oplossing daar het op een buitendeur moest geplaatst worden. Dank zij de duidelijke uitleg en video is het gemakkelijk te plaatsen. De zuignappen zitten tot nu toe stevig vast. Duidelijk een bron van verkoeling. Novalux maakt het verschil!

Eindelijk mijn nieuwbouw appartement koeler!

Ik hou van de zomer, maar het nadeel van een goed geïsoleerd appartement is dat de warmte zich opbouwd binnen. De screens houden nu de warmte buiten en binnen is het nu vele malen aangenamer. Het aanbrengen is eenvoudig zeker als een extra paar handen meehelpt (voor grotere ramen). Ik ben blij.

Praktisch en eenvoudig

Heel eenvoudig te bevestigen en werkt goed

Super tevreden!

De levering was precies op tijd. Zelfs als alleenstaande , niet handige vrouw zelf kunnen monteren!!!! De zonnescreens passen perfect ben er heel blij mee.

Doet wat het beloofd

Gekocht als zonwering in mijn keuken en werkt. Gemakkelijk te monteren

Prachtig product!

Het installeren was een makkie,je volgt gewoon de handleiding. Zeker aanbevolen.

Eenvoudige en duidelijke instructie voor montage. Ik heb het gebruikt buitenkant slaapkamer waarbij het met warm weer wel 30 graden kon worden! Nu een heerlijk 23 graden dus blij! foto pakt hij helaas niet

Prima gelukt

Even de video bekijken en het lukte goed

Product zoals verwacht

Goed product. Er was van een scherm een verkeerde maat geleverd maar met 1 appje is dit snel opgelost. Ik ben prima geholpen.

Super mooi en stevig materiaal

Makkelijk te bestellen. Snalle levering. Mooi en stevig materiaal. Duidelijke instructie info, zowel als op papier als op youtube. Simpel om door iedereen opgehangen te worden. Kortom goede degelijke kwaliteit voor goede prijs.

Zeer snel geleverd en naar alle verwachting voldaan , heel blij er mee

Goede zonwering

Hoop dat bij storm de zonwering blijft zitten....was misschien beter geweest om 6 zuignappen bij ieder raam te plaatsen.....bij wind gaat de zonwering in t midden op en neer, zou minder zijn met extra zuignappen.....tot nu toe prima tevreden, maar ze hangen nog maar n week....

Werkt perfect

Doet wat het moet doen en ziet er stevig uit . Heel makkelijk te installeren Top product !

Zeer positieve ervaring.

Werd geleverd met de juiste afmetingen. En inderdaad, onze slaapkamer is koeler.

Super goed en scheelt warmte binnen!

Keurig was alles geleverd en duidelijk uitleg erbij We zijn er super blij mee want scheelt warmte in de woonkamer.

in een woord gewoon geweldig.

Mijn man kreeg problemen aan zijn ogen, achter de t.v een raam kon geen licht verdragen, mijn dochter heeft dit enzei dat zal ik voor jullie wel eens verzorgen, Enkele dagen geduld en het werd opgelost.Er zijn al mensen die van dit systeem niets afwisten en weten het nu dus ook. groetjes mevr de bruijn en vooral van mijn man. foto is voor ons nu moeilijk te doen. JAMMER.

Makkelijk aan te brengen.

Mooi doek .

Prima materiaal en gemakkelijk te monteren.

Door het aanbrengen van de zonwering is de temperatuur in de bijkeuken aanmerkelijk lager.

Super koel!

Wat een ontzettend mooi zonwering systeem! Makkelijk op te hangen en weer te demonteren. Het houdt de zon goed buiten en binnen scheelt het echt wel 10 graden. Wij gaan er zeker meer van bestellen. Dankjewel.

Doet wat t moet doen

Eenvoudige installatie en we merken echt een groot verschil in warmte!

Top product van een Top bedrijf.

Ik heb de advertentie via Facebook gelezen. Ik werd direct enthousiast! Snel besteld en binnen 3 dagen al in huis. De montage is erg gemakkelijk en goed geslaagd. Duidelijke instructie filmpje en ook nog een begeleidend schrijven. Het resultaat is prima, huis is koeler en wij houden zicht naar buiten. Een absolute aanrader van een HOLLANDS BEDRIJF.

Bevalt zo goed dat we het voor een ander raam ook hebben besteld.

Gemakkelijk aan te brengen, werkt perfect

Veldweg 10 25

5061 KJ Oisterwijk

085 401 76 13

Over Novalux

Zodra de zonnestralen je huis beginnen op te warmen en de strijd tegen de felle zomerzon begint, maakt Novalux hét verschil: zonwering met zuignappen die je interieur een stuk aangenamer maakt. Onze zonwering is niet alleen een bron van verkoeling, maar blinkt ook uit in gebruiksgemak. Weg met boren of schroeven en geschikt voor elk raam. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken of kinderkamer, onze zonwering beschermt zonder het natuurlijke licht te verliezen.