Meedenkers

Fijn bedrijf waar je goed kunt slagen voor je verbouwing van de tuin. Denken met je mee en geven gericht advies.

Geen gedoe- winkel....

Goede webshop.. vlotte afhandeling. Fijn personeel...ennuh.... niet te duur...

Geweldig!!

Wat een aardige en vriendelijke mannen. Hebben de overkapping snel neergezet en hadden lol met elkaar. Echt een feest om die in je tuin te hebben. Geweldig werk geleverd. Super blij met resultaat!!

Geweldig bedrijf, vakkundig mooi werk.

Berging en Veranda met glazen schuifpui laten bouwen en monteren door Daalder. Zeer hard werkende, vriendelijke en meedenkende werkers. Vlot en netjes gewerkt. Het geheel is een "plaatje" geworden wat volkomen is geworden zoals onze wensen. Wij bevelen dit bedrijf dus van harte aan.

Bij het afhalen meldde ik dat ik een paal teveel had besteld, werd meteen gecrediteerd. Top! Ik kom jaarlijks en ben altijd tevreden.

Duidelijk en correct

Krijg gelijk een medewerkster mee die je aanwijst waar je de goederen kan laden goed geregeld

altijd een goed adres

ons standaard adres voor tuinhout en poorten! fijn personeel, we worden altijd goed geholpen en komen hier al jaren.

Mooi bedrijf

Ik woonde in almere Ben verhuist na Petten Dus ik kan in deze omgeving weinig bedrijven Ik vond het bedrijf via internet Prijs verhouding oke. Wat ik prettig vond dat je met de auto . Naar gang pad kon rijden Dat je het zo zelf kunt pakken. En dat aangewezen werdt waar het ligt. Alle belangrijkste de service was oke Kom er zeker terug..

Top bedrijf !

Komt afspraken na en uitstekende service.

Prima hout. Iets betere afspraken maken met vervoerder.

Geleverd hout is top. Het was echter onduidelijk wanneer de levering zou plaatsvinden. Nadat ik twee keer gebeld had kreeg ik contact met de vervoerder. Die wist me te vertellen wanneer de levering zou plaatsvinden. Die levering is dan weer prima gedaan. Alleen direct een belletje wanneer er geleverd zou gaan worden had wat telefoontjes en mailtjes gescheeld.

Goede dienstverlening

Prima site en service!

Maatwerk is top! Vakkundige en vlotte montage

Veel keuze in maatwerk, goed verkoopadvies en het bouwteam is top! Ze zijn vakkundig en houden van aanpakken en de voorbereiding van het bouwwerk is foutloos en netjes. Tijdens de montage wordt er ook nog goed meegedacht. Kortom; zeer tevreden met de benadering en uitvoering.

Super service

Duidelijk uitleg en vriendelijk

Klantgericht en dus meedenken met de klant

Terugbellen op een bestelling via de webshop en de gevraagde documenten op korte termijn aanleveren. Contact is ter controle, zo worden misverstanden voorkomen.

Goede kwaliteit

Bijna alles op voorraad, goed advies en top medewerkers!

Perfect geholpen en uitstekende communicatie

Betonnen eindpaal tbv schutting lag keurig gereed, heftruckchauffeur hield ‘m netjes bij de aanhanger - top !

Betrouwbaar vakmanschap

Fijn bedrijf zonder poespas. Komt afspraken na en communiceert helder.

Goede service voor weinig geld

Wij hebben een eiken balk besteld. Voor de zelfde prijs werd deze keurig op maat gezaagd. Top service

Geweldige service.

Afspraak is afspraak, weer of geen weer, ze gaan gewoon door.

prima service.

wat ik vraag wordt prima geregeld.

Heel fijn bedrijf

Online e.a besteld, 2 dagen later op zaterdagochtend stond alles keurig klaar. Betrof hout en palen voor een schutting. Bij het zetten van de palen bleek dat de bestelde lengte van de planken heel veel onbruikbaar rest materiaal zou opleveren, snel gebeld en ja hoor ruilen was prima. Het was een beetje kort dag i.v.m. sluitingstijd en heb daardoor in de haast 2 planken te weinig op mijn kar geladen...dat was een beetje dom van mij natuurlijk. Mooie was wel dat ik de nieuwe mee kreeg voordat ik de oude had terug geleverd. Er is dus veel vertrouwen.

Prima kwaliteit en service

In de winkel vriendelijk geholpen en met een folder van de gewenste overkapping naar huis. Vervolgens makkelijk online besteld en snel en duidelijke reacties terug over de mail. Al 10 dagen later werd het hout keurig ingepakt bezorgd. Hout zag er perfect uit. Helaas 3 bouten te kort en de handleiding was minimaal. Zeer tevreden over de bestelde overkapping.

geweldig

Alles was van te voren goed doorgesproken en we hebben ons best gedaan om de bereikbaarheid zo makkelijk mogelijk te maken en dat was ons gelukt .Ze konden met de auto's naast de werkplek komen waar ze erg blij mee waren. Het was dan ook zo voor elkaar . Beleefd personeel was het ook. Ze waren dan ook al weer vroeg in de middag terug naar de zaak. Bedankt voor de fijne samen werking.

Erg tevreden met ons tuinhuis!

Wij zijn erg tevreden over de aanschaf van ons tuinhuis bij Daalder. Er werd vooraf meegedacht in de wensen die wij hadden, de communicatie verliep vlot en de plaatsing ging perfect. We zijn ontzettend blij met het resultaat!

Snel, vakkundig en soepel uigevoerd

Ik heb ervaren dat het bedrijf soepel in de omgang is naar de wensen van de klant, wat ik als heel prettig heb ervaren. Ook de opbouw van mijn project is heel soepel, snel en vakkundig in elkaar gezet. Ik ben erg blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb en het resultaat daarvan.

Schorweg 89

1764 MD Breezand

Over Houthandel Daalder

Timmerbedrijf en Houthandel J. Daalder & Zn BV maakt inmiddels al zijn recreatiehuisjes, blokhutten, zomerwoningen, priëelen, bergingen, veranda’s en terrasoverkappingen zelf in eigen fabriek. U bent hierdoor verzekerd van een kwaliteit product ook uit eigen fabriek. Hierdoor zijn wij in staat om op korte termijn aan al uw wensen te voldoen. Dus heeft u een leuk ontwerp gemaakt wat nergens standaard te verkrijgen is, neemt u dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.