Update,kreeg gisteren een mail dat het�

Update,kreeg gisteren een mail dat het aankoopbedrag is teruggestort, niks gezien op mijn rekening tot op heden Fijne Pasen

Goede prijs product verhouding

Goede prijs product verhouding. Snelle levering en correcte retour afhandeling. Reageerde snel op mails

Na bijna 3 weken mijn geld nog niet

Na bijna 3 weken mijn geld nog niet retour en ze reageren ook niet op mailtjes.

Defecte Mini camera gekocht

Mini camera gekocht, bij aankomst defect. Week moeten wachten op een retourlabel. Bijna 14 dagen geleden teruggestuurd. Wacht nog steeds op geld terug of nieuw exemplaar. Kortom zeer slechte afhandeling van problemen. Grote vergissing om hier te kopen. Ga er met een grote boog omheen!

Leuke website en vriendelijke service

Leuke website en vriendelijke service. Zijn veel verschillende producten en keuzen

Leuke website

Super leuke website met heel veel keuze uit verschillende producten.

Goede service, ik ben tevreden!

Kwijtgeraakte bestelling persoonlijk afgeleverd

Bestelling was kwijtgeraakt bij PostNL, ��n van de eigenaren van Rocketshoppers nota bene is hoogstpersoonlijk bij mij alsnog het product komen afleveren. Bijzonder attent. Hier is je bestelling in goede handen

Levering op tijd. Prijs is gunstig.

Makkelijk zoeken in de site naar goederen.

Ik heb 2 dezelfde schaal linealen�

Ik heb 2 dezelfde schaal linealen ontvangen ipv 2 verschillende. Hierover heb ik direct een mail verzonden met verzoek de tweede schaal lineaal na te sturen. Na een week nog steeds geen reactie, vandaar een dikke onvoldoende!

Geen levering ontvangen!

Geen levering ontvangen! Maar via bankrekening is iedereen te vinden! Antwoord, heb afgelopen Vrijdag morgen al gemaild,ga morgen postnl service even bellen.....

Super snel geleverd.

Ik heb een iegeek bewakingscamera besteld, de levering ging supersnel, het product was goed verpakt, en voldeed aan de eisen. De prijs was superscherp en er waren geen verzendingskosten. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Top geregeld

Super netjes geregeld, vlot bezorgd

Super service

Super service, snelle levering en product werkt top! Kreeg zelfs een klein cadeautje bij mijn pakketje.

Levering op tijd

Levering op tijd, product goed verpakt.

Snel en goed product

Snel en goed product

Super snel!!

Super snel!!! Top!!!

de prijs was goed en de levering snel

de prijs was goed en de levering snel

Laat in de middag besteld en toch boven�

Laat in de middag besteld en toch boven verwachting de volgende dag in huis. Echt supersnelle levering en vooral zo doorgaan.

Zoals beloofd vlotte levering

Zoals beloofd vlotte levering

Uitstekend product gekocht dat ook snel�

Uitstekend product gekocht dat ook snel werd geleverd.

Prima service en mooie koptelefoon

Prima service en mooie koptelefoon

Snelle levering en ik kreeg zelfs een�

Snelle levering en ik kreeg zelfs een cadeautje erbij

Snelle levering, werkt snel en een paar oorbellen als cadeautje erg leuk

Snel

Snel, correct