Snelle bezorging en product zoals�

Snelle bezorging en product zoals beschreven.

de besteling ging soepel en de levering�

de besteling ging soepel en de levering snel

Prima product

Prima product, snel geleverd

Gewoon goed en zeer betaalbaar product�

Gewoon goed en zeer betaalbaar product en snelle levering. Niets op aan te merken

Goede website

Goede website. Duidelijk snelle service en bezorging.

Bestelling ok�, overvloed aan mails niet.

Bestelling opzich ging helemaal top maar in totaal 9 e-mails ontvangen betreffende 1 bestelling is overdreven.

Slechte service!

Ik had in Augustus twee keer hetzelfde product besteld en waren beide anders. Plus twee glazen kapot. Vervolgens gemaild, en na twee weken daarna reactie. Ik zou een vergoeding krijgen. Prima. Alles doorgegeven, weer geen reactie. Opnieuw gemaild rond half oktober, en nog steeds geen reactie of vergoeding op mijn rekening. Erg slecht!

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie, Snelle levering. Zou iets beter verpakt kunnen (tussen kartonnetje) dan alleen een enveloppe.

Defect apparaat ontvangen

Defect apparaat ontvangen. Winkel reageert niet op email of telefoon

Snelle levering. Prima verkoper

Zeer teleurgesteld

Nadat ik er een bestelling gedaan had en het verkeerde product geleverd heb gekregen netjes mailcontact gehad met dit bedrijf. Vandaag de juiste bestelling in ontvangst mogen nemen is deze niet compleet. Lijkt de verpakking al open te zijn geweest (erg beschadigd en gescheurd) mist er een cruciaal item. Ik ben zeer ontevreden en teleurgesteld over de gang van zaken. Had er graag foto�s bijgezet dan had men kunnen zien hoe het pakketje bij ontvangst eruit zag.

Keurige levering en apparatuur voldoet�

Keurige levering en apparatuur voldoet dik aan de omschrijving. Bedankt.

Rocketshopper. Top service

Op woensdag besteld en op donderdag keurig geleverd. Zowel door de verkoper als de vervoerder continu op de hoogte gehouden over hoe of wat qua tijd en levering. Was voor mij de eerste keer dat ik bij rocketshoppers.nl iets besteld heb. Ga ik zeker meer doen. Top service

Alles super!

Alles super!! Snelle verzending en produkt top!!

het was op tijd(snel) en voor de rest�

het was op tijd(snel) en voor de rest is het tot dusver o.k ..tevreden!!!!

Snelle levering van de bestelling

Snelle levering van de bestelling. Dagje te laat, maar geen probleem

Net mijn bestelling ontvangen.

Net mijn bestelling ontvangen. Maar wel een verkeerd artikel. Bestel je een fietslamp, ontvang je een magic wand. Dat is toch wel een heel groot en wezenloos verschil. Het enige positieve is dat ik het verkeerde artikel binnen een dag ontvangen heb. Heb nu een mail gestuurd en ben dan ook benieuwd of daar een reactie op komt.

Kreeg iets heel anders

Kreeg iets heel anders, dan besteld. Wacht op antwoord/ actie van rocketshoppers.nl Rocketshopper heeft inmiddels gereageerd. Gaan juiste product zsm verzenden. Zojuist nieuwe verzendbevestiging ontvangen. Pakketje ontvangen. Was nu extra verpakt. : geen brievenbus pakket meer. Was aangevuld met wat frutsels.

In eerste instantie Pakket niet ontvangen, fout van postNL. Rocketshoppers ging er gelijk mee aan de slag en binnen twee dagen alsnog het pakket binnen. Hele goede service.

Zeer tevreden met het product

Vlotte afhandeling van de bestelling en ik ben zeer tevreden met het product!

Snelle en goede levering!

Snelle en goede levering! Product is top voor een zeer aantrekkelijke prijs. Echt een aanrader.

Eerste keer, laatste keer!

Eerste keer, laatste keer! Wat een waardeloze klantenservice. Ander artikel geleverd dan besteld, foutje van reclamebureau, verkeerde afbeelding en tekst gebruikt. U kunt artikel houden met korting, wil ik niet. Zou retourlabel mailen, nooit gezien. 2x mail over gestuurd (telkens na een week), geen enkele reactie. Artikel was 15 euro dus gelukkig geen groot bedrag maar wel kennisgemaakt met gang van zaken. NIET AAN BEGINNEN! Als artikel niet goed is of niet bevalt krijg je spijt!!!!!!!!

Heb na drie dagen nog niks ontvangen

Heb na drie dagen nog niks ontvangen , dus zal later eens wat sterretjes geven

Geen pakket bezorger gezien.

Geen pakket bezorger gezien.

Snel , goedkoop en werkt zoals het moet

Snelle levering en goedkoopste wat ik kon vinden...dus superblij

Verrijn Stuartweg 22 c

1112 AX Diemen