netjes geleverd

netjes geleverd

niets op aan te merken

goed telefonisch bereikbaar en prettig in de communicatie

Netjes

Er was een een verplaatsing van datum. Was niet door gegeven aan mij. Hebben netjes excus aangeboden. Ben zeer tevrede

goede prijzen en service

prijzen zijn goed en de service ook word netjes geleverd prima

Alles tot in de puntjes goed geregeld

Veel producten, uitstekende kwaliteit en snelle correcte leveringen.

Klikker 8cm

Alles was netjes en goed gecomnuseerd

Altijd afspraken nakomen

Meerdere keren besteld en blijf het zeker doen. Altijd correct en op tijd.

Oke

Prettig

Materiaal makkelijk besteld en goed bezorgd.

Ik had materialen nodig voor isolatie en afwerking van mijn schuurdak. Mijn vragen over het juiste materiaal werden goed beantwoord. De spullen werden vlot en volgens afspraak geleverd. In een woord: prima!

Correct

Correcte verhandeling en alles cfm afspr.

Goed en betrouwbaar

Goede en betrouwbare levering

Top materialen

Op tijd geleverd

Alles goed geregeld

Duidelijk beschrijving en alles makkelijk te bestellen. Snelle reactie en levertijd.

Positieve ervaring

Er was een Bouwmat gekreukt bij levering snelle sympathieke reactie en praktische oplossing.

Uitgebreid assortiment, snelle levering en een binnendienst die met je meedenkt en advies geeft. De prijzen zijn scherp.

Goede prijzen en goede service!

Erg goede prijzen, ook voor particulieren en dezelfde week nog geleverd! Wanneer er problemen zijn met de geleverde materialen nemen ze ook snel contact op en lossen ze het probleem netjes op!

Superscherpe prijzen, zeer aardig personeel, beetje ver rijden helaas maar dat is mijn eigen keuze

Zeer positief

gewoon goed

balkjes met een langere maat geleverd voor mij geen probleem

Zeer goede ervaring , zeer goed en vriendelijk geholpen door het personeel !

Zoals je het wil.

Prima bedrijf. Op tijd geleverd. Geen problemen en aardige chauffeurs.

perfecte service, snelle levering en goede prijs en kwaliteit!

Perfecte service, snelle levering en goede prijs en kwaliteit. Uitgebreid assortiment

Top bedrijf

Mijn ervaringen met dit bedrijf Ijn echt top

Alles volgens afspraak geregeld

Goed geholpen.. ook na een fout van levering

Top ervaring met sleiderink. Er was helaas ene levertijd mis gegaan waardoor ik de lvering laater kreeg dan gepland en zijm hierin tot een mooie oplossing gekomen.

Super communicatie en levering

Grote of kleine bestellingen het is super makkelijk met ze te communiceren en iets af te spreken. Ze denken goed mee

Hanzeweg 20

7591 BK Denekamp

Over Sleiderink Bouwmaterialen

Sleiderink.nl | Dé Groothandel in Bouwmaterialen met Scherpe prijzen Sleiderink Bouwmaterialen is dé betrouwbare, zelfstandige online Groothandel in Hout en Bouwmaterialen. Wij voorzien al tientallen jaren iedereen die gaat bouwen of verbouwen in Nederland van bouwmaterialen. Sleiderink is het adres voor bouwend Nederland. Van kleine klussen tot grote nieuwbouw projecten en renovaties. Voor professional en particulier, ons ‘one stop shopping’ concept -ofwel alles onder een dak- zorgt ervoor dat je bij ons altijd vindt wat je nodig hebt voor het realiseren van jouw droom. Daar gaat het om bij jou, en wij zorgen er met plezier voor. Dat is ons vak.