Duidelijke website, correcte afhandeling en bezorging volgens planning

Alle bestelde keralit materialen op voorraad en binnen 5 dagen correct bezord door vriendelijke chauffeur

Veel sneller dan verwacht!

Ik ben rond een zwembad aan het tegelen en had met spoed gator sand nodig. In de bouwmarkt bleek dat niet op voorraad te zijn. Zo kwam ik bij Sleiderink terecht. Helaas op de site best een lange levertermijn en ook de mail na mijn bestelling was niet erg hoopvol maar het werd al na twee dagen geleverd! Precies op tijd voor wij een familieweekend hadden. Nu konden we toch het zwembad gebruiken zonder dat ik bang moest zijn dat de voegen zouden wegspoelen. Geen 5 sterren vanwege de gebrekkige informatie over de levertermijn maar feitelijk zijn ze die zeker waard!

Keurig geleverd en snel

Mooie prijzen snel geleverd top

altijd netjes bezorgd volgens planning, materiaal is over het algemeen van goede kwaliteit.

top

Vriendelijk en snel

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wel twee keer een kleine omissie maar die werd snel en correct opgelost. Tip doe aan eindcontrole!

Prima, snelle levering .

Betrouwbaar bedrijf

Voor de eerste keer besteld en de levering kwam mooi op tijd en was compleet. Complimenten aan de chauffeur die goed meedacht!

top geregeld

voor het begroten zocht ik een site van een bouwmaterialenhandel die het lef heeft zijn prijzen te vermelden dit geeft voor ons enorm veel gemak bij het begroten omdat ik niet overal voor hoef te bellen/mailen. Sleiderink doet dat en daarom kopen wij ook bij dit bedrijf ondanks dat het ver weg is.

Goede prijzen, snelle levering

Mijn bestelling was op tijd geleverd en de prijzen waren goed. Heb later wel geconstateerd dat er wat beschadigingen zaten op wat gipsplaten en dat de mes en groef verbinding van sommige underlayment platen wat kapot was (denk door transport/heftruck). Heb dit niet laten weten omdat je dit bij de levering moet controleren/constateren zag ik in een mail, mijn fout geweest. Ik heb alleen geteld of alles aanwezig was. Verder alles dikke prima!

Bestelling perfect verlopen

Tevreden over de gang van zaken

Geweldig.

Prima service . Veel keus en alles in principe op voorraad . Kortom zo door blijven gaan .

Snelle levering en goede kwaliteit materialen

Snelle levering en goede kwaliteit materialen

Goed materiaal en snel geleverd

We hebben het hout van ons huis vervangen voor Keralit. De benodigde materialen hebben we via Sleiderink besteld. De materialen waren goed. De bestelling werd snel geleverd en de communicatie was helder.

op tijd goed

Goede prijs kwaliteit isolatie materialen

PIR, akoestische isolatie materialen, underlayment platen en toebehoren besteld. Deze zijn voor het isoleren van het dak en de vloer van de eerste verdieping. Deze zijn netjes bezorgd en goed verpakt.

Prima service, en dank zij de oplettendheid van sjoerd, die een fout ontdekte in mijn bestelling, is alles volledig naar wens geleverd.

Perfect!

Superhandige website, duidelijke omgeving over levertijden, afspraak is afspraak en… ze bellen even voordat ze aankomen… Keurig ! Zeker een aanrader, nu al een paar keer zaken mee gedaan, maar keer op keer een goede ervaring!

snel geleverd, goede kwaliteit

Snel, correct en goed materiaal. Top!!

Ruime keus tussen goed materiaal. In overleg is er veel mogelijk. Prima reactiesnelheid , goede en vriendelijke communicatie. Levering materialen snel en goed. Prijzen zijn alleszins redelijk.

Slechte folie en veel te vroeg geleverd

Materialen zijn nat door de kut folie terwijl je wel betere afdichting verwacht vooral omdat je ook meer betaald. Ook zou de levering zo laat mogelijk geleverd worden en ik was vrij en s’morgens heel vroeg stond het er al.

Uitstekend!

Geweldige service en de producten netjes op de afgesproken dag en tijd gekregen.

Geheel volgens verwachting

De bestelling was eenvoudig te plaatsen en de bestelling kwam zelfs sneller dan de uiterste bezorgdatum. Prima zo!

Product is goed, communicatie kan beter

Planning is in ieder bedrijf belangrijk , zo ook voor ons. We kregen een verwachte leverdatum per mail maar verder geen update of bevestiging hiervan. Op de aangeven datum zelf gebeld over de status, er moest worden nagevraagd bij de transporteur over de levering op de dag zelf, we hadden graag van te voren hier meer duidelijkheid over willen hebben. Dit beter aangeven zou een hogere rating opleveren.

Goeie communicatie

Ik wilde een afvoerputje bestellen en had wat vragen. Er kwamen duidelijke antwoorden op mijn vragen. Ook werd de bestelling snel geleverd. Allemaal prima dus.

prima service

Goed service op locatie, en prima materialen ontvangen

Hanzeweg 20

7591 BK Denekamp

Over Sleiderink Bouwmaterialen

Sleiderink.nl | Dé Groothandel in Bouwmaterialen met Scherpe prijzen Sleiderink Bouwmaterialen is dé betrouwbare, zelfstandige online Groothandel in Hout en Bouwmaterialen. Wij voorzien al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Nederland van bouwmaterialen. Sleiderink is het adres voor bouwend Nederland. Van kleine klussen tot grote nieuwbouw projecten en renovaties. Voor professional en particulier, ons ‘one stop shopping’ concept -ofwel alles onder een dak- zorgt ervoor dat je bij ons altijd vindt wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw droom. Daar gaat het om bij jou, en wij zorgen er met plezier voor. Dat is ons vak.