Deskundig advies en betrouwbare kwaliteit.

Mijn ervaring met Sleiderink Bouwmaterialen en Tom is zeer positief: vriendelijk contact, deskundig advies en uitstekende service.

Materiaal goed afgeleverd en op de juiste tijd. Chauffeur dacht goed mee over de plaatsing van het materiaal. Goed gegaan zoals we dat gewend zijn.

Alles uit voorraad leverbaar en voor een scherpe prijs. Goede kwaliteit van de geleverde materialen en snelle levering.

Kwaliteit en op tijd

Bestelling snel en volgens afspraak geleverd. Hout pakken door chauffeur direct op de bouwplaats gezet. Top

Heeft betrekking met straattegels,uitstekende uitleg gekregen van Stijn

Vlotte communicatie. Denken met je mee.

Top bedrijf

Alles keurig op tijd.

Betrouwbare bouwer

Als particulier Besteld Korting gekregen Met t&t de zending op afgesproken dag en tijd ontvangen. Top

Goedkoop, snel en kwaliteit!

Sleiderink is veruit één van de goedkoopste! Snelle levering en top kwaliteit spullen! Zeker een aanrader!

Kort bondig en duidelijk

Prima ervaring. Laatste keer alleen iets gedoe met transport van de levering van de klinkers.

Duidelijke website

Onderdelen zijn goed vindbaar en gegroepeerd

prima contact en levering

Je moet wel verstand van zaken hebben

De basis materialen zijn hier goed te verkrijgen. De kwaliteit kan ik niet goed bepalen maar bijvoorbeeld de piketten die wij geleverd gekregen hebben zijn “”slecht”” Dit kun je voorkomen door zelf uit te gaan zoeken.

Kort,snel professioneel

Overzichtelijke site goed advies en snelle levering

Goed in overleg

Prima servicegericht!

Het is prettig samenwerken. Zeker een aanrader.

Wij bestellen regelmatig bouwmaterialen bij deze onderneming. Onze ervaring is zeer positief: leveringen worden volgens afspraak uitgevoerd, de communicatie verloopt prettig en betrouwbaar, en gemaakte afspraken worden nagekomen. Wij kunnen deze onderneming dan ook van harte aanbevelen aan collega-bouwbedrijven. Een betrouwbare partij waarmee het prettig zaken doen is.

Goede site, materialen, communicatie & levering

Bestel wel vaker bij Sleiderink, altijd zonder enig probleem :-)

Goed bedrijf veel voorraad en snelle communicatie

Heldere communicatie, marktconforme prijzen en komen hun afspraken na!

Goede producten, goede prijs, vriendelijk personeel

Mijn bestelling bestond uit MDF-platen, balken en bevestigingsmateriaal. Alles werd keurig geleverd, tijdens de bestelling werd ik via de mail goed geholpen ivm de bezorgdatum en de levering was keurig. Halve ster aftrek omdat enkele veer/groef verbindingen van de MDF-platen wat beschadigd waren.

perfect geregeld !

netjes producten kunnen bestellen, met hulp telefonisch, vriendelijk, super snel geleverd, transporteur belde voordat hij er was en netjes alles verpakt, kwaliteit perfect, volgende bestelling doen we ook bij deze bouwmarkt aanrader !!

Goedkoop prijs,goede service en snel geleverd!

Online bestel en door Bert geleverd! Helemaal perfect!

Snel en goed geleverd

Alles is naar wens

Zeer fijne leverancier van bouwproducten.

Prijs goed t.o.v. anderen. Snelle levering. Goed advies en overleg mogelijk.

Overzichtelijk , makkelijk en snelle service

Makkelijker website met duidelijke uitleg als je vragen hebt , Goed assortiment, Duidelijke winkelwagen

Hanzeweg 20

7591 BK Denekamp

Over Sleiderink Bouwmaterialen

Sleiderink.nl | Dé Groothandel in Bouwmaterialen met Scherpe prijzen Sleiderink Bouwmaterialen is dé betrouwbare, zelfstandige online Groothandel in Hout en Bouwmaterialen. Wij voorzien al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Nederland van bouwmaterialen. Sleiderink is het adres voor bouwend Nederland. Van kleine klussen tot grote nieuwbouw projecten en renovaties. Voor professional en particulier, ons ‘one stop shopping’ concept -ofwel alles onder een dak- zorgt ervoor dat je bij ons altijd vindt wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw droom. Daar gaat het om bij jou, en wij zorgen er met plezier voor. Dat is ons vak.