Heel goed gehandelt.

Heel goed gehandelt.

Snelle levering. Tevreden

Na bestelling volgende dag al geleverd

Na bestelling volgende dag al geleverd. Dispenser is mooi en hangt stevig aan de muur met 2 schroefjes. Dank voor prima levering.

Werkt perfect had ik eerder in huis�

Werkt perfect had ik eerder in huis moeten hebben top

Mooi webshop en Kleinste dual 18650 Mod

Mooi webshop Prompt service Goedkoop en goed kwaliteit. Product: Reuleaux Dual Mod vape Excellent Kleinste dual 18650 batterij nod voor vaping (dampen)

De bestelling nog steeds niet ontvangen

De bestelling nog steeds niet ontvangen

Fijne webwinkel.

Fijne webwinkel, alles mooi op tijd, echt een aanrader voor degene die hier wat wil bestellen en een leuke attentie krijgt je erbij! ?? Chapeau ????

Netjes op tijd binnen

Netjes op tijd binnen

Snelle en nette levering.

Snelle en nette levering.

Verkeerde kleur gestuurd

Verkeerde kleur gestuurd, verpakking was al open geweest. mailtje hier over gestuurd tot op heden nog niks gehoord.

Snel geleverd, goede service. Direct antwoord op mijn vragen

Solar jar lichtjes besteld

Solar jar lichtjes besteld, �10 goedkoper dan bij andere webwinkel. Vragen werden snel beantwoordt, levering was eerder dan verwacht en er zat een attentie in het pakketje. Top!

Zeer goede service

Zeer goede service een defect aan een artikel en werd meteen opgelost door een nieuwe te sturen. Klasse

I ordered an item

I ordered a backpack, I received a wrong one. The item I ordered is not shown on the webpage anymore. I emailed them to return and refund the item, they were attentive on my request to refund and gave me a voucher as a token.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Vlotte levering

Vlotte levering, kwaliteit uitstekend

Snelle levering prima

Snelle levering prima

Duidelijke omschrijving van het�

Duidelijke omschrijving van het product. Kleine 10 liter oven: goed product, degelijk en compleet. Zeer snelle levering.

Zeer tevreden!

Product zoals beschreven, snel verzonden. Zeer tevreden!

snelle en goede service

snelle en goede service

Goed product en super snel geleverd

Goed product en super snel geleverd

Super snelle levering

Er was een klein probleem met de�

Er was een klein probleem met de mysterybox maar dat is toen netjes opgelost

Goede service en snelle levering

Artikel is naar wens

1e keer besteld en geen problemen

1e keer besteld en geen problemen. Goed product voor een goede prijs en snel geleverd.

Verrijn Stuartweg 22 c

1112 AX Diemen