Laden reviews...
545 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit van de materialen en de snelheid van de levering. Het assortiment is over het algemeen ruim en beschikbaar, met af en toe tekorten. Het bestelproces verloopt duidelijk en betrouwbaar, wat leidt tot positieve ervaringen.
Persoonlijk contact, levering niet altijd even snel.
12 August 2026
Tom Schurink
Zenderen
Fijn bedrijf denken met je mee en de mensen die de spullen komen leveren zijn niet te beroerd om een stapje extra te zetten om de materialen op de gewenste plaats neer te zetten
Dennis
Baarle nassau
Beste Dennis,
Altijd mooi om te horen dat je onze service en het meedenken zo waardeert. Ook prettig dat je de inzet van onze chauffeurs waardeert. Juist dat extra stapje om de materialen goed op hun plek te krijgen maakt het verschil.
Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende levering!
Zeer goede service, altijd bereikbaar, Duidelijke communicatie Erg tevreden
Peter
Hoogersmilde
Beste Peter,
Fijn om te horen dat je onze service, bereikbaarheid en duidelijke communicatie zo waardeert. Daar doen we het voor.
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Goede kwaliteit netjes op tijd geleverd
Gert
Dordrecht
Geen onzin, snel geholpen en duidelijkheid, dat zoekt een ondernemer
wim
Velp Nb
Ik heb meerdere malen materialen besteld bij Sleiderink en vaak zijn ze de goedkoopste. Daarnaast reageren ze snel op vragen bij een offerte e.d. met andere woorden tevreden. Overigens ook over de vrachtwagenchauffeurs van hun logistieke partner! Tot slot, ik geef nooit een tien dus dit is een zeer hoge score!
Guido
Westendorp
Goed contact en overleg. Goede chauffeur wederom goed overleg
Hans
Bakhuizen
Beste Hans,
Mooi om te horen dat het contact en overleg met zowel onze medewerker als de chauffeur prettig verliep. Goed overleg maakt het verschil.
Graag tot een volgende bestelling!
Goede ervaring als meerdere leveringen laten komen en super service !! Meedenken met mogelijkheden en leveren ook super !! Dit is zeker een blijvertje bij ons ! Bedankt voor alle service en ondanks vakantie toch snelle leveringen !!!
Monique
Wijk bij duurstede
Beste Monique,
Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, het meedenken en de leveringen. Extra mooi dat we ook in de vakantieperiode goed van dienst konden zijn.
Bedankt voor het vertrouwen en natuurlijk graag tot de volgende levering!
De eerste van misschien meer leveringen , ik ben benieuwd hoe het zal gaan. 1 puntje, het is jammer dat er geen tijdsvak wordt aanggegeven voor de levering, dat zou fijn zijn voor de planning
peter
Hollandsche Rading
Bram
Enkhuizen
Niets negatiefs over te zeggen. Makkelijk bestellen, snel en op tijd bezorgd.
Michiel
Eindhoven
Beste Michiel,
Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat het bestellen soepel ging en de levering snel en op tijd was. Daar doen we het voor.
Graag tot een volgende bestelling!
Recent hier als particulier een partij hout, bakstenen en diversen besteld. Producten werden snel geleverd en waren heel netjes verpakt. Uiteindelijk bleek van een product de verkeerde lengte geleverd te zijn, dit werd telefonisch en per email heel goed afgehandeld. De nalevering werd ook weer keurig afgeleverd. Groot pluspunt: als je belt, krijg je direct iemand te spreken, dat is lang niet altijd meer zo. Emails worden snel en persoonlijk beantwoord. Het zijn allemaal hele vriendelijke mensen, chauffeurs die in overleg de spullen precies neerleggen waar je wil. Klein aandachtspuntje: bij beide leveringen werd ik niet van tevoren gebeld, ook al stond dit zelfs nog op de leveringsbon voor de chauffeur. Al met al zeer aan te raden.
9 August 2026
A
Oosterhout
Beste,
Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review! Geweldig om te horen dat je onze service, bereikbaarheid en persoonlijke aanpak zo waardeert. Ook fijn dat de verkeerde lengte snel en netjes is opgelost en dat de nalevering goed is verlopen.
Je opmerking over het vooraf bellen nemen we zeker mee, want als dat is afgesproken moet het natuurlijk ook gebeuren.
Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling, en graag tot een volgende bestelling!
Goede service maar afstemmen over materialen kan iets beter. Kwaliteit materialen is voldoende maar kan beter.
8 August 2026
Jasper
Beilen
Beste Jasper,
Fijn dat je tevreden bent over onze service en de tijdige levering. Je opmerkingen over de afstemming en de kwaliteit van de materialen nemen we serieus en gebruiken we om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Hopelijk kunnen we je bij een volgende bestelling helemaal tevreden stellen!
