Laden reviews...
48 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke personeel, duidelijke adviezen en snelle service. De reviews tonen betrouwbare leveringen en behulpzame ondersteuning bij zowel online als in-store bestellingen. Prijs-kwaliteit en kwaliteit worden vaak genoemd als sterke punten, en de algehele ervaring blijft positief. Het bedrijf komt professioneel en klantgericht over.
Nu 2 maal hout besteld en op maat laten zagen. Lag vrijwel meteen klaar, kwaliteit en prijs zijn meer als prima, en geholpen door zeer vriendelijk personeel, wat wil je nog meer?
6 August 2026
Rob
' t Zand
De kapschuur is prachtig en zeer snel geplaatst. Goede kwaliteit. Super vakmanschap door de bouwers. Ze zijn heel vriendelijk en je kan alle vragen bij hun kwijt. Sommige puntjes worden door hun in prima overleg afgehandeld. Echt een aanrader. Kortom uitstekend!
4 August 2026
Paul
Breezand
Bestelling geplaatst voor mijn veranda. Snel contact gehad over de bezorging. Bezorging is soepel verlopen en het personeel was erg vriendelijk. Daarna ook nog op locatie geweest om nog extra hout te halen ivm uitbreiding van de veranda. Ook daar zeer vriendelijk en profesioneel geholpen.
3 August 2026
Paul
Julianadorp
Super tevreden met onze 'doe-het-zelf kapschuur' van Daalder! Het pakket werd netjes aan de deur geleverd en de kwaliteit van het materiaal is echt zeer goed te noemen. Ook het contact met de mensen op kantoor verliep heel prettig; ze dachten proactief met ons mee en kwamen zelfs met goed ongevraagd advies over de bestelling. Topservice en absolute kwaliteit, een aanrader!
30 July 2026
jack
Julianadorp
Super prijs . ardige mensen
30 July 2026
Andrzej
Den Helder
Kan dichter bij huis ook hout verkrijgen, maar mijn ervaring is, dat het hout van Daalder, altijd goed is
21 July 2026
Ruud
Schagen
Vriendelijk en kundig personeel en prima kwaliteit hout.
20 July 2026
Siem
Obdam
Bestellen gaat makkelijk Communicatie perfect snel contact Hout in goede staat alles mooi recht
12 July 2026
Tom
Den Helder
Werd prima geholpen en er werd goed meegedacht over mogelijkheden.
11 July 2026
Stef
Den Helder
Diverse losse hout delen besteld die de volgende dag al klaar lagen om opgehaald te worden. Gratis een grote nieuwe kar te leen en materiaal netjes opgestapeld op een pallet. Via heftruck ingeladen en klaar. Fijne mensen die je ongevraagd goed advies geven. Zeker de moeite waard om hier tuin hout te bestellen.
1 July 2026
Eric
Hippolytushoef
Goede prijs, vlot werkende website, begrijpelijke taal, communiceren zonder overbodige info. Bij het ophalen makkelijk parkeren, product staar klaar op een hondje. Mooie zaak om rond te kijken en nog wat te vinden. Omruilen? Als klant krijg je direct medewerking. En vriendelijk,
30 June 2026
Michiel
Amstelveen
Ook mooi dat je aanhanger kan lenen. Afkortennzonder gemor of meerprijs
25 June 2026
lucien
Petten
We kwamen twee minuten voor sluitingstijd aan gescheurd Alles lag keurig klaar en achter ons werd de poort zonder wanklank dicht gedaan.
21 June 2026
Ype
Groet
Top bedrijf
18 June 2026
Arie
AP
Genoeg keuze, wordt altijd goed geholpen
8 June 2026
Ger
Anna Paulowna
Terrasoverkapping gekocht via de website alleen het transport was een probleem. Contact opgenomen en we konden ook de order zelf halen. Ze hebben aanhangers die je tegen een borg van 50 euro mag gebruiken. Het pakket wordt op de aanhanger gezet. De sjorbanden en afdeknet krijg je bij de verkoopbalie mee. Het transport zou 100 euro kosten maar omdat je het zelf komt halen wordt het bedrag verrekend. Top geregeld echt een super bedrijf. No nonsens . Team Daalder bedankt. Groeten Wim
7 June 2026
Wim
Wervershoof
Fijn bedrijf waar je goed kunt slagen voor je verbouwing van de tuin. Denken met je mee en geven gericht advies.
22 May 2026
Carina en Klaas
Breezand
Goede webshop.. vlotte afhandeling. Fijn personeel...ennuh.... niet te duur...
16 May 2026
Richard
Koopman
Wat een aardige en vriendelijke mannen. Hebben de overkapping snel neergezet en hadden lol met elkaar. Echt een feest om die in je tuin te hebben. Geweldig werk geleverd. Super blij met resultaat!!
23 April 2026
Maris
Den Helder
Berging en Veranda met glazen schuifpui laten bouwen en monteren door Daalder. Zeer hard werkende, vriendelijke en meedenkende werkers. Vlot en netjes gewerkt. Het geheel is een "plaatje" geworden wat volkomen is geworden zoals onze wensen. Wij bevelen dit bedrijf dus van harte aan.
16 April 2026
Gerard
Petten
Bij het afhalen meldde ik dat ik een paal teveel had besteld, werd meteen gecrediteerd. Top! Ik kom jaarlijks en ben altijd tevreden.
16 April 2026
Rene
Schagen
Krijg gelijk een medewerkster mee die je aanwijst waar je de goederen kan laden goed geregeld
14 April 2026
Pieter
Schagen
ons standaard adres voor tuinhout en poorten! fijn personeel, we worden altijd goed geholpen en komen hier al jaren.
10 April 2026
sonja
ANNA PAULOWNA
Ik woonde in almere Ben verhuist na Petten Dus ik kan in deze omgeving weinig bedrijven Ik vond het bedrijf via internet Prijs verhouding oke. Wat ik prettig vond dat je met de auto . Naar gang pad kon rijden Dat je het zo zelf kunt pakken. En dat aangewezen werdt waar het ligt. Alle belangrijkste de service was oke Kom er zeker terug..
9 April 2026
Boudewijn
Petten
Komt afspraken na en uitstekende service.
6 April 2026
TT
Heerhugowaard
Timmerbedrijf en Houthandel J. Daalder & Zn BV maakt inmiddels al zijn recreatiehuisjes, blokhutten, zomerwoningen, priëelen, bergingen, veranda’s en terrasoverkappingen zelf in eigen fabriek.
U bent hierdoor verzekerd van een kwaliteit product ook uit eigen fabriek.
Hierdoor zijn wij in staat om op korte termijn aan al uw wensen te voldoen. Dus heeft u een leuk ontwerp gemaakt wat nergens standaard te verkrijgen is, neemt u dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.
Schorweg 89
1764 MD Breezand