Teveel betaald voor product dat niet aan verwachting voldoet

Geen goede omschrijving van product waardoor product gekocht welke niet aan verwachtingen voldoet. Daarbij product afmeting 140 cm besteld, maar 120 cm is geleverd. Door hoge retourkosten maar besloten om deze te houden.

Prima op tijd geleverd

Prima op tijd geleverd

Bestelling snel en goed ontvangen.

Bestelling snel en goed ontvangen.

Aanrader!

Hele snelle levering en (in tegenstelling tot veel andere bedrijven) g��n verzendkosten, dus onderaan de streep het goedkoopste!

Snel geleverd in goede verpakking

Snel geleverd in goede verpakking, keurig afgehandeld

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Snel en goede prijs.

Snel en goede prijs.

Snel goed

Snel goed. En precies wat ze beloofd hadden. Superrrrr

Geen reactie na verkeerd artikel!

Ik ontving 2 horloge bandjes en 2 armbandjes, dat had ik niet besteld. Twee keer een email gestuurd dat ik graag het juiste wil ontvangen en het verkeerde wil retourneren of mijn geld terug maar helaas tot nu toe geen enkele reactie......

Goed product voor een nette prijs.

Goed product voor een nette prijs.

Levering prima

Snelle, correcte levering. Goede prijs

Ik wacht al een paar uur en nu krijg ik�

Ik wacht al een paar uur en nu krijg ik de melding dat de bezorging niet is gelukt terwijl ik gewoon thuis ben, waardeloos a

tevreden

goede snelle service

Helemaal Top

Zeer snelle levering voor een goede prijs

tevreden

Betrouwbaar en snelle levering

Toppie snelle service ' kwaliteit '�

Toppie snelle service ' kwaliteit ' zeer goed te spreken

Bestellen en betalen goed uit te�

Bestellen en betalen goed uit te voeren. Aflevering onder correcte en goed gecommuniceerde planning vlekkeloos verlopen.

Goede prijs en snelle service

Goede prijs en snelle service. Echt top.

Bestelling heel snel uutgevoerd

Hele goed kwaliteit

Snel en goed het juiste onderdeel.

Snel en goed het juiste onderdeel. Prima service.

Komen afspraken niet na

Komen afspraken niet na. Op tijd besteld. Ook nog nagebeld. Men verzekert dat het op tijd komt. Dit gebeurt dus niet. Geven schuld aan de periode en aan de vervoerder. NOOIT MEER IETS BESTELLEN. VERDER HEBBEN ZE HEEL VEL MARGE OP GOEDKOPE/DURE ROMMEL.

Ik bestel hier letterlijk nooit weer

Ik bestel hier letterlijk nooit weer, heb 24 december een bestelling gedaan. Heb tot nu toe nog steeds niks ontvangen, nu 2 keer gebeld en krijg dan te horen dat ze contact opnemen met het postbedrijf en dat het snel bezorgd zal worden. Elke dag schuift de bezorgdatum weer op.

Snelle levering en prima service

Snelle levering, zorgvuldig verpakt en goed op de hoogte gehouden over status pakket

Ik heb mijn pakketje niet ontvangen

Ik heb mijn pakketje niet ontvangen, maar wel mijn geld kwijt..

Heel snel thuisbezorgd

Heel snel thuisbezorgd. Keurig verpakt.

Verrijn Stuartweg 22 c

1112 AX Diemen