Prettig contact, goede service en bouwmaterialen.

Wij hadden fijn contact en de materialen worden snel en correct geleverd. De kwaliteit van de materialen is erg goed en de prijs ook vriendelijk. Net zoals de medewerkers. Ga zo door!

Goed geholpen

Ik kreeg een duidelijke offerte van de gevraagde materialen en kon daar nog even over bellen. Makkelijke en overzichtelijke site waar tenminste de bruto prijzen bijstaan dus je staat niet voor verrassingen. Ik werd netjes persoonlijk geholpen.

Goed koop en goed !

Website is overzichtelijk, offerte snel binnen en de afhandeling daarvan ging soepel. Bij het uitpakken bleken er verkeerde balken bezorgd te zijn maar dit is in de zelfde week nog hersteld.

Zeer professioneel

En Een partij die meedenkt en je op een zeer prettige manier helpt. En webshop waar je u tegen zegt en niet teleurgesteld wordt

Bestelling makkelijk en snel gemaakt via de eenvoudige overzichtelijke webshop.

Via de webshop een bestelling gedaan. Deze is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Telefonisch nog wel om advies gevraagd en goed geïnformeerd. Bestelling komt volgende week binnen.

Vlot en goede prijzen

Snelle levering en nette prijzen

Snelle levering, prima service

Helaas kwamen onze bestelde vloerplaten enigszins gehavend aan na een belletje met de service afdeling was dit probleem binnen enkele dagen opgelost.

Snelle levering en goed materiaal, alles volgens afspraak verlopen.

Bestelling verliep eenvoudig en het materiaal werd netjes geleverd. Alles kwam overeen met wat ik had besteld en was goed te verwerken op locatie.

Redelijk

Er was geen ruimte na betaling om mijn gewenste leverdatum door te geven!.

Mooi materiaal, goede en snelle levering

Goed te verwerken en prachtig resultaat

Prima bedrijf

Snel en volgens afspraak geleverd

Spullen die ze brengen zijn goed. Als ze komen.

Onze dakpannen die geleverd zouden worden op afgesproken dag kwamen niet. Op de dag zelf kregen we te horen dat ze op ze vroegst 3 weken later konden komen.

Slechte en late levering

Levering zou woensdag komen, toen donderdag en uiteindelijk vrijdag. Opzich niet zo’n probleem, maar toen het er was was het hout van belaberde kwaliteit. Alle lange balken waren behoorlijk krom en getorsed. Ook waren de balken lelijk geschaafd met grote afdrukkingen. Plaat materiaal was helemaal bol. 1 plaat stond meer dan 10 cm bol. Door de late levering heb ik niks hier meer voor kunnen regelen en hebben we dus staan martelen om dat brandhout te monteren.

Vriendelijk, snel en praktisch.

Helemaal volgens verwachting geleverd!

Snel en goed

Fijn contact snelle reactie

Eerst hadden wij een monster opgevraagd van vinyplus, deze hadden we snel in huis. Super kwaliteit product, enkel was er 1 pak te weinig geleverd maar 2 dagen later was het in huis. Echt een goede service

Top bedrijf

Veel materiaal te koop en snelle service. Echt een aanrader. Gr Theo

Zeer slecht

Ik voelde me niet serieus genomen door de slechte behandeling en het gebrek aan medenken met de klant.

Goede service, snel geleverd

Betrouwbaar en goede prijskwaliteit verhouding

Al veel besteld bij sleiderink en altijd gedaan wat ze beloven. Enige opmerking is dat de grens bezorgkosten wat hoog ligt. Voor mij de reden dat ik soms ergens anders bestel.

Heel breed assortiment en snel geleverd

Binnen een paar dagen had ik alles voor mijn uitbouw binnen. Ook de website zelf zit goed in elkaar en helpt bij het maken van keuzes.

Snelle levering en goed materiaal Kwaliteit!

Goede uitleg van assortiment

Veel keuze, concurrerende prijzen. Kompleet assortiment.

Niet fijn.

Niet fijn. Verkeerde maat valdorpel ontvangen. Aangegeven dat daar haast mee was. Heb zelf contact met skantrae gezocht en met hen het rechtstreeks opgelost. Niets meer gehoord van Sleiderink.

Hanzeweg 20

7591 BK Denekamp

Over Sleiderink Bouwmaterialen

Sleiderink.nl | Dé Groothandel in Bouwmaterialen met Scherpe prijzen Sleiderink Bouwmaterialen is dé betrouwbare, zelfstandige online Groothandel in Hout en Bouwmaterialen. Wij voorzien al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Nederland van bouwmaterialen. Sleiderink is het adres voor bouwend Nederland. Van kleine klussen tot grote nieuwbouw projecten en renovaties. Voor professional en particulier, ons ‘one stop shopping’ concept -ofwel alles onder een dak- zorgt ervoor dat je bij ons altijd vindt wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw droom. Daar gaat het om bij jou, en wij zorgen er met plezier voor. Dat is ons vak.