Een elektrische kachel besteld en is defect

Een elektrische kachel besteld en vlot gekregen. Jammer dat deze bij de eerste gebruik al zorgde dat de zekering automaat er uit ging. E-mail contact gehad met Rocketshoppers , en de reactie dat het vervelend was. Er werd gevraagd of de kachel nat was geworden, dit was niet het geval, want deze kwam net uit de doos en of de automaat voor storing zorgde in de meterkast. De automaat deed precies waar hij voor gemaakt was. Hierop de e-mail weer beantwoord en tot nu toe geen reactie meer gehad. Jammer, want ik heb een defect apparaat ontvangen en 0 garantie.

Goed opgelost..

opgelost?...geen batterijen en geen beloofde cadeaubon Weet niet wat ik er nou van moet vinden

Super lekkere strings staat top

Super lekkere strings staat top

Er is nooit iets aangekomen

Er is nooit iets aangekomen, en staat wel als.verzonden en is betaald. Ik heb dit al aangegeven

Snel en correct bezorgt

Snel en correct bezorgt

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen, wat een langzame levering. Als er uberhaupt iets komt. Ik blijf maar wachten.

Je moet niet zeggen "voor 4 uur besteld�

Je moet niet zeggen "voor 4 uur besteld de volgende dag in huis" als dat niet zo is. 48 uur later nog niet aangemeld bij PostNL en was voorradig... Leveren ze vervolgens het verkeerde product

Schoentjes voor de hond passen en zijn�

Schoentjes voor de hond passen en zijn netjes afgewerkt. Door het ritsje ook nog eens makkelijk aan te trekken.

Snelle levering en goede producten. Ook een presentje ontvangen als verrassing.

De snelle levering

De snelle levering

Eindelijk een webshop met een telnr�

Eindelijk een webshop met een telnr erbij.De verkoper geeft goed advies en weet waar hij over praat. Ik zeg dikke prima.????????

Precies wat je van een mystery box hoop�

Precies wat je van een mystery box hoop te verwachten, prop vol met goodies, sommige bruikbaar voor je zelf, andere leuk om weg te geven, zeer tevreden.

Prima product prijs/kwaliteit

Prima product prijs/kwaliteit, snelle levering en klein cadeautje, zo leuk!

zeer snel en goed

i like it

great people

Nice

Nice . Great.

Ik werd goed op de hoogte gehouden voor wat betreft bezorging�

Ik werd goed op de hoogte gehouden voor wat betreft bezorgtijd. Jammer genoeg duurde verzending/bezorging iets langer dan gepland. (Zaterdag besteld, woensdagmiddag 17.15 uur bezorgd).

Snelle levering. Product zoals verwacht. Goede afhandeling

Goed product, snel verzonden!

Goed product. Scherp geprijsd. Snel verzonden

Stipt en op tijd!

Stipt en op tijd!

Snelle levering en mooi horloge

Snelle levering en mooi horloge. Kwaliteit voor een mooie lage prijs.

Moest bellen waar mijn bestelling�

Moest bellen waar mijn bestelling bleef. Erwas wat misgegaan bestelling komt nu iets later

Verrijn Stuartweg 22 c

1112 AX Diemen