Laden reviews...
453 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit van de materialen en de snelheid van de levering. Het assortiment is over het algemeen ruim en beschikbaar, met af en toe tekorten. Het bestelproces verloopt duidelijk en betrouwbaar, wat leidt tot positieve ervaringen.
Beste prijs kwaliteit verhouding die ik heb kunnen vinden. Leveringen waren snel en zoals beloofd. Bij vragen goed bereikbaar en vriendelijk.
8 July 2026
Dieuwertje
Utrecht
Wij gaan ons dak vervangen en hebben materialen bij sleiderink besteld. Maar ik had nog wat vragen, die professioneel werden afgehandeld. Ook wordt er flexibel omgegaan met bezorgen. Eigenlijk zouden de materialen eerder komen, maar om geen overlast te bezorgen aan de buurt, wordt het geleverd op de datum die ik heb aangegeven. Top bedrijf
8 July 2026
Martijn
Halsteren
Ik had voor ons doen best een hele grote bestelling geplaatst. En ik kan zeggen dat het dan echt wel zin heeft om dit via een offerte aan te vragen. Toen alles lekker vlot binnen was bleek dat er iets miste. Ik gemaild, foto's gemaakt van alles wat ik had gekregen. Kreeg ik het gewoon nog zonder gedoe nagestuurd. Top. Dankjewel!
shanna
Sappemeer
Tot dus ver goede ervaring. Bestelling pakken conform pakbon kan beter.
Jasper
Beilen
Voor het bouwen van mijn garage met regelmaat materialen ingekocht. Tijdens vergelijk met andere leveranciers blijkt steeds dat ze een gunstige prijs hanteren. Leveren boven €2.000 is gratis. Een offerte is snel opgemaakt en levering is vaak ook op korte termijn. Ik ben zeer tevreden.
Berry
Etten-Leur
Nu vier keer besteld en iedere keer een goede ervaring gehad. De service is uitstekend en de aantallen kloppen altijd, op één keer na. Dat werd echter snel en netjes opgelost: de nalevering lag de volgende dag al op de stoep. De website werkt ook erg prettig en het is makkelijk om de juiste materialen te vinden. Zeker een aanrader!
Jeffrey
Fijnaart
Ik bestelwel vaker bij sleiderink en altijd wordt het keurig afgeleverd ik ben heel tevreden over de produkten en levering. ga zo door zou ik zeggen,
rene
heemstede
Via de website alle benodigde materialen gevonden en zo ook besteld. Ook was het verplaatsen van de bezorging geen enkel probleem. Goede service vanuit Sleiderink en snel in reageren.
Daniël
ALMELO
Supersnel geleverd en prima materiaal voor een goede prijs!
De Haan
Wijckel
Zowel de online service als die in de winkel is top. Bij vragen zijn ze goed te bereiken en geven passend advies over het onderdeel. Het personeel is vriendelijk en weten waarover ze praten. Producten zijn van goede kwaliteit!!
Stijn
Oldenzaal
Bouwmaterialen van topkwaliteit, een scherpe prijs en een razendsnelle levering: dat is sowieso 5 sterren waard. Maar het allerbeste? Er wordt hier echt met je meegedacht. Dankzij de hulp van Sleiderink (en oké, een heel klein beetje van mezelf) ben ik nu het droomhuis van mijn vrouw aan het bouwen. Als zij gelukkig is, ben ik het ook. Win-win! Wat mij betreft dé bouwpartner van het jaar.
Jeroen
Scharmer
Overzichtelijke website, goede service, goed prijs-kwaliteitverhouding
Fokke Walinga
Heeg
Top!!!
Jasper
Den Haag
Kwaliteit super snel Aanrader
Erdinc
Rotterdam
Als aannemer bestel ik regelmatig bouwmaterialen bij Sleiderink. De bestellingen worden correct geleverd, de kwaliteit van de materialen is goed en de medewerkers denken mee wanneer je advies nodig hebt. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Een betrouwbare groothandel waar ik graag zaken mee doe en die ik zeker kan aanbevelen aan collega’s in de bouw.
Thomas
Enschede
Goede prijs, snelle levering, ze bellen nog even na of de bestelling klopt
4 July 2026
Paul
Dalen
Snel en correct
4 July 2026
roy
Rijnsburg
Ik heb een offerte laten maken omdat ik keralit nodig had. Prima offerte terug gehad! Levering was er ook in een aantal dagen
marcel
Gilze
Zeer tevreden over mijn bestelling. Meerdere pallets met stenen binnen een paar dagen in waterdichte verpakking geleverd. Chauffeur dacht tevens mee en heeft de pallets precies naast het werk in de achtertuin geplaatst.
Martijn
Moorveld
Prima geholpen en levering op de afgesproken datum.
Jeffrey
Wytgaard
Fijn bedrijf die meedenkt in oplossingen. Goed en gedegen advies in de keuze van materialen. Ben erg tevreden!
Peter
Arnhem
Diversen leveringen gehad. Snel, duidelijke communicatie en compleet.
Beveelt niet aan
Bert
Lekkerkerk
Heel goed geadviseerd over tuinbestrating. Echt meegedacht en snel geregeld.
Annemieke
Denekamp
2 July 2026
T.
Fleringen
Wat een fijn bedrijf is dit! Reageren snel, komen afspraken na en leveren strak op tijd! Prijs kwaliteit verhouding helemaal in balans! Ga zo door!!
2 July 2026
Jaco
Renswoude
Sleiderink.nl is dé online groothandel in hout en bouwmaterialen. Al tientallen jaren leveren wij bouwmaterialen aan professionals én particulieren in heel Nederland.
Of het nu gaat om een kleine klus, een renovatie of een groot nieuwbouwproject: bij Sleiderink vind je alles voor jouw bouw- of verbouwproject op één plek. Met een breed assortiment, scherpe prijzen, deskundig advies en betrouwbare levering helpen wij klanten om hun project goed en efficiënt uit te voeren.
Wij geloven in duidelijke service, goede producten en een klantgerichte aanpak. Zo maken we bouwen en verbouwen makkelijker voor iedereen die aan de slag wil.
Wij denken graag met je mee en helpen je om de juiste materialen te kiezen voor een goed eindresultaat.
Hanzeweg 20
7591 BK Denekamp