Geen respons op foute levering

Ik bestelde telefoonhoes type a, kreeg geleverd type b. Iets heel anders dus als ik besteld had. Tot twee maal toe een e-mail gestuurd met de vraag om een reactie. Helaas geen respons vandaar deze ene ster.

Dit is erg goed

Dit is erg goed

Eerste bestelling, fantastische service

2 goede cine-lenzen besteld voor mijn Blackmagic camera's. Super tevreden met de service, levertijd en met name de prijzen!

Snelle levering..

Snelle levering..

Snel en goede service

Snel en goede service

alles klopte

alles klopte

Heb nog steeds niks binnen

Heb nog steeds niks binnen

De kralenbak en inhoud zagen er�

De kralenbak en inhoud zagen er prachtig uit, maar de bak was stuk. Het duurde wel wat lang, maar werd steeds erg vriendelijk te woord gestaan. Kosteloos werd er een hele nieuwe set bezorgd. Goede service!

Top bedrijf

Super fijn bedrijf, vriendelijk personeel. Ben zeer tevreden met de service

Handzenders

Ik had de verkeerde handzenders besteld, gebeld met de klantenservice, supergoed geholpen, ze namen echt de tijd voor mij. Juiste handzenders besteld en de verkeerde mochten nog teruggestuurd worden ook! Waar vind je deze service nog, zo blij mee! Juiste zenders inmiddels ontvangen en werken perfect! Nogmaals enorm bedankt.

In eerste instantie het verkeerde�

In eerste instantie het verkeerde product geleverd. Toen duidelijk was dat dit door een interne fout ontstaan was alle bereidheid om het zo snel mogelijk op te lossen. Het juiste opgestuurd met een retourbon zodat ik de verkeerde zonder kosten terug kon sturen. Dus uiteindelijk toch goede service!

Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit

Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, artikel prima

Vlotte afhandeling en goede�

Vlotte afhandeling en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering.

Prima! Snelle levering en goede kwaliteit!

Rob.

Geleverd wat besteld is.

Topper

Snel en ok�, geen klachten

Verkeerde produckt besteld .

Verkeerde produckt besteld . Contackt opgenomen voor retour geen gehoor zowel mail als telefoon . Slechte service

just what i wanted...

just what i wanted... Service good, product good

Prima bedrijfje

Alles was dik in orde

Vrijdagavond besteld en zaterdag al�

Vrijdagavond besteld en zaterdag al geleverd . Top . Een dikke duim . Product geheel volgens beschrijving ??

Snelle verzending

Snelle verzending Goed product