snel en goedkoop

snel en goedkoop

enviament possible

Tenir la possibilitat d'adquirir el producte tot i no estant el pais a la web per fer la comanda.

Snelle levering, maar na retourzending en diverse e-mails geen retour betaling ontvangen. Geen enkele reactie mogen ontvangen. Dus formeel in gebreke gesteld.

Hoe tevreden te blijven met een verkoper

betrouwbare en serieuze winkel, wat ik bestelde arriveerde na 1 dag

Top ervaring!

Top ervaring! Ik had een aanwijs/tekenpen voor de iPad besteld voor �14,99. Voor die prijs hou ik al een beetje in mijn achterhoofd dat het ook wel eens vies tegen zou kunnen vallen maar niks bleek minder waar. De pen werd de volgende dag bezorgd en werkte fantastisch! Hij is snel opgeladen en kan je daarna de hele dag weer gebruiken. Heb er direct nog 1 besteld om cadeau te doen.

Snel geleverd en cfm afspraak

Snel geleverd en cfm afspraak

Geen reactie op mails voor retour sturen item

Probeer nu al 4 weken iets retour te sturen. Mail wordt niet op gereageerd meerdere malen geprobeerd. Product smartwatch gaat nog geen 7 uur mee batterij dan al leeg dus niet tevreden

�������pff

�������pff

Snelle afhandeling van de bestelling

Snelle afhandeling van de bestelling. En een prima klantenservice

Je weet precies waar je aan toe bent

Je weet precies waar je aan toe bent. Je wordt nl zeer goed op de hoogte gehouden tot en met de aflevering!!! Kortom: KLASSE

snel

snel, correct en compleet.

Goedkoop maar slechte aftersales.

Goedkoop en leuke gadgets. Alleen bij reclamatie zeer langzame (5-6d) reactie, op einde probleem niet opgelost, reageren helemaal niet meer. Ben teleurgesteld.

Lekker snel na 1 dag al geleverd en�

Lekker snel na 1 dag al geleverd en goed artikel

Dinsdag een bestelling geplaatst

Dinsdag een bestelling geplaatst. Helaas nog niet binnen op vrijdag. Update heb hem 10 januari ontvangen. Hij bevalt prima

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd.

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

Slecht verpakt, snel gelevers

Snelle levering maar het product was slecht verpakt. Gelukkig geen schade.

Alles goed begeleid

Prima geregeld, mooi op tijd

Keuring van A tot Z

Keuring van A tot Z

Snel en vriendelijk.

Snel en vriendelijk.

Perfecte webshop

Perfecte webshop ! Op tijd geleverd . En product is zoals deze is omschreven. Echt een aanrader. Daarom 5 sterren!

het is dat ik een ster moet geven maar�

het is dat ik een ster moet geven maar ze zijn nog niet 1 ster waard. mijn product is nooit aangekomen, ik eis mijn geld retour maar krijg dit niet. Heb nog nooit zo�n slecht bedrijf meegemaakt. Wel geld innen en niets leveren. Klantenservice al gemaild, helaas zonder resultaat nog mijn geld niet retour ontvangen. En ook geen product ontvangen. Waardeloos bedrijf

Het pakje werd niet aan huis�

Het pakje werd niet aan huis aangeboden, het werd rechtstreeks gestuurd naar een ophaalpunt meer dan 10 km verderop!!!! Speciaal verlof voor genomen!!!!!!

Product was prima en snel geleverd

Product was prima en snel geleverd. Maar zit nu nog steeds na 3 x vragen te wachten op een factuur die ik zakelijk nodig heb. Daarom helaas 2 sterren minder.

ik heb 14-12-2023 een electrice kraan�

ik heb 14-12-2023 een electrice kraan bestelt. en 16-12-2023 gekregen alles tot zo ver in orde. tot ik de doos open maakte.de doos was al eens open geweest. en tot grote verrassing. een andere kraan zat erin. hiermee kon ik niks mee aanvangen. dus doe hier maar geen bestellingen. het lijkt wel een grote rommel markt

Verrijn Stuartweg 22 c

1112 AX Diemen