Fast

Fast, honest, transparent. One of my best online purchase. Many thanks

power bank is oke

power bank is oke, maar erg langzaam in de ontlaad tijd. daarom een andere oplossing gezocht

Super snelle levering en top product!

Super snelle levering en top product!

Bestelling gedaan op 25 -12 en deze is�

Bestelling gedaan op 25 -12 en deze is helaas nog steeds niet binnen. Helaas ook geen reacties meer op mijn mailtjes waar mijn bestelling blijft. Geven post nl de schuld.

Communicatie is echt dramatisch.

Communicatie is echt dramatisch. Pakketje retour gestuurd en daar geen bevestiging van gekregen. Na meerdere mailtjes verstuurd te hebben kreeg ik eindelijk een reactie dat dat normaal gebeurt binnen 2 weken en meestal binnen 1 week. Na bijna 4 weken en verschilde mailtjes eindelijk het verschuldigde bedrag ontvangen. Ik zou hier niet snel weer iets bestellen.

snel en goedkoop

snel en goedkoop

enviament possible

Tenir la possibilitat d'adquirir el producte tot i no estant el pais a la web per fer la comanda.

Snelle levering, maar na retourzending en diverse e-mails geen retour betaling ontvangen. Geen enkele reactie mogen ontvangen. Dus formeel in gebreke gesteld.

Hoe tevreden te blijven met een verkoper

betrouwbare en serieuze winkel, wat ik bestelde arriveerde na 1 dag

Top ervaring!

Top ervaring! Ik had een aanwijs/tekenpen voor de iPad besteld voor �14,99. Voor die prijs hou ik al een beetje in mijn achterhoofd dat het ook wel eens vies tegen zou kunnen vallen maar niks bleek minder waar. De pen werd de volgende dag bezorgd en werkte fantastisch! Hij is snel opgeladen en kan je daarna de hele dag weer gebruiken. Heb er direct nog 1 besteld om cadeau te doen.

Snel geleverd en cfm afspraak

Snel geleverd en cfm afspraak

Geen reactie op mails voor retour sturen item

Probeer nu al 4 weken iets retour te sturen. Mail wordt niet op gereageerd meerdere malen geprobeerd. Product smartwatch gaat nog geen 7 uur mee batterij dan al leeg dus niet tevreden

�������pff

�������pff

Snelle afhandeling van de bestelling

Snelle afhandeling van de bestelling. En een prima klantenservice

Je weet precies waar je aan toe bent

Je weet precies waar je aan toe bent. Je wordt nl zeer goed op de hoogte gehouden tot en met de aflevering!!! Kortom: KLASSE

snel

snel, correct en compleet.

Goedkoop maar slechte aftersales.

Goedkoop en leuke gadgets. Alleen bij reclamatie zeer langzame (5-6d) reactie, op einde probleem niet opgelost, reageren helemaal niet meer. Ben teleurgesteld.

Lekker snel na 1 dag al geleverd en�

Lekker snel na 1 dag al geleverd en goed artikel

Dinsdag een bestelling geplaatst

Dinsdag een bestelling geplaatst. Helaas nog niet binnen op vrijdag. Update heb hem 10 januari ontvangen. Hij bevalt prima

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd.

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

Slecht verpakt, snel gelevers

Snelle levering maar het product was slecht verpakt. Gelukkig geen schade.

Alles goed begeleid

Prima geregeld, mooi op tijd

Keuring van A tot Z

Keuring van A tot Z