Snelle service, goedkoop, vriendelijkheid

Prima ,snelle levering

Prima ,snelle levering, goede service.

dat dit bedrijf heel snel handel echt had ik niet verwacht in deze tijd van het jaar

Omdat het de eerste keer was en echt heel snel werd gehandeld ,hopelijk blijft dit in de toekomst ook zo petje af bedankt

Netjes geregeld

Voldoet aan mijn verwachting

Voldoet aan mijn verwachting. De bestelling de volgende dag al ontvangen

Goede prijs, snelle reactie op mail.

Goede prijs, snelle verzending, snel contact . Ik had geen mail gekregen dat het pakket was verzonden. Na 2 dagen heb ik savonds gemaild, om te vragen wanneer ze het pakketje zouden verzenden. Ik kreeg volgende ochtend een korte reactie met track en trac�. Het was inmiddels netjes bezorgd (in de schuur gelegd).

Nu 2 weken geleden een bestelling�

Nu 2 weken geleden een bestelling gedaan en nu nog steeds niks in huis van wat ik heb besteld . Wel berichten krijgen. Van wat vind je van het product , hoe iets beoordelen als ik het nooit heb ontvangen daar contact over gehad nou meneer we sturen het op.tot heden nog niks en weer een bericht krijgen wat vind je van het product , nou zwaar bagger dit

Goed pruduct voor mooie prijs

Snelle levering, goed verpakt. Goed product voor een redelijke prijs.

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Ik wilde de lampjes retourneren en heb�

Ik wilde de lampjes retourneren en heb netjes gemaild voor een retourbon. Vervolgens heb ik helemaal niks meer gehoord.

Werkt goed werkt super.

Werkt goed werkt super.

Prima afgehandeld de volgende dag�

Prima afgehandeld de volgende dag bezorgd

Super snelle levering.

Super snelle levering. Precies het product wat ik gekocht heb. Ik ben er happy mee.

mercedes w212 deurlamp met logo

pas perfect plug en Play lampen en logo geven top licht ben er erg blij mee

Het product is goed

Het product is goed - een statiefkop. E-mails worden wel langzaam beantwoord, maar daarna wordt meteen geprobeerd het op te lossen als er iets niet klopt.

snelle levering goed product

snelle levering goed product

Ja gewoon super goed!

Ja gewoon super goed! Bijna te bizar... Gratis verzenden en paketje met 2 dagen binnen. Was ook nog eens een leuke aanbieding. Dikke duim omhoog!!!

Prima! Snel geleverd en er zat in wat er beloofd was

Goede service (problemen vakkundig opgelost)

Communicatie verliep goed, 1e pakket was verloren gegaan maar netjes hersteld door Rocketshoppers waarna het 2epakketje in goede en nette orde ontvangen is.

Ze hebben de verkeerde batterijen�

Ze hebben de verkeerde batterijen opgestuurd. Ik heb ze reeds geretourneerd.

Bestelling verliep prima

Bestelling verliep prima, pakket was 4 dagen later in huis. Het enige dat wat onduidelijk was: De PostNL link gaf 3 dagen na bestelling nog "pakket nog niet ontvangen door PostNL" aan. En op navraag bij verzender per email heb ik geen reactie gehad. Al met al een tevreden klant.

Bon produit

Bon produit, bon prix, belle qualit� ! J'ach�terais directement � nouveau....

Goede prijs.Snelle bezorging

Goede prijs.Snelle bezorging. Fijn product!

Goed product! Snelle levering

Leuk product! Zeer goede prijs en supersnelle levering!

Nu netjes verpakt

De 2de zending was goed verpakt armatuur zat nu netjes in een doosje met piepschuim Alles nu netjes ontvangen

Verrijn Stuartweg 22 c

1112 AX Diemen