Goede afspraken en meedenkend

Levering kwam op de afgesproken data hoed optijd, na wat problemen met het kunnen afrekenen door de brand in het datacenter in Almere, hielpen de medewerkers goed mee. Goede prijzen en weinig gedoe.

Nette prijs, vlot geleverd

Voor ons de eerste keer dat wij hier besteld hebben. Niet alles was in één keer te leveren, maar we zijn netjes gebeld of het een probleem was dat het later geleverd werd. Uiteindelijk netjes door de chauffeur op de juiste plek neergezet.

Super behulpzaam en flexibel

Paar dagen voor levering moest ik afleveradres wijzigen. Extra materialen en afleverdatum aanpassen. Alles werd top geregeld!

Goed advies en snelle levering

Een nette offerte gekregen en snelle levering

Goede service, deskundig advies en afspraken worden nagekomen.

een professionele en betrouwbare organisatie die afspraken nakomt, snel reageert op vragen en altijd bereid is om mee te denken in passende oplossingen. De communicatie verloopt prettig en de service is van een hoog niveau

op tijd besteld toch backorder

XPS 300 SL 140mm een maand voordat ik ze nodig had besteld, daar deze bij veel leveranciers niet op voorraad waren en bij Sleiderink wel. Ook gebeld of men deze wel echt op voorraad was, wat geen probleem was. Teleurstelling bij levering, toch een backorder. Gebeld dat ik ze toch binnen drie dagen nodig had, daar vloerverwarming werd gelegd. Volgens zegge klopte de voorraad niet, oplossing werd wel geboden door de verschillende diktes te leveren

Goede service en netjes op tijd geleverd

Netjes verpakt.

Hout besteld, was netjes verpakt

Werd op de juiste dag afgeleverd en de chauffeur heeft het zo dicht mogelijk bij mijn project gezet. Kortom prima

Prima prijs, prima service

Netjes afgeleverd

Goed en keurig bedrijf

Goed duidelijke website en snelle service met nette prijzen.

gewoon goed zoals ik gewend ben van Sleiderink

Gewoon zo door gaan. Goede producten en snelle levering (mits voorradig).

Helemaal goed !

Netjes verpakt , keurig en snel geleverd , en top materiaal !

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, Perfect

Spullen makkelijk kunnen bestellen via de site en materialen geleverd zoals afgesproken. Meerdere keren een bestelling gedaan zowel zakkelijk als prive Vriendelijke chauffeurs en alles netjes voor de deur afgeleverd

Goede ervaring met Sleiderink. Prijzen zijn scherp en veel materialen zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestellen gaat makkelijk en de levering was netjes geregeld. Enig verbeterpunt vind ik de website. Producten zijn soms lastig terug te vinden doordat benamingen niet altijd duidelijk zijn en er veel vergelijkbare opties tussen staan. Hierdoor moet je soms langer zoeken dan nodig is. Verder zeer tevreden en zeker een aanrader voor bouwmaterialen tegen een goede prijs.

Super netjes verpakt en geleverd

Snelle response, goede prijzen en breed assortiment

Ik ben onder de indruk van dit bedrijf. Grote partij vurenhouten balken besteld, alle lengtes oplopend met 30 cm. Kunnen snel leveren. Ook in de milieuzone waar ik woon. Chauffeur was vriendelijk en behulpzaam. Erg fijn.

Geweldig geholpen met ‘n perfecte informatie van Stijn

Goed geïnformeerd, duidelijke uitleg en een goede prijs kwaliteit verhouding aangeboden.

Prima adres voor bouwmaterialen. Ze reageren altijd supersnel op mailtjes en de producten zijn prima! En het wordt ook nog supersnel geleverd.

Vriendelijke mensen en goede service

Goede ervaring & professioneel personeel.

Goede ervaring & professioneel personeel.

Zeer goede service, betrouwbaar en absoluut een aanrader!

Ondanks dat de transporteur tijdens het uitladen een ongelukje had waardoor de platen licht beschadigd waren, ben ik enorm tevreden over dit bedrijf. Ik werd persoonlijk gebeld met excuses en de volledige bestelling werd zeer snel vergoed. Dat toont echt klasse en betrouwbaarheid. Daarnaast is de kwaliteit van het materiaal uitstekend en de service bijzonder professioneel en klantgericht. Fouten kunnen gebeuren, maar de manier waarop dit bedrijf ermee omgaat verdient alle lof!

Snel antwoord en concurrerende prijzen

Fijne leverancier met goede prijzen

Gewoon perfect.

Materialen besteld, overzichtelijke shop. Goede omschrijvingen. Duidelijke fotos. Afgerekend en goed vervolgcontact over bezorging die overigens vlot volgde. Materialen kwamen netjes en goed verpakt aan.

Good

scherpe prijzen en een duidelijke website waar alle producten op staan!vermeld!

De website is overzichtelijk, en alle prijzen staan erbij. dit is handig voor het maken van offertes. Tevens duidelijk communicatie op de mail en ook nog telefonisch. Dus in 1 woord ,: TOPBEDRIJF !

Hanzeweg 20

7591 BK Denekamp

Over Sleiderink Bouwmaterialen

Sleiderink.nl | Dé Groothandel in Bouwmaterialen met Scherpe prijzen Sleiderink Bouwmaterialen is dé betrouwbare, zelfstandige online Groothandel in Hout en Bouwmaterialen. Wij voorzien al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Nederland van bouwmaterialen. Sleiderink is het adres voor bouwend Nederland. Van kleine klussen tot grote nieuwbouw projecten en renovaties. Voor professional en particulier, ons ‘one stop shopping’ concept -ofwel alles onder een dak- zorgt ervoor dat je bij ons altijd vindt wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw droom. Daar gaat het om bij jou, en wij zorgen er met plezier voor. Dat is ons vak.