Werd per mail goed op de hoogte�

Werd per mail goed op de hoogte gehouden over de levering kunnen sommige een voorbeeld aan nemen

Netjes en snel verzonden

Netjes en snel verzonden. Keurig verpakt. Kan niet beter! Als cadeautje 2 paar oorbellen gekregen. Kortom: een super goede eerste indruk van Rocketshoppers :)

ik heb een Smart Watchs gekocht bi en dit is de datum rocked shopper

ik heb een Smart Watchs gekocht bij hun deze maar hij wil het niet doen niet aan gaan niks wat ik ook deed om hem aan te laten gaan wel tril geluiden maar geen beeld niks wel jammer is een mooie smart watch vandaar dat ik hem terug wil sturen naar hun dus vandaar 1ster Q19 Pro - Smartwatch voor Vrouwen - Fitness Smartwatch - Voor Android / iOS Telefoons - Gezondheids- en Fitnessfuncties - Waterdicht - Cadeau voor Sportliefhebbers - Roze Goud (2023)

fijne camera

beetje met vertraging van Postnl, vandaag ontvangen. Het is een hele fijne camera, daarom dat ik het voor de tweede keer aanschaf..

snel eenvoudig

snel eenvoudig goede prijs

niet aangekomen!

Het bestelde artikel is niet binnengekomen. We hebben een mail gestuurd met informatie wat betreft de verzending en bezorging maar we hebben nog geen reactie ontvangen. Heel teleurstellend! Een bedrag van �41 euro is niet niets!!!

Geen verwachtingen. Maar zeer tevreden

Eerlijk gezegd was ik bang, dat het te mooi was om waar te zijn. Artikel was flink goedkoper, en nog inclusief verzendkosten ook. Ik kon geen keurmerk vinden. En reviews waren wisselend. Toch besloten om te bestellen. Was verbaast. Pakket zelfde dag verzonden en volgende dag bezorgd. Top??

Geduld is een schone zaakq

Ondanks dat de levering later kwam dat het verwacht werd, is allesredelijk goed verlopen

Er was in de eerste instantie iets fout gegaan met de verzenden maar na contact te hebben gehad met Rocketshoppers was het snel weer opgelost. Erg fijn.

Mijn bestelling nooit ontvangen!!

Mijn bestelling nooit ontvangen!!! Zelfs na telefonisch contact over status bestelling niets ontvangen.

Bestelde item zou ik vandaag ontvangen�

Bestelde item zou ik vandaag ontvangen maar helaas niets gezien Item zou ik de 29e mei ontvangen maar nu is het 03 juni en nog steeds niets ontvangen, knap vervelend En nu is het 06 juni en nog steeds niets ontvangen, waardeloos!

Snelle levering...duidelijke betaal�

Snelle levering...duidelijke betaal richtlijnen..

heb niets ontvangen

heb niets ontvangen

Bestelling nooit ontvangen

Week g eleden iets besteld. 3 dagen later, een verkeerd pakket wat ik op verzoek van de klantenservice nog heb teruggebracht naar het postkantoor. Was een loodzware doos. Ondanks de belofte, dat mijn bestelling dezelfde dag alsnog naar mij verstuurt zou worden. Tot op de dag van vandaag niks ontvangen. Uiteindelijk op donderdag mijn pakketje ontvangen. Als goedmakertje zat er een setje oorbellen bij. Ik heb alleen g��n gaatjes in mijn oren.

Werkt Allemaal Perfect Netjes�

Werkt Allemaal Perfect Netjes Afgelevert Top

Was goed

Was goed, snel geleverd, hartstikke tevreden!

Duidelijke site

Duidelijke site. Scherpe prijzen en snelle levering. Top

Pakje nog niet binnen

Pakje nog niet binnen, maar de bestelling is goed en snel gegaan

Snel geleverd en de kwaliteit is heel goed. Alles was perfect

Magische Vuurballen Toverstaf

Een aanrader om er iets te kopen. Snelle levering met een goede communicatie.

Alles prima en goed en snel.

Alles prima en goed en snel.

Alles was goed levering verpakking en levertijd

Snel verzonden en goede klantenservice

Snel verzonden. Pakket kwijtgeraakt door Postnl. Rocketshoppers belde hierover zelf op en ik kreeg het geld terug gestort. Heel tevreden!

Goede prijs en levering.

Goede prijs en levering.