Mijn ervaring met Sleiderink Bouwmaterialen Groothandel is zeer positief, ze hebben een breed aanbod aan bouwmaterialen. Goed contact en probleem oplossend bij een kleine misser. Snelle levering ondanks vakantie periode. Zeer tevreden over hoe alles is verlopen.
8 August 2026
Roy
Wieringerwaard
Beste Roy,
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment, het contact en de snelle levering. Ook goed om te lezen dat we de kleine misser naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.
Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!
Voor de bouw van mijn nieuwe schuur de benodigde bouwmaterialen besteld. Snel geleverd en fijne duidelijke communicatie.
7 August 2026
Aartjan
Wapse
Beste Aartjan,
Altijd goed om te horen dat de materialen voor je nieuwe schuur snel zijn geleverd en dat de communicatie duidelijk en prettig verliep.
Succes met de bouw en graag tot een volgende bestelling!
Goede informatie , en keurige afhandeling en levering.
7 August 2026
Gerrie
Emmen
Voor mij de eerste keer bij jullie besteld. Alles netjes verpakt geleverd. 1 min puntje was dat de chauffeur vergeten is te bellen betreft ongeveer de aankomst die dag.
Arie
Tiel
Beste Arie,
Goed om te horen dat alles netjes verpakt was. Jammer dat het telefoontje over het aankomsttijdstip is blijven liggen; dat nemen we mee. We hopen je bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn.
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Sleiderink. De website is overzichtelijk, de bestelling werd snel verwerkt en de levering verliep volgens afspraak. De isolatieplaten waren netjes verpakt en van goede kwaliteit. Ook de prijs was zeer concurrerend. Als professioneel bouwbedrijf bestel ik hier graag opnieuw. Bedankt voor de goede service!
Thomas
Enschede
Beste Thomas,
Bedankt voor deze mooie review! Geweldig om te lezen dat onze website overzichtelijk is, de bestelling snel is verwerkt en de levering volgens afspraak is verlopen. Ook fijn dat de isolatieplaten goed verpakt aankwamen en de prijs positief is bevallen.
We kijken uit naar de volgende samenwerking!
Vaste contactpersonen zijn goed bereikbaar en zijn ook bereid om een goede aanbieding te maken en tijdig te leveren als dat nodig is
Ruud Stemerdink
Kring van Dorth
Beste Ruud,
Goed om te lezen dat onze vaste contactpersonen goed bereikbaar zijn en met je meedenken over een passende aanbieding en tijdige levering.
Daar doen we het voor!
Toppie
Jamal
Rijswijk
Al regelmatig spullen bij Sleiderink besteld, goede kwaliteit, snelle en goede levering. Scherpe prijzen
Nick
Obdam
Beste Nick,
Goed om te horen dat je al regelmatig bij ons bestelt en tevreden bent over de kwaliteit, snelle levering en scherpe prijzen. We waarderen je vertrouwen enorm!
Tot de volgende bestelling!
Kwam ik er met online bestellen niet goed aan uit dan was de telefoon een hele goede raadgever en zijn alle bestellingen tot volle tevredenheid afgeleverd.
Ger
Terheijden
Beste Ger,
Fijn om te lezen dat ons telefonische advies net dat extra steuntje gaf. Mooi dat alle bestellingen naar volle tevredenheid zijn afgeleverd.
Samen bouwen aan een sterk resultaat!
Bestel hier regelmatig mijn bouwmaterialen. Uitgebreide webshop, vriendelijke hulplijn men denkt goed mee bij eventuele vragen. Snelle levering.
bram
Bergeijk
Beste Bram,
Fijn om te horen dat je onze webshop uitgebreid vindt en dat we goed met je meedenken bij vragen. We waarderen het enorm!
Snelle levering, goed assortiment
Maurits
Uithoorn
De materialen zijn een stuk beter dan in gewone bouwmarkten. De website is dik in orde en alles is makkelijk te vinden. Levering van de spullen gaat verrassend snel. Dikke pluim.
4 August 2026
Frank
Oldenzaal
Beste Frank,
Goed om te lezen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze materialen en de snelle levering.
Een dikke pluim waarderen we enorm, en daar doen we het voor!
Sleiderink.nl is dé online groothandel in hout en bouwmaterialen. Al tientallen jaren leveren wij bouwmaterialen aan professionals én particulieren in heel Nederland.
Of het nu gaat om een kleine klus, een renovatie of een groot nieuwbouwproject: bij Sleiderink vind je alles voor jouw bouw- of verbouwproject op één plek. Met een breed assortiment, scherpe prijzen, deskundig advies en betrouwbare levering helpen wij klanten om hun project goed en efficiënt uit te voeren.
Wij geloven in duidelijke service, goede producten en een klantgerichte aanpak. Zo maken we bouwen en verbouwen makkelijker voor iedereen die aan de slag wil.
Wij denken graag met je mee en helpen je om de juiste materialen te kiezen voor een goed eindresultaat.
Hanzeweg 20
7591 BK Denekamp