Fijne webshop

Fijne webshop. Betrouwbaar en snelle levering.

Geen speciale redenen

Geen speciale redenen

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld, top !

dit bedrijf heeft een snelle levering

dit bedrijf heeft een snelle levering, daarnaast komt alles binnen wat je ook daadwerkelijk hebt besteld.

Heb me bestelling nooit binnengekregen

Heb me bestelling nooit binnengekregen

Doen wat ze beloven en snelle levering ??

Doen wat ze beloven ! En snelle levering ??

My package was delivered to me in less�

My package was delivered to me in less than 24 hours and the product is perfect!!! Very good choice!

Dit bedrijf bood precies aan wat ik zocht!

Dit bedrijf had precies de juiste lunchdoos van RVS, de juiste maat. Deze lunchbox kan ook vrij eenvoudig in twee helften worden gedeeld, precies wat ik zocht. Normale prijs, niet te gek in ieder geval. Zeer snelle levering, niks op aan te merken. Ik heb geen contact hoeven hebben met de klantenservice, dus daar kan ik niet over oordelen.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd. Prima speaker. Mooi geluid en makkelijk te koppelen.

Szybko,tanio.

Szybko,tanio.

Snelle en prettige reactie op een mail�

Snelle en prettige reactie op een mail n.a.v. een probleem na levering van een bestelling.

Snel geleverd en goed product

Snel geleverd en goed product

Keurig op tijd snelle levering netjrs�

Keurig op tijd snelle levering netjrs vetpakt en nog een atentie erbij heel leuk en hartelijk dank

Super snel levering

Super snel levering

Prima organisatie

Prima organisatie Zeer correcte begeleiding.

Snelle service en snel in huis!

Snelle service en snel in huis!

Snelle levering en leuk product

Snelle levering, netjes verpakt en de projector is zoals omschreven. Met leuk 3d effect. Blij met onze aankoop.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Het was een leuke verrassing dat er�

Het was een leuke verrassing dat er eensetje oorhangers bij ons pakje zat. Omdat de bezorgafspraak 2x werd verzet, dacht ik eerst dat het een malafide website was. Dit bleek niet waar. Het pakje werd uiteindelijk bezorgd.

Snelle levering en mooi product tegen�

Snelle levering en mooi product tegen een prima prijs

bestelling

ik heb contact gehad over mijn bestelling... ze gaan het snel regelen voor mij dat ik mijn bestelling krijg.... top ..bedankt voor de snelle afwikkeling

Snelle levering, goed produkt

Het was op tijd bezorgd en de prijzen�

Het was op tijd bezorgd en de prijzen waren niet al te duur.

Verrijn Stuartweg 22 c

1112 AX Diemen