Prima materiaal. Goede Service

Reageren snel en denken met je mee. Leveringen was wat ingewikkelder, waar zij zelf ook minder invloed op hadden.

Prima ervaring met Sleiderink

Van offerte tot afronding goed gevoel gekregen. Levering(via derden) had beter gecommuniceerd kunnen worden. Afspraak was vrijdag leveren, zaterdagavond komt bericht dat dit niet lukt en maandag wordt. Half uur van te voren komt de track en trace online. Chauffeur heeft, ondanks afspraak, niet gebeld, Bestelling wel keurig op de plek geleverd

Goed geholpen snelle leveringen mooie prijzen

Goed geholpen snelle leveringen en mooie prijze

Heel fijn bedrijf. Ze hebben echt mee gedacht over welke producten en de levering. Ze houden je goed op de hoogten en de levering was ook perfect. De chauffeur denkt mee en heeft de producten neergezet waar we aangaven.

De levering is vrij snel dus dat is al super. De materialen die wij besteld hadden kwamen allemaal gewikkeld in folie aan. Zo fijn. Het regende die dag en zo hoefde we niet snel het hout naar binnen te brengen, maar konden we gewoon wachten tot het droog was

Goede producten en snelle levering

Zeer te spreken over dit bedrijf, leveren kwalitatief goede producten en ook levertijd is snel.

Een aantal keer besteld bij Sleiderink, goed service en snelle levering. Ook toen er wat miste bijneem bestelling werd dit snel opgelost. Zeer vriendelijk geholpen zowel per mail als telefonisch.

best

Goed aranged alles.. top

Top website, fan van de klussenlijsten

Met weinig bouwervaring ben ik instaat om mijn aanbouw te realiseren. Er staat veel info op de pagina. En met de klussenlijsten kan ik mijn bouw mooi gefaseerd doorvoeren.

Van bestelling tot levering perfect verlopen!

Van bestelling tot levering perfect verlopen!

Prima service….eenvoudig te bestellen via website

Ik ervaar een prima service, eenvoudig materialen bestellen. Kluslijst werkt prima en is eenvoudig door te zetten naar winkelwagen. Levering van bestellingen is altijd prima op orde. Vandaar tot op heden 5 sterren van mij.

Goed bereikbaar, advies en snelle levering.

Goed bereikbaar, advies, snel en keurig afgeleverd door vriendelijke chauffeur.

Fijne leverancier van bouwmaterialen voor mijn bedrijf. Duidelijke website met redelijke prijzen, en een topkantoor die voor contact over materialen en levertijden. Ze denken mee en controleren extra zodat alles soepel verloopt, aanrader!

Fijn contact

Goede communicatie

Perfecte kwaliteit voor een prima prijs!

Superhandige website, zeer uitgebreide webshop en lage prijzen.

Makkelijk bestellen, uitekende bezorging, uitstekende service bij problemen.

Eerst was mijn blik gericht op de grote houthandels. Maar toen kwam ik op de site van Sleiderink met prijzen behoorlijk onder die van de grote jongens vervolgens een eerste bestelling gedaan 100% tevreden. We zijn nu meerdere bestellingen verder en nog steeds top !

Zeer snelle reactie,en keurig op locatie geleverd

Mooie bouwmaterialen, goed afgewerkt. Levering sneller dan gepland

Sleiderink is een betrouwbare levrancier. De materialen zijn van zeer goede kwaliteit, netjes ingepakt tegen de elementen rn de zending was compleet. In 1 woord; topleverancier

Duidelijke website snelle levering. Uitstekend.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, snelle levering. Beantwoorden op mail gaat ook snel. Top service

Nog maar 1 keer besteld, maar de ervaring was goed.

alles volgens afspraak

Uutstekende communicatie

Cimmunicatie met bedrijf is uitsteken, en ook de geleverde goederen van professionele kwaliteit

Uitstekend contact, advies en levering.

Uitstekend contact, advies en levering. Uitgebreide en handige kennisbank. Overzichtelijke en goed gevulde webshop.

Goede service en prima kwaliteit/ prijs verhouding

Ik ben veranderd naar een andere bouwmaterialen leverancier. Ik heb het contact als goed ervaren, goede kennis in huis, dus het meedenken word gewaardeerd. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Tot nu toe top.

Fijn contact en snelle levering

Sliederink had speciale metselstenen in dikformaat snel geleverd. Andere leveranciers waren langzamer n levering en duurder. Wij konden lekker vlot aan de slag.

Hanzeweg 20

7591 BK Denekamp

Over Sleiderink Bouwmaterialen

Sleiderink.nl | Dé Groothandel in Bouwmaterialen met Scherpe prijzen Sleiderink Bouwmaterialen is dé betrouwbare, zelfstandige online Groothandel in Hout en Bouwmaterialen. Wij voorzien al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Nederland van bouwmaterialen. Sleiderink is het adres voor bouwend Nederland. Van kleine klussen tot grote nieuwbouw projecten en renovaties. Voor professional en particulier, ons ‘one stop shopping’ concept -ofwel alles onder een dak- zorgt ervoor dat je bij ons altijd vindt wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw droom. Daar gaat het om bij jou, en wij zorgen er met plezier voor. Dat is ons vak.