Gemakkelijk en eenvoudig.

Het was heel gemakkelijk te monteren door meegeleverde instructie blaadje.Ook een video hierover is uitstekend.

Perfecte service

De screens zijn binnen 5 dagen geleverd. Bij 1 screen zat een weeffout. Na melding wordt er nu binnen 1 dag een nieuwe opgestuurd. Snelle reactie via watts app. Perfecte service.

HET WERKT.......

goede service en gebruiksaanwijzing

Keurig verzorgd.

Vlotte levering en keurig volgens bestelling.

Montage super gemakkelijk

Vlotte levering en makkelijke montage.

Heb er eerst 1 besteld voor een kleine slaapkamer raam en dat bevalt zo goed dat ik er nu een durf te bestellen voor mijn grotere raam, erg tevreden dus.

Perfecte oplossing!!!

Via een tip van een collega kwamen we erachter dat er ook screens te koop waren met zuignappen. Wij wonen hoog met de woonkamer op het zuiden. Ongelooflijk heet dus en vaak de rolgordijnen naar beneden. Wat dus betekende dat het ook vaak donker was in huis. Nu sinds twee weken ongeveer de screens. Wat een verademing:) Geen zon wel licht in huis. Wat een zaligheid. De ultieme test bleek te zijn dat wij op de vensterbank een lamp op zonne energie hadden staan. Het viel mij ineens op dat hij het niet meer deed. Met alle liefde de lamp verplaatst, het bleek niet genoeg energie te kunnen opvangen door de screens. We zijn er erg blij mee en content over de snelle levering en de service die we kregen. Mijn collega bedankt voor haar goede tip!!! Laat de zon nu maar schijnen:)

Goed en snel geholpen

Mijn bestelling kwam 2 dagen later buiten de beloofde levertijd ...maar kreeg daarom wel als extra de hoekversteveging ....de gebruiksaanwijzing was super duidelijk en is het mij (zeker niet de handigste) prima gelukt de zonwering netjes te plaatsen werkt prima dank u hartelijk

NovaLux laat je nooit in de steek.

Prima materiaal, makkelijk te bevestiging, houdt de zon en warmte buiten en meer privacy!

Goed product, goede afwerking, snel geleverd.

Snel geleverd, goede uitleg hoe aan te brengen en nu profiteren we al van een koele ruimte!

Prima zonwering met eenvoudige montage

De handleiding is zeer duidelijk en de montage daardoor redelijk eenvoudig. Zon- en warmte wering weken goed. De doorkijk is wel een stuk minder, maar dat was te verwachten.

Tip top oIn orde

Goede beschrijving en gemakkelijk te plaatsen

Houdt de warmte heerlijk buiten.

Na de bestelling kreeg ik keurig mijn bestelling binnen zoals ik het had opgegeven. Het was makkelijk te plaatsen, mede door de duidelijke beschrijving en het werkt idd verkoelend.

Product voldoet 100 % aan de verwachting

Snel geleverd, keurig afgewerkt en eenvoudig te plaatsen.

Wat een fantastische uitvinding.

Goed instructiefilmpje op you tube waardoor wij het keurig konden plaatsen. En nu na een paar zonnige dagen merken wij een positief verschil.

Duidelijke instructies, vlotte montage.

Prima aankoop!

Makkelijk te installeren

Wij hebben voor onze dakkapellen beide 3 ramen binnen en onze keuken 2 ramen buiten de zonnewering van Novalux besteld. Ik heb artrose in mijn handen en veel dingen kan ik niet meer, maar het installeren van deze zonnewering heb ik vrij snel voor elkaar gekregen. Ik ben zeer te blij met de hoeveelheid licht die toch binnen komt maar de hinderlijk straling van de zon is weg. Mijn computer staat in een van de dakkapellen en ik kan nu 's middags werken zonder het gordijn te moeten sluiten

Eenvoudige installatie en werkt goed.

Mooie oplossing om de kamer koel te houden.

Als ik 10 sterren kon geven had ik het gedaan…

Mooi product. Top service. Klant staat centraal. Ben na het slaan van een meetflater geweldig geholpen door ze. Zo behoor je te ondernemen.

Past precies! Alleen bij lichte kleur, graag lichte “moertjes”. Leveren

Prima service, snel en correct verwerkt. Alleen jammer, dat er zwarte moertjes bi zitten, terwijl we een “ witte”. Doek kleur hebben. Kan dat anders.

Effectief en perfect wanneer een overhangend scherm geen optie is

Afgelopen jaar alles geïsoleerd en de hele zuider muur is van glas bijna. Bijna 20 vierkante meter. Dan komt er zoveel zonnewarmte binnen die niet meer weggaat. En echte zonneschermen zijn geen optie voor het pandbeheer, dus het is echt een uitkomst! Subtiel en makkelijk zelf aan te brengen of verwijderen.

zeer snel geleverd en van zeer goede kwaliteit

Het bestellen gaat heel makkelijk, ook goed bereikbaar voor vragen. Snel en compleet geleverd.

Goede service en snel geleverd.

Zonnescherm met zuignappen besteld via Novalux voor de serre, wordt heel snel geleverd. Heel handig je kan zodra de zon weg is weer netjes opbergen. Met het geleverde product ben ik zeer tevreden. De service van Novalux is heel goed, een metalen ring was los geraakt en heb ik met Novalux gebeld en ze sturen gelijk een nieuwe zonder dat ze het moeilijk doen. Service vind ik wel heel erg belangrijk zeker als je via internet gaat bestellen. Ik zal zeker iemand aanraden wanneer hij voor een zonnescherm zoekt. Novalux bedankt voor de goede service.

Het werkt, het is een stuk koeler in huis deze zomer.r

Het is eventjes werk om ze op te hangen maar als ze eenmaal goed hangen werkt het prima. Had niet verwacht dat het zo goed zo gaan. De bijgevoegde handleiding is erg duidelijk en ze hangen nu een paar dagen terwijl het hier toch behoorlijk waait in het noorden.

Ik ben zeer tevreden

Snel geleverd en goede beschrijving om te bevestigen mooi product ben er blij mee

Veldweg 10 25

5061 KJ Oisterwijk

085 401 76 13

Over Novalux

Zodra de zonnestralen je huis beginnen op te warmen en de strijd tegen de felle zomerzon begint, maakt Novalux hét verschil: zonwering met zuignappen die je interieur een stuk aangenamer maakt. Onze zonwering is niet alleen een bron van verkoeling, maar blinkt ook uit in gebruiksgemak. Weg met boren of schroeven en geschikt voor elk raam. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken of kinderkamer, onze zonwering beschermt zonder het natuurlijke licht te verliezen.