Slecht

Slecht. Ik zit al 7 dagen te wachten. Nog steeds niets ontvangen. Wel betaald !!?

Duidelijke website

Duidelijke website, snel verzonden en in huis. Reageren snel en hebben niet alledaagse producten. Iets gevonden op Amazone of Aliexpress? Check eerst even bij Rocketshoppers.

Snel geleverd groot volumme top

Snel geleverd groot volumme top

Hier een siliconen wasbakstopper�

Hier een siliconen wasbakstopper besteld. Omdat ik deze tijdig nodig had en op hun webSite stond een levering van 1 a 2 dagen. Door vertraging van post nl, had ik mijn pakketje pas 5 dagen later, helaas. Ik vind wel dat deze jongens het goed hebben opgelost, door mijn geld terug te geven en het product mag houden.

Snelle service!

Snelle service!

alles op tijd gekregen zoals beloofd

alles op tijd gekregen zoals beloofd

Fijne service

Pakket kwijt bij postnl, maar netjes opgelost door Rocketshoppers. Kreeg meteen een nieuw pakket toegestuurd.

Bandjes helemaal top

Bandjes helemaal top. Zeer snel geleverd. Prijs kwaliteitsverhouding prima.

Bestelde product snel en in goede order�

Bestelde product snel en in goede order ontvangen

Verkoper reageert snel

Verkoper reageert snel, vriendelijk en levert op tijd. Het was wel even wachten op track en trace. Verkoper gaf aan dat dit komt doordat er met bulk wordt aangemeldt bij post.nl en daardoor niet direct track en trace beschikbaar is. Verder was het product die ik bestelde zeer scherp geprijsd!

Topservice

Ging iets mis in de bestelling, verkeerd product geleverd, topservice, perfect en snel opgelost. Lang geleden dat ik zo'n prettige service en oplossing heb ervaren! Leuke producten, lage prijzen.

Ben super blij met me product

Ben super blij met me product

tevreden met het artikel en zeer snel�

tevreden met het artikel en zeer snel geleverd.

Fijne messenslijper, goed geprijsd en inderdaad de volgende dag al in huis. Top!

snel geleverd en keurig verpakt

snel geleverd en keurig verpakt , top bedrijf .

Afvoerstop? Prima!

Via de website heb ik een roestvrijstalen afvoerstop met haaropvanger besteld. De volgende dag thuis, ge�nstalleerd (Gewoon in de afvoer gedrukt) en klaar! Werkt prima.

Top.

Top . goed gedaan

Alles is perfect!

Alles is perfect!

Top ervaring

Top ervaring. Eerst werd mijn pakje door Post NL veel te laat geleverd maar door de nauwe opvolging van Rocketshoppers werd dit ruimschoots goedgemaakt en alsnog werd mijn bestelling geleverd. Een aanrader en een dikke pluim voor de klantvriendelijke service.

Goede service en snel en prijs oke

Goede service en snel en prijs oke

De hoes past niet heel goed om de�

De hoes past niet heel goed om de switch.

Goede service post NL had mijn pakketje�

Goede service post NL had mijn pakketje weg gemaakt maar werd nog personelijk gebracht de zelfde dag nog door Rocketshoppers voor herhaling vatbaar

Top product en snelle levering.

Top product doet wat het moet doen.

Great Service

Great Service

Very good

Very good, the wife is happy, her gift came in time, Great company!

Verrijn Stuartweg 22 c

1112 AX Diemen