Werkt perfect

Doet wat het moet doen en ziet er stevig uit . Heel makkelijk te installeren Top product !

Zeer positieve ervaring.

Werd geleverd met de juiste afmetingen. En inderdaad, onze slaapkamer is koeler.

Super goed en scheelt warmte binnen!

Keurig was alles geleverd en duidelijk uitleg erbij We zijn er super blij mee want scheelt warmte in de woonkamer.

in een woord gewoon geweldig.

Mijn man kreeg problemen aan zijn ogen, achter de t.v een raam kon geen licht verdragen, mijn dochter heeft dit enzei dat zal ik voor jullie wel eens verzorgen, Enkele dagen geduld en het werd opgelost.Er zijn al mensen die van dit systeem niets afwisten en weten het nu dus ook. groetjes mevr de bruijn en vooral van mijn man. foto is voor ons nu moeilijk te doen. JAMMER.

Makkelijk aan te brengen.

Mooi doek .

Prima materiaal en gemakkelijk te monteren.

Door het aanbrengen van de zonwering is de temperatuur in de bijkeuken aanmerkelijk lager.

Super koel!

Wat een ontzettend mooi zonwering systeem! Makkelijk op te hangen en weer te demonteren. Het houdt de zon goed buiten en binnen scheelt het echt wel 10 graden. Wij gaan er zeker meer van bestellen. Dankjewel.

Doet wat t moet doen

Eenvoudige installatie en we merken echt een groot verschil in warmte!

Top product van een Top bedrijf.

Ik heb de advertentie via Facebook gelezen. Ik werd direct enthousiast! Snel besteld en binnen 3 dagen al in huis. De montage is erg gemakkelijk en goed geslaagd. Duidelijke instructie filmpje en ook nog een begeleidend schrijven. Het resultaat is prima, huis is koeler en wij houden zicht naar buiten. Een absolute aanrader van een HOLLANDS BEDRIJF.

Bevalt zo goed dat we het voor een ander raam ook hebben besteld.

Gemakkelijk aan te brengen, werkt perfect

Goede zonwering

Prima zonwering al heb ik het nog niet kunnen testen bij tropische temperaturen maar so far so good.

Snel, gemakkelijk en effectief!

Het bestellen ging heel vlot door het stapsgewijze menu. De levering was netjes binnen de vooropgestelde termijn van 5 dagen. Handig ingepakt en er is gedacht aan het bewaren in de winter door de herbruikbare doos. Het filmpje en de papieren handleiding zorgden voor een vlotte ophanging aan de ramen. Het is frisser in huis en het daglicht kan nog voldoende binnen. Top!

Zeer correcte firma.

Zeer correcte afhandeling en levering . Zeer goede plaatsingsdemo. Is een aanrader .

Handig en fijn product

Weer 2 screens besteld en wederom heel blij mee. Een mooie oplossing zonder meteen vanalles aan je gevel te moeten hangen. Bevestigen wad geen probleem. Deze keer voor in de keuken een screen erbij waarbij de zichtbaarheid naar buiten wat groter is. Ook deze houdt de zon prima tegen en je zicht wordt niet geblokt.

Zeer tevreden , goede service

Zonwering besteld, binnen drie dagen afgeleverd! Miste een onderdeel dat direct na een WhatsApp werd toegestuurd! Wat een service. Na montage doet het product precies wat het beloofd heeft. Ik ben helemaal tevreden.

Mooi product

compact en op tijd toegezonden. Mooie screens. goeie gebruiksaanwijzing en zo geplaatst.

Zeer klantvriendelijk

Reageren snel en vriendelijk op vragen. De zonwering werd volgens afspraak binnen enkele dagen geleverd. De zonwering werkt prima en houdt de hitte goed buiten.

Snelle en eenvoudig te plaatsen.

Binnen 15 minuten geplaatst en het houdt de hitte echt buiten (als je het aan de buitenkant van je ramen plaatst).

Super goede makkelijk aanbrengbare zonnewering

Wij zijn blij met onze Novalux zonwering aan het zijraampke naast de voordeur in ons huis.Het is veel minder warm in onze hall.

correcte behandeling en nette afwerking

Met het opmeten hebben we wel wat werk gehad omdat het over 5 verschillende ramen ging. Maar de maatvoering was helemaal correct. Door de drukte bij PostNL hebben we een dag langer moeten wachten op de screens. Het plaatsen ging zeer vlot mede door de meegeleverde instructies die ook online te bevragen waren. Wij kozen voor lichtdoorlaatbare screens. De keukenramen zijn Oost georiënteerd waardoor de ochtendzon pal en fel binnen schijnt. Na montage van de screens, is de hitte echt uit de keuken verdwenen en is het aangenaam om 's ochtends rustig ons ontbijt te nemen. Wij overwegen om de andere ramen ook te voorzien van deze screens.

Helpt echt tegen de warmte van de zon

Het lijkt zo simpel maar doet heel veel. Het enige minpuntje is de uitstraling voor de buren. Zij zien u een grijs vlak

Goede service!

Na een miscalculatie van mijn kant voelde ik zeer begrepen en werd alles opgelost

Dik in orde

Goede levering. Wel even een klus om alles te installeren. Kan niet goed beoordelen of de hoekverstevigers meerwaarde hebben. De zinwering valt mooi voor de ramen Klantenservice dik in orde Van 1 raam was de zonwering gevouwen bijnaankomst. Zonder problemen een nieuwe ontvangen.

Makkelijk te monteren en effectief

Makkelijk te monteren en effectief

Veldweg 10 25

5061 KJ Oisterwijk

085 401 76 13

Over Novalux

Zodra de zonnestralen je huis beginnen op te warmen en de strijd tegen de felle zomerzon begint, maakt Novalux hét verschil: zonwering met zuignappen die je interieur een stuk aangenamer maakt. Onze zonwering is niet alleen een bron van verkoeling, maar blinkt ook uit in gebruiksgemak. Weg met boren of schroeven en geschikt voor elk raam. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken of kinderkamer, onze zonwering beschermt zonder het natuurlijke licht te verliezen.